Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 10.

Fortsettelse av kommentarer fra side 9 om kviser.

Jente 16 skrev 2008-01-22:

Jeg hadde masse kviser i pannen og på haken før. Jeg gikk til legen og fikk en resept på noe som heter Delacin. Jeg brukte den i ca 3 mnd og alt ble borte! Har ikke fått noe igjen heller. Hender det bare kommer en eller to tilfeldig, som er helt vanlig for de fleste:) PRØV DET! :D hjelper over natten..

je skrev 2008-01-22:

kvise kremm å tetrasyln (antibiotika) funker ikke noe som helst nesten! rogutan (antibiotika) funker som fan, eneste som funker :P ble helt ren i hudn etter 4månder

Anonym skrev 2008-01-22:

har alltid slitt med kviser. jeg håper det her funker. for dette er siste utvei nå ja...

Anonym skrev 2008-01-22:

Jeg bruker Clearasil, det funker bra. Men det er ganske synelig når du tar den på :/ Jeg er møkk lei av kviser, og alle ujevn heter i fjeset! Lyst til og kjøpe noe rense ting på apoteket. Forslag til hva ?

anonym skrev 2008-01-22:

tviler på at det hjelper no særlig.. når huden blir tørket ut på overflaten produseres det bare mer talg i nedre hudlag, som forårsaker flere kviser. det som funker er å få en hudanalyse hos en hudpleier å få greie på hvilken hudtype man har, og kjøpe gode kremer tilpasset din hudtype:) og ps: ingen kremer hjelper om man ikke renser huden skikkelig om morgen og kvelden.

arild skrev 2008-01-22:

Kvisene kommer ikke av hva dere spiser, det kommer hormonisk, det at kviser kommer av hva man spiser er kun en myte, ved grunnlag av kvinner som har mensen trur de spiser mer godteri og får kviser, men under menstrasjonen utvikler kvinner mer hormoner. Dermed får de kviser. Samme grunnen til at gutter får det er hormonisk. Skal det virkelig funkere å få det vekk, hjelper det ikke med kjærring"triks" eller "ikkespisusunnmat" triks. Det som hjelper er å gå på en kur som er veldig veldig dyrt. Men at sånne triks har en virkning nekter jeg ikke på. Skal dere ha det vekk, og plages virkelig, begynn å spar penger til en kur. Dette er da bekreftet at flere leger jeg har pratet med.

cube skrev 2008-01-22:

får skinoren og differin salver av legen, DET funker. uten tvil, eller sveis litt uten maske=D

Einstein skrev 2008-01-22:

Bare unngå å spise sjokolade, potetgull, tørka baconsvor, pomfri og drikke brus - samt å sitte foran datamaskinen så altfor lenge om gangen. Så forsvinner nok kvisene av seg selv, med litt hjelp av mye frisk sjøluft (vær aktiv, sukkerfettet må forbrennes slik at det ikke "lagres" i ansiktet ditt)

Lille skrev 2008-01-22:

du vet at du kan heller bruke tannkrem?? det funker mye bedre... klæsj på litt tannkrem på kvisa før natta, sov med den, og vask bort dagen der på... etter noen dager er den vekk... husk bare på å IKKE skvis kvisa... for da funker ikke noe som helst...

Meg skrev 2008-01-22:

Jeg anbefaler alle å dra til fastlegen og få henvisning til hudlege. De kan hjelpe med masse. Antibiotika er ikke alltid det beste, noen ganger må det sterkere saker til. Jeg gikk på Roaccutan(tror jeg det skrives) og dette er det sterkeste de har. Gikk så det suser! Selv om det tok litt tid. Men ikke nøl med å kontakte lege. Dere vil angre så det gjør vondt når dere sitter igjen med arr, tro meg!

Mei lizzm (16 år) skrev 2008-01-22:

HaHa, må si det var gode råd! ;s Jeg har prøvd det vær kveld i snart 3 uker. Funker ikke.. Søstera mi gjorde det også, funker ikke på hu heller! Kom med GODE råd a..

Vippsen skrev 2008-01-22:

Er det noen som har noe tips mot svarte prikker eller såkalte hudormer?

anonym vel! skrev 2008-01-22:

sikker på dette`? det må kanskje prøves vist det er kjerrongråd :P

jente skrev 2008-01-22:

så lurt =) .. dt skal jeg jammen prøve

Cathrine skrev 2008-01-22:

Har som regel ikke kviser, men har ei sånn stor nå :o Skal prøve dette :D

Anonymen skrev 2008-01-22:

jeg slet/sliter litt men begynte å bruke clearasil deep cleanse,(cleanse gell wash) er klar over at du skal vaske det av igjenn, jeg prøvde det uten bedring, men så sluttt jeg å vaske det av, bare lot det tørke og det funket bra.

Hudpleieren.. skrev 2008-01-22:

Om man tørker ut huden for talg, begynner huden å prodeusere mer fordi den tror den er fettfattig. Dvs, jo tørrere huden din tror den er jo mer kviser ender du opp med. Bruk riktige renseprodukter, morgen og kveld. Og en god fuktighetskrem!

vise menn skrev 2008-01-22:

jeg drikker mye vann å det hjelper for meg;D

Jente 11 skrev 2008-01-22:

noen sier kviser kommer fra sjokolade det er ikke sant. jeg spiser ikke sjokolade fordi jeg ikke liker det jeg har kviser for det! jeg bryr meg ikke hvordan jeg ser ut men det er sikkert for jeg er så ung enda. jeg pleier bare å ta litt nattkrem på de så blir de borte etter hvert!!!

omg! skrev 2008-01-22:

det eneste som funker er å ha på den sterkeste tannkremen du finner! kvisene er borte over natta serr!

: ) skrev 2008-01-22:

Håper det virker jeg har kviser over hele fjeset : (

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   11    12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com