Kjerringråd logo

Kviser eller akne - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser eller akne.

=) skrev 2008-02-15:

Jeg brukte tannkrem av og til før, men nå bruker jeg en krem som er for kviser, basiron heter den. Funker bra og tørker ut kvisene. Så er jeg sluttet å bruke fete fuktighetskremer og bruker heller aloe vera. Jeg vasker ansiktet morgen og kveld.

anonym skrev 2008-02-18:

Jeg er plaget med kviser i fjeset. Jeg har brukt et kjerring råd som smør honning i fjeset, la det være på i et kvarter. Det har hjulpet meg.

Victor skrev 2008-02-23:

Bruk aftershave

Emilie skrev 2008-02-23:

Jeg har prøvd Alt av ting men ingenting funker på meg. Noen forslag ?

SF skrev 2008-02-24:

Bland ca 2 ss sinksalve og 1 ts tannkrem. Det funker. Kvisene går bort etter 1-3 dager, spørs hvor mye kviser du har, da.

Elisabeth skrev 2008-02-28:

Dette virker, men best på "alvorlige" kviser, altså de litt store. Svir litt, men ikke dødelig. Eneste bagatellen er at tannkremen svir i øynene hvis jeg smører en kvise på nesen/kinnet.

Nina skrev 2008-03-13:

Begynte på B5 vitaminer igår, skal ta 7 gram hver dag til huden er bedre for så å trappe ned. Vet det har funka for mange, men ikke alle, men det er verdt forsøket. Krysser fingrene.

Hmm... skrev 2008-03-18:

Tror ikke det er så lurt og bruke tannkrem hvis vi får store arr.

Natalie skrev 2008-03-29:

Jeg bruker noe fra apoteket, bare se på ansiktspleie-hyllen, eller spør om de har noen anbefalinger. Det har funket for meg, men jeg har bare noen kviser, ikke mange. Men husk å ikke tørke ut huden! Det er ikke bra, da kan det danne seg enda mer kviser. Husk: Huden tåler ikke så mye, ikke kjør den for hardt.

TOnje skrev 2008-04-01:

Om tannkrem gir deg arr er det fordi du putter farlige unaturlige stoffer inn i allerede irriterte sår. Roaccutna er en ekstremt sterk og langvari antibiotika kur som selvfølgelig stopper bakterie utbrudd fordi den dreper alt av bakterier i kroppen. Disse USYNLIGE arrene dine vil vise seg og være verre med tid enn de synlige selv om de er i ansiktet. Hold deg unna det raffinerte! kroppen klarer ikke skille det ut og tar det derfor istor mengde opp i kroppen. Dette er jo og da selfølgelig de mest usunne tingene som lager kviser og ubalanse i kostholdet. Damp godt og vask av deg dagens forrurensing! Hold deg til de renere produktene uten fett og parabener.

Ottar skrev 2008-04-17:

Forstår ikke hvorfor alle bryr seg om kjerringråda her. Jeg hadde masse kviser, men da jeg var i Florida fekk jeg slipt huden, billig, bare 23000 :S

Det funker IKKE skrev 2008-05-18:

I går kveld tok jeg å smørte på tannkrem på de fleste kvsene mine. Men når jeg stod opp i dag, var de bare større og rødere. Og det var noen steder i fjeset mitt som var bleket. Ikke prøv det.

Tannkrem skrev 2008-05-19:

Jeg har hørt noe med tannkrem før, men er ikke sikker på det. Er det noen som er 100% sikker? Det er jo tusenvis av forskjellige tannkrem. Hvilken av dem er best?

Ikyt skrev 2008-05-22:

Jeg har masse arr pga. jeg har brukt tannkrem. Det anbefales ikke.

Kanne skrev 2008-06-12:

Grunnen til at tannkrem blir anbefalt er at det ofte inneholder sink som får sår til å gro fortere. Så dersom du vil prøve tannkrem, kjøp da en med sink. Men det beste er så klart å bruke sinksalve. Tannkrem er jo ikke laget for å smøre på ansiktet, så bruk heller sinksalve.

Lakke skrev 2008-06-17:

Virker proactiv eller?

Therese skrev 2008-06-17:

Ja, nå skal det sies at jeg ikke har prøvd ut det selv, for jeg har som sagt testet ut Soin Clarifiant, og det har i allefall fungert. Men det er en del som sier at payot fungerer også.

Jente 14 skrev 2008-07-25:

Har vært plaget med akne på brystet siden i fjorsommer. Jeg skjemmes rett og slett. Nekter å bruke slike topper som er utringet osv. Så jeg bestilte meg legetime og fikk ei salve. Brukte den hver natt i noen uker, da ble kvisene bedre, men med en gang jeg sluttet med salva, var det på'n igjen. Jeg er så sint. Jeg må virkelig si at jeg ser mørkt på dette.

Lei skrev 2008-07-26:

Hvor mye kviser må du ha for å gå til legen? Jeg gikk ditt og fikk beskjed om å gå på apoteket! Jeg er ikke noe pizza-ansikt, men jeg plages veldig med fet og uren hud. Kanskje ikke alle ser det bestandig, men jeg ser det og føler det. Og forresten er jeg lei av å aldri ha en kvisefri periode. Jeg har prøvd det meste, men kvier meg for å gå til legen igjen. Dere som har fin hud: vær takknemmelige!

Kiwi skrev 2008-07-28:

Tannkrem er ikke bra for huden. Jeg fikk det rådet av legen min. Bruk hudpleieprodukter, oppsøk lege, eller lev med kvisene, sier jeg.

Noe bedre skrev 2008-07-28:

Den er uregistrert, alle leger har det, denne her hjelper deg som har masse kviser /akne, de er vonde og har vært der i mange år, prøv dette her uten å få arr og den hjelper deg 100% raskt. Plag legene om dette her ikke gi opp for denne her virker.

Kommentarside:  1    2   3    4    5    6    7    8    9   


Diskuter kviser eller akne

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com