Kjerringråd logo

Lange øyevipper - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om lange øyevipper.

Jenta skrev 2010-10-10:

Jeg skal prøve dette i noen uker framover så jeg håper det virker. Men jeg har ett lite problem. I går mistet jeg flere øyevipper, og på noen kom hele hårsekken med. Kommer jeg til å få nye øyevipper, eller er de borte for godt?

Hmmm skrev 2010-10-11:

Tror jeg ville anbefalt å kjøpe hvit vaselin på apoteket, da kløvervaselin ikke er bra å bruke i ansiktet. Det finnes på tube. Jeg vet ikke om dette er gammel overtro, men husker min mor fikk meg til å bruke hvit vaselin på vippene når jeg begynte med mascara, men jeg merket ingen effekt.

eirin skrev 2010-10-28:

Hvit vaselin? Vaselin bør ikke brukes i nesen da den kan ødelegge de små hårene som naturlig finnes der (wikepedia). Jeg tror ikke jeg ville hatt på mine øyevipper om det skal så lite til å ødlegge nesehår. Men som sagt er ikke dette sikre kilder.

Til Hmmm: Dine øyevipper vil vokse ut igjen, men det kan ta lang tid. Det er derfor det ikke er anbefalt å nuppe øyenbryn der veldi mange nupper ut hårrøtene gang på gang til de er helt tynne. Da kan du risikere at de aldri vokser ut igjen.

lalalaa skrev 2010-10-29:

Jeg har pleid å bruke almond olje, og jeg syns det har fungert veldig bra. Vippene ble fyldige og litt lengere, men det varierer fra person til person.

Nasra skrev 2010-12-20:

Jeg tok det på meg nå, jeg. Men det jeg lurer på er at kan BARN også gjøre dette tipset her. Jeg er 12 og jeg har LITT lange øyenvipper, men har lyst på lengre.

Sykepleierstudent skrev 2011-01-11:

Jeg har ingen tro for at vaselin hjelper. Eneste logiske grunnen jeg ser for at det føles som det hjelper, er at det legger seg som et lag rundt vippene, og de da føles litt tykkere og lengre.

Om du har korte øyevipper ville jeg investert i en vippetang. Det gir ikke lengre øyevipper, men de ser lengre ut. Jeg ville også investert i en volum mascara. Selv liker jeg godt de fra Dior, men dette er jo valgfritt. Prøv deg litt fram.

Jeg bruker selv mascara hver dag, gjort det siden jeg var 12. Har ikke vært plaget med at vippene faller av i større grad enn ellers, så ikke vær redd for dette så lenge du fjerner sminken om natten med en mild sminkefjerner (helst uten olje, evt naturlig olje).

Bananeple skrev 2011-01-12:

Jeg buker maskara hver dag, vasker aldri bort smike på kvelden. Jeg mister ikke så mange vipper og blir ikke rød. Er det krise og ikke vaske bort sminka?

Christiana Randi skrev 2011-04-16:

Bruk olivenolje og kokosolje sammen. Smør de godt inn.

SP skrev 2011-04-20:

Til hår så er det veldig lurt å være litt tålmodig. Jeg har for første gang fått langt hår selv og det kommer av at jeg kurer det godt og passer på å klippe typpene i mellom. En kur som er knall god dersom du har slitt hår er Joico (Kåret best i test 10 år på rad) eller John freade frizz easy fra Vita. Når du har tynt hår vil det også vokse. DHC sin eyetoner er god for å få litt tykkere vipper har nå brukt den selv i 5 uker og syns den gir litt tykke vipper men ikke sånn woow, jeg ser forskjell.

Eva skrev 2011-09-29:

Vaselin gjør ingenting for vippene deres. De føles kanskje myke og gode akkuratt der og da, men vaselin trekker ikke inn i noe. Verken hud eller hår. Hovedingrediensen i Vaselin er Petrolatum, altså bio olje, som ikke hjelper for noe, og bare tetter porer. Prøv heller et eller annet vekstmiddel som de selger så mye av for tiden. Søk litt rundt, og finn ut hvilket merke andre liker.

Mia skrev 2011-09-29:

Veldig bra innlegg fra Banan. Alle råd slår hverandre ihjel. Det nytter ikke å tro på julenissen. Gjør det beste ut av den du er og aksepter at slik er du skapt. Hvor mange menn hadde giddet å rette fokus på vipper og hår? Og bruke så mye tid og krefter på noe så banalt? Er vi kvinner litt dummere og usikre og veldig selvopptatte på utseende? Vil vi ha det sånn? Dette tar fra oss indre sikkerhet. Vi er kommet litt lengre i 2011. Bruk tiden til noe mer nyttig.

Jeg som trenger hjelp skrev 2011-11-24:

Jeg er en jente på 13 år og har nesten ikke vipper. Jeg lurer på hva jeg kan bruke til å få lengere og fyldigere vipper så fort så mulig. Hvis det er et produkt vil jeg gjerne vite hvor jeg får kjøpt det. Jeg skal snart besøke kjæresten min i sommer og vil ikke at han skal se meg sånn. Dere er mitt siste håp.

Amaice skrev 2011-11-30:

Hvor får en kjøpt vippebalsam?

apelsin skrev 2011-12-12:

Må jeg virkelig gå uten sminke?

Ano skrev 2012-01-08:

Hvis man er så desperat etter å få lengre og fyldigere vipper, så finnes det steder der man kan få vippeextensions.

Ingrid skrev 2012-08-05:

Banan: Fy! Du er nok rettere sagt pen enn stygg. Slutt å finne feil ved deg selv! Jeg er helt sikker på at du er nydelig.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere