Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser.

Grekim skrev 2008-04-15:

De beste produktene får man hos hudpleieren! MD er utrolig bra, men har også prøvd flere andre merker. De koster jo endel mer enn de man får hos dagligvaren eller lignende, men så er det en grunn til det også. De er uansett veldig drøye. En hudpleier kan gi deg råd til akkurat din hudtype.

VH skrev 2008-06-22:

Har hørt at hvis man har på tannkrem på kvisa (før en legger seg til natten) så kveles den. Pga: tannkremen tørker inn og kvisa får ikke pustet... men spis lite godterier, bruk rense vann og evt toner hver morgen og kveld og husk dag/nattkrem. også et tips er cleracil ansiktsvask... vær nøye med hygene folkens. (sminke sliter på huden og eldrer den raskere, så husk vask den godt av )

Minime skrev 2008-07-09:

Kjøp MD formulations. En får kjøpt det på hudpleiesalonger. Får nesten aldri kviser lenger,og når eg først får er dei veldig små. Litt dyrt er det, men verdt kvar ei krone:) Lykke til.

Anonym skrev 2008-07-29:

Jeg bruker Mary Kay! Den funker perfekt.

Julie skrev 2008-07-29:

Jeg prøvde dette her jeg, det funka helt perfekt, men ikke vær iblant folk eller noe sånt, det stinker.

Markus skrev 2008-09-02:

Det er bare å vaske trynet etterpå. Det fins grenser hvor feminine man kan bli.

Cecilie skrev 2008-09-08:

Jeg plages en del med kviser, men jeg gikk til hudlegen å fikk en pillekur og den hjalp etter noen dager, det er blitt MYE mindre kviser. Drit i gamle kjerringråd, å putte alt mulig rart oppi huden gjør det bare verre, stop å spise så mye godteri, tren mer og hold deg unna melkeprodukter. Uansett så forsvinner ikke kvisene når vi blir eldre, det er ille men det er bedre at vi bare klarer å akseptere det. Men gå til hudlegen, hun vet best.

:) skrev 2008-09-25:

Jeg plages også ein del med kviser, men eg har mye mindre nå , fordi eg pleier å ta ein ansiktsmaske ein kan lage selv, Det er bare å kjøpe Naturell Yougurth og Appelsiner og Havregryn hvetemel. Du rasper Appelsinen og tar to ss Havgregryn hvetemel , og etter lenger du har på maska etter mindre blir di

Hesteelsker skrev 2008-11-07:

Jeg har også problem med kviser på ryggen, men har mest i ansiktet, og det ser så stygt ut. Jeg har noen mellom øynebryenene, som jeg har fått arr av, pga. jeg har skvist dem. Skal prøve dette rådet, men jeg bare lurer på en ting: svir det? Jeg har prøvd med tannkrem på kvisene, og det svir litt. Men, uansett, man må jo lide for skjønnheten.

JK skrev 2008-11-14:

Hei, likte rådet. Hva skjer med at alle er så negative på toppen av siden? litt teit.

Person som er glad i huden sin. skrev 2008-11-19:

Det finnes mange råd mot kviser, men kviser skyldes hormonell aktivitet i kroppen. Er en grunn til at vi har så mye kviser under puberteten. Å skylle, ikke vaske, men skylle ansiktet sitt 8 ganger med rent vann om morgenen er bra for huden. Ikke noe såpe, det kan irritere huden mer enn det rengjør. Å si at man skal spise sunnere har ingen ting å si, fettet vi spiser er ikke det samme fettet som er i huden. Noen peller på kviser = arr noe som er enda verre enn kviser spør du meg! Noen har et litt verre tilfelle hvor huden svulmer litt opp og det blir et rødt og ruglete område av kviser, dette kan behandles med kremer, snakk med legen din. Men å gni alskens mulig klin i trynet vet jeg ikke om hjelper. Kanskje det er en placebo-effekt? Hvem vet? Men det jeg vet er at kviser skyldes overproduksjon av talg i huden, som kommer ut av porer og blir betente grunnet bakterier. Bakteriene kommer ikke av hygieniske årsaker, så for all del du er ikke skitten. Tenk heller forebyggende: ikke bruk basiske såper i ansiktet, da dette kan irritere kvisene enda mer, skal du bruke en så bruk en mild en. Ellers bruk vann- Ikke ta deg mye i ansiktet, det er masse bakterier på hendene og dette kan gjøre betennelsen verre. Tenk på hvordan du ville behandlet et sår for å unngå betennelse. Stress skaper hormonell aktivitet i kroppen og dette kan påvirke til økt kviseproduksjon, snakker av erfaring. Selv om du ikke kan gjøre så mye for å bli kvitt kvisene, er det fremdeles mye annet du kan gjøre for å få huden til å se frisk ut. Ansiktsmasker, en mild ansiktskrem. Å gni tannkrem på den veit jeg ikke hvor lurt er, men jeg gjør det ikke. Lykke til alle sammen.

littlepanda skrev 2008-11-20:

Heisann, har ikke hatt hud uten kviser siden 10-11 års alderen. Er nå 21 år og temmelig lei. Har prøvd en fruktsyrekur, hjalp litt men er himmla dyr. Har også mye sorte prikker, eller hudorm og store porer. Noen som har tips til gode dagkremer (da jeg også har veldig tørr hud på noen partier) som ikke er for fete? Bør jeg bruke to ulike siden jeg har veldig fet, oljete uren hud i t-sonen og ganske tørr hud ellers og rundt nesen?

Ruska skrev 2008-11-19:

Hei, er det noen voksne damer som har prøvd proactiv? Er plaget med kviser ved menstrasjon.

s.i.n skrev 2008-12-02:

Fikk i 18 års alderen først prøblemer med huden, fikk ofte kviser i ansikt og mye på ryggen. Det hjelper å skifte ofte på senga. Har prøvd mye, men nå funnet ut (alder 25) at det skyldes hormoner. Har vært endel plaget med ubalanse i underliv også. Begge problemene synes å være fra diverse p-preparater jeg har brukt. P-piller, p-sprøyter, p-staver. Jeg har nå kobberspiral som ikke har noen ekstra hormoner og det er merkbar forskjell. Sliter med sorte prikker og dype porer som henger igjen etter p-tiden og får kviser når jeg klemmer på dem, har også fått en del arr på ryggen. Kan anbefale å dra til spa og få klemt ut alle sorte prikkene sånn som det skal gjøres. Dette har jeg gjort en gang og det var bedre i to år etterpå. Skal nå prøve med syrekur for å se om det funker for å få bort arrene og de dype porene, og også en proff salongmerke fuktighetsgiver, ikke krem som er fet.

Gjest skrev 2008-12-16:

Med eller uten kviser. Det er det indre som teller.

Tinkerbell skrev 2009-01-08:

YESSSS, i dag morges trengte jeg ikke putte på hverken foundation eller dekkstift (følte meg nesten naken uten så måtte putte på litt uansett. Etter mange år fra jeg var rundt 15 år til nå (23år) har jeg slitt hver eneste morgen. Ikke en eneste kvise i ansiktet nå. Har vært bedre i perioder, men aldri så bra. For en lettelse. Løsningen ble en prat med legen min som foreslo noen kremer.

Bjørn skrev 2009-01-10:

Jeg bruker teatree-oil, fungerer svært effektivt, og har ikke hatt problemer med kviser siden jeg begynte å bruke det.

Renate skrev 2009-02-12:

Prøvd basiron? Det er en krem du får kjøpt på apoteket. Hvis du har kviser som irriterer deg, tar du et lite tynt lag med basiron på, så forsvinner kvisene bort på bare noen få dager. Prøv, den hjelper. Hvertfall for meg.

Ruska skrev 2009-03-05:

Hei Bjørn. Hvor får man kjøpt teatree-oil? Og er det den reine oljen du bruker ? Har hørt at denne oljen skal funke bra på bl.a. myggstikk.

Synne skrev 2009-04-12:

Det beste mot kviser er valnøttskall, som er knust inn i en fuktighetskrem ;)

Elisabeth skrev 2009-04-14:

Bruker basiron hver eneste dag, men sliter fortsatt med kviser. Så denne kremen hjelper dessverre ikke for alle.

Kommentarside:  1    2   3    4   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere