Kjerringråd logo

Kviser eller akne - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om kviser eller akne.

Lena skrev 2008-11-18:

Jeg bruker å smøre på vademekum på kvisene. Dette tørker ut kvisene og aknene. Dette har jeg hatt god effekt av så det anbefales. Prøv det du også. Ikke er det dyrt heller og du får kjøpt det på apoteket. Lykke til =)

Karoline skrev 2008-11-19:

Her om dagen gikk mamma til en hudlege. Da sa hudlegen at man ikke måtte bruke tannkrem! Det kan hende det hjelper akkurat der og da, men det blir bare verre av tannkrem. Bare et lite tips.

Petter skrev 2008-12-21:

Ingen ting hjelper, det er bare å vente så forsvinner dem.

Eucalyptus skrev 2008-12-22:

Kok opp ei kjele med vann, ha oppi ei teskje salt og noen dråper eucalyptusolje, som du kan få kjøpe på apoteket. Det funker kjempebra for meg.

anonym skrev 2008-12-24:

Hei, jeg er en ungdom som sliter med kviser. Jeg bruker noen grønne piller for kvisene mine. Jeg tar 2 om morgenen og 2 om kvelden pluss noen kremer, men det hjelper ikke.

Gjest skrev 2008-12-29:

Tannkrem hjelper helt klart, men er ikke så bra for huden, du kan bla få fluorbetennelse.

Milla skrev 2009-01-03:

Det som hjelper også, er å ikke bruke sminke - når jeg er i hjemme landet - bosnia, så bruker jeg ikke sminke. Da går alle kvisene mine bort. Og med en gang jeg kommer hjem igjen, og tar på sminke igjen - så hopper de ut igjen. jeg har hatt plaging med kviser i mange år - og jeg har prøvd masse, og ikke minst tannkremen - og det hjalp litt, faktisk. Har noen noe mer gode råd?

Bedre etter hudlege besøk skrev 2009-01-13:

Jeg har hatt et stort problem med kviser/arr i ansiktet i en god periode nå. Kvisene har egentlig vært der i mange år, men i høst utviklet det seg til store arr. Jeg tok en tur til hudlege, og han ga meg en pille mot akne. Disse hadde jeg prøvd før, og endte med dårlig resultat. Men etter at han sa at arrene mine var veldig hissige og røde, og at de helt sikkert ikke gikk helt vekk, i tillegg til at det var kun tabletter som hjalp, ikke salver og kremer alene, måtte nok denne kuren være sterk og hjelpe. Så jeg ble som alltid overbevist. Men han økte doseringen til 2 om morgenen og 2 om kvelden i to mnd, og deretter 1 om morgen og 1 om kvelden. I tillegg ga han meg en salve. Litt etter bestile jeg en ansiktsrens fra TV-Shop som heter Proactiv Solution. DA ble det fart på sakene. Nå bruker jeg Proaktiv, pillene som hudlegen sa hjalp mot akne. Huden min ser kjempe bra ut, og arrene forsvinner. Virkelig å anbefale, særlig Proactiv. Ta en tur til hudlege.

Noen få huskeregler skrev 2009-01-20:

Har slitt med uren hud i ca 14 år, prøvd ganske mye forskjellig. Man kan anbefale så mangt av produkter og kremer, men bottomline er at vi er forskjellige og derfor funker ulike ting. Men, der er noen huskeregler en alltid bør ha:

Dette er småting en kan gjøre selv, men det aller beste er selvfølgelig å oppsøke en hudlege. Har ikke gjort det selv. Kommer mest sannsynlig til å gjøre det om ikke medisin får noen fart på seg snart. Men inntil da, hjelper jeg meg selv så godt jeg kan. Lykke til! :)

isa skrev 2009-01-25:

Har du aloe vera plante, knekk av en bit og smør inn kvisen med det som er inni planten, på meg går kvisene vekk etter en natt.

79 skrev 2009-01-30:

Det som man burde tenke over når det gjelder kviser er hvilken mat man spiser. Når jeg spiser sunn mat, blir huden bedre, det hjelper også å drikke vann. Kviser kommer når kroppen reagerer på noe eksempelvis stress, mens osv. Ha dette i bakhodet også, lykke til.

Marte skrev 2009-02-12:

Kan noen være så snill og komme med det beste rådet dere har? Har ball om to måneder og har en kjempekvise i panna. Den må vekk, vær så snill.

Ano skrev 2009-03-10:

Viktigste er å rense ansiktet morgen og kveld, og tilføre riktig fuktighetskrem for din hudtype. En måte som har virket helt fantastisk på meg er å dytte på litt potetmel på kvisene om kvelden, etter renisng (ikke bruk fuktighetskrem). Ha potetmelet på natten over, og neste dag er kvisen mindre. Ha tålmodighet og la det gå vekk av seg selv. Du kan også bruke sitron som en slags ansiktsmaske. Ha det på i 5-10 minutter før du vasker det av igjen med varmt vann. Husk å drikk masse vann, det gjør at du får sunnere hud. Lykke til!

LCH skrev 2009-03-21:

Jeg har slitt med kviser i 20 år, og jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg at det hadde med melk å gjøre. Nå har jeg holdt meg unna melkeprodukter i 1 år, og har ingen kviser lenger. Bortsett fra hvis vi spiser borte, og det er melk i maten, da vet jeg at det vil dukke opp noen kviser i løpet av noen dager. Jeg får ingen reaksjon på rismelk, havremelk eller soyamelk :-)

Charlotte skrev 2009-03-28:

Jeg ble plaget med store byller på halsen (innvendige kviser) i en alder av 23 år. Dette var utrolig plagsomt og gjorde at jeg ble deprimert og fikk veldig lav selvfølelse. Jeg prøvde det meste av kremer og tabletter for å få bukt med kvisene, men ingenting hjalp. Fikk tips fra ei venninne om å prøve akupunktur. I utgangspunktet syntes jeg dette hørtes veldig rart ut. Skal noen nåler hjelpe mot kviser, liksom? Tro det eller ei, nå er byllene helt borte. Har ikke en eneste kvise i ansiktet, og de stygge arrene som kom etter at jeg har prøvd å klemme dem ut er også på vei bort. Merket forandringer allerede etter to behandlinger. (Nå har jeg tatt fem behandlinger). Har kvisene først begynt å forsvinne etter at man har begynt å ta behandling, så vil de heller ikke komme tilbake igjen :-)

Det er verdt å prøve akupunktur istedet for å gå på dyr medisin som kan føre til farlige bivirkninger. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Andreas skrev 2009-04-15:

Jeg sliter med massevis av kviser/acner i pannen. Jeg har løst det med det mest naturlige valget. Jeg gikk en periode der jeg byttet all saft og brus ut mot vann, og spiste mer frukt. Eple er veldig sunt for huden, og anbefaler folk å prøve.

M16år skrev 2009-04-17:

Jeg hater kviser og jeg hater å gå med kviser. Jeg hadde mye da jeg var 14/15 år og å ha kviser kan gå ut over selvtilitt og annet for mange. Jeg hadde ikke stort med kviser da jeg begynnte på videregående, men det hendte jeg fikk i en periode. Det jeg gjorde da var å bruke en pille man tar 2 ganger om dagen som man kun kan få av hudlege. Jeg har brukt det siden høst nå og jeg har nesten ikke hatt kviser når jeg brukte det. Men så ble jeg latere for hver dag til å ta det å til slutt hadde jeg ikke brukt det på 5 uker og jeg fikk kviser med en gang. Jeg angrer for at jeg ikke var flink nok til å ta det hver dag. Nå har jeg begynnt å ta det igjen, men det blir jo som å begynne på ny kur igjen nesten. Med en gang du begynner på det kan man først få kviser også går det bort. Drikk mye vann. Ikke spis for mye usunn mat. Og etter min erfaring, ikke spis så mye ost eller drikk så mye melk. Det lager kviser fort.Jeg merker det bare jeg spiser en pizza. Jeg kan nesten se at kvisa kommer ut. :)

13j skrev 2009-04-26:

Som dere har skrevet så hjelper det til å tørke ut aknene, men det blir utrolig vondtå knipe dem vekk etter på. Det kjennest ut som huden har blitt strekt ut mer en mulig. Jeg har utrolig mange på haken. Men tankrem gjør det bare vondere.

Rakne skrev 2009-05-01:

Jeg har en stor kvise på nesa, ikke noe i ansiktet, hjelper tannkrem mot den?

14 år skrev 2009-05-03:

Jeg har hatt problemer med kviser i ca 4 år. Prøvde de fleste kremer tetracycklin, proactiv, differin osv. Oppsøkte hudlege i fjor og fikk råd om å kjøpe Basiron, og det funker. Du får kjøpt den på Apoteket. Har brukt den i 1 år nå, og jeg husker ikke lengre hvor ille jeg huden min var før. Men har blitt helt avhengig, en uke uten basiron og huden min er full av kviser igjen. Men jeg anbefaler dere å prøve den.

Hanne skrev 2009-05-31:

Jeg har masse akne og er drit lei.Jeg har bestilt legetime nå og tror nok det er enste løsning etter å ha prøvd alt.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6    7    8    9   


Diskuter kviser eller akne

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere