Kjerringråd logo

Kviser eller akne - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om kviser eller akne.

Jessda skrev 2010-01-05:

Gå rett og slett til hudpleier.

javel skrev 2010-01-09:

For dere som trener og tar proteiner/kreatin/karbo etc, vil jeg tro at dette vil ha innvirkning. Det hadde det ihvertfall på meg. Var kvisefri helt til jeg begynte med den slags kosttilskudd, og fikk et pizzatryne tilbake. Det er nå over 2 år sida.

Jeg tok turen til legen, slutta med proteinshake/karbo/kreatin og fikk utskrevet en krem (husker ikke navnet på kremen). Brukte denne, i tillegg til en fuktighetskrem fram mot sommern, og det funka som snus. Slutta med kremen i og med at man ikke skal gå i sollys med dette, og fortsatte kun med fuktighetskremen som jeg hadde kjøpt på apoteket, og det funka.

Etter sommeren var ferdig kom kvisene litt tilbake da, men plages overhodet ikke like mye nå som før. Fuktighetskremen jeg bruker er av Avene produktet.

Ellers tror jeg på teorien om at du får kviser av det du inntar i kroppen, sukker, masse karbohydrater etc.. Samt alkohol.

Det som hjelper: Kondistrening, frisk luft, solarium (IKKE for mye, og bruk fuktighetskrem, da dette kan tørke ut huden altfor mye). Til sist, husk at alle har forskjellig hud, forskjellige ting funker på forskjellige mennesker. Lykke til alle sammen.

Lei skrev 2010-01-22:

Når du først merker at huden får en kvise så bland sammen salt og vann til en masse. Legg masken på kvisen (ikke hele ansiktet) la den være på i ca 20 minutter. Skyll av med vann. Dette virker på underliggende kviser før de bryter ut og er gul/hvit.

Hmm skrev 2010-01-25:

Jeg har svæt lite kviser, men når jeg nå plutselig fikk flere i pannen, gjorde jeg noe jeg vet ikke skal gjøres. Jeg vasket ansiktet godt med vann, før jeg dynket områdene med kviser i håndsprit (pass opp for øynene) Dette kan svi litt og tørker ut huden, men dagen etter var kvisene borte.

Sol-lia skrev 2010-01-27:

Jeg har slitt med masse kviser på ryggen. Ble mye bedre da jeg begynte å drikke et Aloe Vera brygg. Den er en90% økologisk dyrket aloe vera i drikkeform. Den jeg drikker er kjempegod på smak og i tilleg til en stor forbedring på kvisene fikk jeg mye bedre energi, da denne juicen/gel renser tarmen. I tillegg kan man bruke en Aloe Vera Propolis krem, som virker naturlig antiseptisk. Så for mange er denne god mot kviser.

:( skrev 2010-01-30:

Har gått på alt som er har begge kinna mine full med byller, nesten så jeg av å til ikke får sove pga. smerten. Jeg har gått på medisiner nå i 4 mnd, men ser bare forbedringer på hudormene, men ikke på rygg eller ansikt.

Kviser er noe dritt skrev 2010-02-03:

Jeg prøvde med tannkrem en gang, og da fikk jeg sår og ble helt rød i fjeset.

Li skrev 2010-02-18:

Hva som er best for huden (mot akne), må man bare prøve seg frem på. Jeg har hatt masse kviser, og et tips mot kviser, kan være Grønn te. Det har hjulpet meg.

Prikken skrev 2010-03-06:

Ikke klem, men få mye frisk luft, og lite sukkerholdig snacks er en god løsning. Salt skal visst også hjelpe.

Kviiiser skrev 2010-03-19:

Jeg klemmer stadig ut kviser som er betente, og gule. Er det dumt? Noen mener man får mer kviser av det, men er bedre med en rød flekk, en gule klumper i fjeset?

Chrissi skrev 2010-03-21:

Jeg har prøvd tannkrem over natten nå i to dagen eller noe sånnt. Det virker bra det. Jeg har hatt kviser i nakken superlenge, og det er veldig plagsomt når vi skal på svømming med klassene. Men siden tannkrem virker på meg så bruker jeg det heretter.

Lisa skrev 2010-03-23:

Bland litt tea tree oil med vann, og smør på huden. Dette er nok det beste tipset, prøv det. Jeg har lest om dette utrolig mange steder, og det reddet ihvertfall meg.

Tørr Hud skrev 2010-03-28:

Jeg har prøvd dette og det sugde. Jeg fikk tørr hud og måtte smøre meg hver gang jeg brukte dette.

Kviser:( skrev 2010-03-30:

Jeg har vært jevnt plaget med kviser spesielt i ansiktet gjennom flere år. Men nå har endelig ting begynt å bli bedre. Jeg har nesten ingen kviser. Selv har jeg aldri vært hos lege eller hudlege. Og aldri fått noe som har vært på resept.

Jeg vasker alltid ansiktet morgen og kveld med en ansiktsrens med sink og jeg bruker alltid en ansiktskrem. Selv bruker jeg en fra Dior som er uten parfyme og ikke så fet men alikevel gir masse fukt til ansiktet. Jeg har alltid brukt fundation for å skjule kvisene. Noe som ofte egentlig bare har gitt meg mer kviser. Men den dekkende effekten gjorde alikevel at det føltes best med faundation på.

Jeg valgte å gå over til id ( mineralsminke) selv om den ikke ga et like godt dekke. Men etter at jeg gikk over til id ble huden min mye bedre, huden så mer naturlig ut med id sminken på og den virket lindrende på urenhetene i anskiktet. I tillegg begynte jeg å ta sol, noe som nesten har vært det som har gitt best resultat. I starten tok jeg ganske mye og gikk gradvis ned etterhvert som huden ble bedre. Nå tar jeg ca 1 gang i uken eller 2 hvis jeg føler at det trengs. I tillegg smører jeg på basiron hvis jeg skulle få noen uttbrudd, men kun der utbruddet finner sted.

Og en ting til er kosthold. Jeg er helt sikker på at det spiller inn. Hver gang jeg spiser godteri, selvfølgelig mer enn noen få ting får jeg utbrudd. Og jeg får det også a visse typer mat. Men jeg har etterhvert funnet ut hva jeg kan og ikke kan spise og det har også hjulpet meg mye.

Men alt i alt er det vel kombinasjonen av flere ting som har gitt meg et kvisefritt ansikt endelig.

Kvisa skrev 2010-04-01:

Grunnen til at tannkremen kan virke er fordi det er tannkrem som inneholder sink. Sink demper betennelsesreaksjoner. Det beste rådet er å vaske morgen og kveld, og for all del å bruke hudkrem. Dette bør være en god krem, ikke noe billig krem som nivea osv. Få en hudpleier til å anbefale en krem tilpasset din hud. MD formulations har veldig bra produkter.

Det er veldig viktig å tilføre fuktighet til huden, for om huden ikke får nok så vil den prøve å fuktigjøre huden selv ved at den produserer mer fett som igjen gir mer kviser. Jeg visste ikke dette før og hadde selv en del plager, og tørket nesten ut huden fordi jeg følte at den var så fet, noe som bare gjorde det verre.

Man bør også bruke peeling et par ganger i uka, bare for å få vekk døde hudceller, som blokkerer porene som igjen gir kviser.

Hanna skrev 2010-04-16:

Thee tree oil (tror ikke den selges i norge, men i sverige har de den). Bland en dråpe av denne og 6-9 dråper Udo's Choice. Ta på der det begynner å komme kviser - bruk en Q-tip. Hold deg helt unna melk og produkter med melk i, og selvfølgelig alt sukker. Også unaturlig sukker som Splenda osv. Ikke spis hvitt mel.

Kviser skrev 2010-05-17:

Rett etter jul begynte jeg å få kviser som senere begynte å dekke pannen. Jeg var helt frustert, for jeg hadde aldri hatt noe problem med dette før. Prøvde alt mulige produkter. Shisiedo noe som gjorde T-sonen min enda fetere og Vichy (anbefaler ikke dette). Jeg har brukt Aloe Vera og Oliven produkter fra helsekost uten noe hell. Nå bruker jeg Biotherm, Aquasource. Dette har hjulpet noe, men har fortsatt små nupper og kviser overalt i pannen. Det jeg gjør hver kveld er å koke opp vann og ha sitron (desinfiserende) med et håndkle over slik at dette åpner porene mine. Deretter smører jeg på med fuktighetskrem. Dette har hjulpet hittil ettersom jeg bare har gjort det i 1 uke. Tannkrem funker ikke, bare dropp det.

Hjelp skrev 2010-05-18:

Jeg har kviser på ryggen og på brystet. Har hatt det lenge nå, og jeg har virkelig prøvd alt for å få det vekk. Det har jo hjulpet litt, men det er jo der fortsatt. På grunn av kvisene må jeg alltid ha noe for å skjule de, og det er jo litt kjipt nå som det begynner å bli varmt ute.

Jeg har tenkt litt på å dra til lege, men jeg må vel kanskje til hudlege? Vel, jeg håper noen har noen råd? Fordi jeg vil virkelig ha de vekk. Jeg hater kviser.

Anonym j18 skrev 2010-05-19:

Jeg hadde en del kviser i ansiktet da jeg var 14-16 år. Turte ikke å bruke hudsminke heller fordi alle sa at man fikk mer kviser av det. Det er ikke sant.

Jeg startet med hudsminke i en alder av 16 år, og huden min .. bedre. Jeg renser huden min flere ganger i uka, bruker masker og peeling, og det funker. I tillegg bruker jeg foundation og pudder HVER dag. Så sminken har aldri gjort det verre for meg, det er bare viktig å huske på å fjerne sminken hver eneste kveld.

Jeg får nesten aldri kviser i ansiktet mer, kun noen få nupper av og til, og kanskje en kvise i mnd pga mensen. Har også brukt Basiron, og det funker ok.

Mitt problem er kviser på ryggen, det er fælt, og jeg har fått det de siste to årene. Irriterende. Noen som vet hva som funker for kviser på ryggen?

anonym skrev 2010-05-29:

Jeg vil anbefale å ta laser behandling for acne. Hvis du er veldig plaget vil jeg love deg veldig gode resultater. Det øker blodsirkelasjonen og produksjon av blodlegemer. Kroppen fikser faktisk problemet av seg selv nesten. Du vil også merke at når du først får en kvise, så vil den være mye mindre agresiv og går fortere over av seg selv. Hvis du har arr etter kvisene vil dette også bli radikalt bedre ved laserbehandlingen. Den negative siden er at det koster ca 400 kr pr. behandling. Så hvis du er veldig plaget vil det nok koste deg 6000 kr. Men hva gjør man ikke for skjønnnheten?

Lovsa skrev 2010-06-16:

Prøv produktene fra Mary Kay. De er supergode, og kvisene forsvinner gradvis. Det tar selvfølgelig litt tid da. Jeg brukte det selv i 4 mnd og så en stor forbedring.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6   7    8    9   


Diskuter kviser eller akne

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com