Kjerringråd logo

kjerringråd > kviser > kviser

Kviser - kjerringråd

Plages du med kviser kan det hjelpe å unngå ost uten løpe og ellers bitter mat. Hvis man sliter med kviser blir det advart mot å spise noe som var beskt eller bittert for eksempel bitre mandler og nøtter, samt ost tilsatt løpe. Dette kjerringrådet mot kviser er utprøvd av innsender og skal vistnok fungere veldig bra.

Kviser

Michelle skrev 2007-01-13:

I tillegg til bioacne kan du prøve å unngå snop og drikk mye vann. Jeg har spist ost i mange år og tror ikke det har hatt innvirkning på kvisene mine.

Anonym skrev 2007-02-12:

Ikke spis honning heller, det virker slik at det blir værre. Det som jeg anbefaler å bruke hvis du først har fått dem er noe som heter Payot.

Anonym skrev 2007-02-17:

Jeg spiser mye ost og jeg har MANGE kviser:( Jeg spiser ikke honning. Men jeg er skeptisk til dette rådet:(

Helene skrev 2007-02-20:

Noe som fungerer for en, vil kanskje forverre situasjonen for en annen. Det er veldig individuelt, man må bare prøve seg fram!

Anonym skrev 2007-02-26:

Ikke drikk melk!! Det er fælt hvis du har masse kviser.. Jeg hadde _masse_ kviser, også sluttet jeg med melk, og de ble mye bedre! :) Spiser jo melkeprodukter, men drikker ikke melk. Hvis jeg drikker ett glass sjokolademelk/kakao/melk får jeg kviser med en gang =0 Dere kan jo sjekke det ut hvis dere er like desperate som jeg var, det funket fett ;D

Anonym skrev 2007-03-01:

kjerringråd...phø bare kjøpe ting på apoteket

Kjendis skrev 2007-03-06:

Laserbehandling er fett da! men kjerringråd må prøves! sitter med gjær-grøt i panna, håper det virker! Kjendis-in-making

Anonym skrev 2007-03-10:

Slutte å drikke melk? det tror jeg ikke jeg hadde klart. Jeg drikker noen glass om dagen, kanskje derfor trynet mitt er proppa av kviser, men har ikke lyst til å prøve å slutte å drikke melk!

Anonym skrev 2007-04-16:

Hvis du har masse kviser og er villig til å gjøre alt for å få det vekk, da slutter du og drikke melk kansje i en uke og så kan du jo se om det hjelper!!

Birgitte skrev 2007-04-26:

I det siste har jeg spist mye ost og drukket mye melk.. Har mye mer kviser enn før.. Etter å ha lest her, skal jeg drikke og spise mindre av begge delene.. !

anonym skrev 2007-06-13:

Jeg drikker heller ikke melk, fordi med en gang jeg drikker det får jeg kviser! Det er jo ikke sikkert at det fungerer på alle, men jeg kan ihvertfall ikke drikke det.

Andrea skrev 2007-07-03:

Gøtteri / Godis og slikkeri har skylda for mesteparten av kvisene tror jeg. Noen reagerer annerledes på mye godteri, andre ikke. Er som med slanking det, noen kan spise mye men ikke legge på seg (bra forbrenning) mens noen legger på seg bare ved å smake såvidt på noe.

Mr. X skrev 2007-08-21:

Du får ikke kviser av godteri! Mange tror det, men det er feil.

Frank skrev 2007-10-11:

Vask fjeset ditt! Hvis du ikke vasker fjeset ditt, samler det seg dritt og blir til kviser.

Jayne skrev 2007-10-20:

Kjære Frank! De som sliter med kviser er oftest de som vasker seg mest i ansiktet! Årsaken er som regel inn i kroppen. Det kan være hormonelt, bakterier og allergier. Du får ikke akkurat vasket bort hormoner, eller er det noe nytt?

alkdg skrev 2007-11-12:

Jeg har sjeldent hatt noe problem med kviser, bortsett fra i ungdommen da. Da så jo trynet ut som en pizza et par ganger. Det med ost er interessant. Undertegnede er interessert i såkalt steinalderkosthold og flere kostholdseksperter innenfor steinalderkosthold sier at man kan spise så mye ost man vil. I det siste har jeg hatt noen uker hvor jeg har spist kanskje omtrent en kg ost i uken. Det er mye OG jeg har faktisk fått kviser for første gang på mange år. Jeg tror kanskje jeg har spist for mye ost altså. Jeg får la vær en stund med ost nå og se hva som skjer da.

mr.S skrev 2007-12-03:

Hei! Da jeg var 12-13 år, var jeg plaget av kviser, det kom bare mer å mer! Kviser må man regne med når man er i den alderen! Hvis man skal unngå kviser, så spis mindre ost, drikk mindre brus, heller vann! DET HJELPER! Drikker kansje en 2-3 liter vann om dagen, og på meg har det hjulpet ganske bra :)

Elisabeth skrev 2008-01-03:

Hei alle kvisedesperate folk, jeg har hørt det at, hvis du spiser brunost så får du mer kviser, og det er sant! Det fikk jeg når jeg var mellom 13-14år når det var i en periode der jeg måtte ha det på all brødmat. Ikke drikk appelsinjuice da produserer huden mer kviser, og veldig viktig er det at du ikke stresser for mye.

Girl skrev 2008-01-04:

Mandariner er heller ikke bra om du ikke vil ha kviser, så prøv å unngå for mye av dem.

Kalleermittkallenavn skrev 2008-01-28:

Kvisa kommer å går.

Pinkey skrev 2008-02-17:

Noen tips mot kviser kan være først og fremst å rense huden med ansiktsvann hver morgen og kveld. Bruke en god ansiktskrem som ikke tørker ut huden for da kommer det flere kviser. Unngå noen matvareprodukter som f.eks melkeprodukter, mat og drikke med mye sukker, fett og som er bitter. Det som er viktig er å ikke klå på huden for da kan den bli mye verre. I noen tilfeller hjelper det med midler man kan få kjøpt på apotek som f.eks basiron og dalacin..p.s. Jeg synes at dalacin er det beste produktet jeg har prøvd og jeg har prøvd nesten alt som finnes.

Kommentarside: 1   2    3    4    5   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere