Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om kviser.

Voksen kvise skrev 2010-10-12:

Vil tillegge at kosthold som mange sier har alt å si. Ferdigprodukter som dressinger, all hyperholdbar mat med et tonn av konserveringsm og majones hjelper ikke på hudproblemer eller kroppen generelt. Spis rent. Det kan være en ide å forsøke om kosthold ikke hjelper, eller om du ikke klarer å endre kostholdet. Det er ikke noe jeg vil råde noen til, men det hjalp meg(merkene Yasmin og Diane). Jeg forsøkte til og med antibiotika, men dette hjalp ikke. Dette er gjennomprøvde ting, men alle har jo forskjellig kropp, så prøv deg frem. Ps: Vann, romtemperert vann. Da klarer du å drikke mye og det renser kroppen.

Anonym7 skrev 2010-10-20:

Jeg trenger noe som virker fort, ikke kremer som tar lang tid for å virke. Jeg fikk høre av legen min at kviser kommer mer fra arvestoff fra foreldrene. Så hvis du er født med kviser er det naturlig for deg. Derfor er det ikke så lett for de som har arvet kviser av foreldrene deres, å bekjempe dette.

kvisehater skrev 2010-12-29:

Jeg hater kviser. Jeg mener, hvem gjør ikke det? Jeg hadde en diger kvise midt på nesa engang og den var så irriterende. Alle plaget meg for den digre kvisa som jeg hadde. Noe jeg har funnet ut er at det hjelper å ikke spise potetgul, klemme/røre kvisa. Jeg vasket ansiktet mitt hver morgen og kveld med varmt vann og brukte mild såpe. Så forsvant kvisa mi etter noen dager. Jeg hadde den i to uker, men når jeg sluttet å røre den ved å smøre kvisekrem på den så forsvant den siden jeg bare vasket ansiktet mitt med varmt vann.

Beste råd skrev 2011-03-13:

Unngå klorbasseng og karbohydrater, og for all del ikke plukk. Kosmetikk-slurv kan gi deg hudsykdommer. En maske kan gjøre underverker og bør være en del av hudens ukentlige behandling. Nå som vinteren er her og kulda har satt inn, er det viktig å beskytte huden mot de ekstra påkjenningene den blir utsatt for. Lav luftfuktighet i kombinasjon med store temperaturendringer er ikke bra for huden vår som er veldig sensitiv mot akkurat dette.

Derfor er det ekstra viktig å beskytte huden sin på denne tiden av året. Plei huden og ta godt vare på den, både i ansiktet, på kroppen, hender og føtter. Pøs på med fuktighet Når luftfuktigheten blir lav, og det er kaldt ute og varmt inne, reagerer huden vår med å bli tørr. Regel nummer en er å tilføre huden masse fuktighet. Smør kropp og ansikt med en god fuktighetskrem hver dag. Lykke til og husk at godteri, brus og ja sukker skadelig for huden.

16 åring skrev 2011-04-11:

Jeg har hatt kviser siden jeg var 12 år og nå er jeg 16. Jeg har prøvd alt fra produkter fra butikken, midler på apoteket og tabletter fra legen, ingen ting seriøst hjelper, tror nesten jeg blir gal.Ttabletter funket i noen månder, men nå er det tilbake. Jeg tror jeg kommer til å gå bananas. Jeg drakk melk hele tiden før, men nå har jeg sluttet helt, har ikke sett en eneste forandring. Jeg vasker meg i ansiktet kanskje til og med 3 ganger daglig. holder meg unna alt som heter godteri i ukedagene og drikker hvertfall 2 liter vann daglig, trener også forøvrig 5 ganger i uken. Hvordan skal jeg få dem vekk? De er som en parasitt på rottene.

Eci skrev 2011-05-04:

Jeg er 24 år og har hatt en del kviser rundt munnen helt siden tenåringene, men rundt juletider kuttet jeg kraftig ned på ansiktsvasken. Fra morgen og kveld til 3-4 kvelder i uken. Ellers vasker jeg bare litt med lunket vann. Smører så med en god fuktighetskrem morgen og kveld. Prøvde også å slutte å pelle på dem helt (har ikke greid de helt ennå, men jeg prøver) Tar også en peeling med ca. to ukers mellomrom. Kuttet samtidig nesten ut all brus og drakk mye vann.

Har merket stor forbedring både på kvisene og de sorte prikkene og huden har generelt blitt bedre.

Det som funker bra på meg er altså: å drikke mye vann og lite brus, ikke vaske så ofte med såpe og bruke rikelig med fuktighetskrem. Håpe dette hjelper noen andre. Kviser er noe dritt.

Mayern skrev 2011-05-11:

Ingen burde slutte å drikke melk. Melk er veldig viktig for kropp og helse, og trener du mye, kan det være en fordel å få i seg melk rett etter trening. Melk styrker skjellettet, og gjenoppbygger musklene etter de har blitt brutt ned (etter trening). Jeg drikker mye melk, og spiser litt melkeprodukter noen ganger, og jeg har ikke mange kviser.

Knutsen skrev 2011-05-20:

Jeg er en gutt på 28, har vært plaget med store kviser og litt ruglete hud i ansikt og rygg siden ungdomstia, får en del arr. Har gått på tablett kur 2 ganger og da får jeg glatt hud og ingen kviser. Første kur varte 6 mnd og nå sist holdt jeg på 1 år, men plagene kommer tilbake etter 1 uke eller 2.

Har nå vært i kontakt med noen som kan ta blodprøve som sendes til England, hvor det testet mot 200 produkter/matvarer. Vil da få beskjed etter en stund om hvilke produkter som påvirker MEG. Dette er forskjellig fra person til person. Da kan man værtfall få en liten pekepinne på hva man burde spise mindre av o.s.v.

J skrev 2011-07-04:

Det jeg opplever, er at så lenge man ikke spiser unormalt mye av en matvare, er det som regel ikke dårlig for huden. Bare pass på å drikk masse vann, det er godt for alt, rens huden og ikke bruk en fet krem i ansiktet. Vær også forsiktig med å bruke mye fet sminke, prøv heller noe lettere. Tannkrem kan tørke ut hvis du har en fæl en, men hjelper ikke godt mot genrell uren hud.

Jeg er 20, så kan fremdeles være at jeg har tenåringskviser, men slet mye mer med det før. Det jeg gjorde for å bli kvitt det var ganske enkelt: drikk vann, vask ansiktet, mineralpudder, lettere ansiktskrem og ikke overspis for mye av nevnte produkter i kommentarene over. Får også kviser etter en kveld ute på byen, en blanding av alkohol, svette og sminke er ikke bra.

Mats skrev 2011-08-22:

Bad i saltvann. Det er veldig effektivt.

Kvisa skrev 2011-11-05:

Jeg har fått en kvise i nesa og denne gjør utrolig vondt. Jeg kan nesten ikke være nær nesa uten at det gjør vondt. Hvordan skal jeg få denne vekk effektivt, skal jeg bare vente til det går over?

Leon skrev 2011-11-15:

Mot kviser er beste medisin å knekke ett egg, og ta hinnen som ligger mot skallet og rive av det og sette det på kvisa. Ha det på i 15 min. og se magien.

OJ skrev 2011-11-17:

Ta litt sitronsaft man får kjøpt i butikken og bland med vann. 1 del sitornsaft, 4-5 deler vann. Dette hjelper, men ikke bruk det så ofte siden det gjør huden blekere og tørrere. Kutt også ut melk, ost og fet mat. Vask morgen og kveld, eventuelt etter skole/jobb om du har mye kviser.

Kommentarside:  1    2    3    4    5  


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere