Kjerringråd logo

kjerringråd > lange øyevipper > lange øyevipper

Lange øyevipper - kjerringråd

Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet (for eksempel et insekt). Av og til mister man noen av dem, men de vokser som regel ut igjen.

En rask måte å få lengre øyenvipper på er jo selvfølgelig å bruke løse fake øyevipper. Falske øyevipper kan man få i forskjellige farger, og da slipper man å tenke på farging selv. Men en innsender har sendt inn et tips om hva hun gjør.

Hvordan få lange øyevipper

Mange ønsker å få lange øyevipper og det er nettopp det hun har skrevet til oss om. Hun har veldig korte vipper og sier at hun har hørt at vaselin hjelper hårveksten. Det hun gjør er at hun bruker en gammel maskarakost på øyevippene og dette har resultert i at hun har fått lengre og fyldigere øyenvipper.

Framgangsmåten er at hun smører øyevippene om kvelden og vasker vaselinen av om morgenen. Har du flere tips og råd til hvordan man skal få lange øyevipper?

Lange øyevipper

Innskudd skrev 2010-03-18:

Noe annet som hjelper er den hvite maskaraen fra lancome. Den har balsam i og skader ikke vippene, den skal visst gjør dem litt sterkere også. Jeg har brukt den veldig lenge og når jeg ikke har den på, men bare maskara, ser jeg det sliter på vippene.

Tina skrev 2009-09-27:

Jeg har prøvd dette og det hjalp meg. Jeg og ei venninde tenkte at vi skulle teste det, men hun merket ingen forandring. Nå har hun veldig fyldige øyevipper fra før, mens jeg har bare stubber. Nå bruker jeg maskara hver dag bare for å se hvor fine og fyldige vippene blir. Bra tips!

Anonym skrev 2009-10-01:

Øyevipper blir som hår, også skadet og slitt. vaselinen gir næring til øyevippene så de blir fine igjen.

Anonym 2 skrev 2009-10-06:

Jeg skal prøve dette nå i kveld, så får vi se om det funker. Håper det gjør det.

Bambi skrev 2009-10-08:

Lakserolje, også kjent som ricinusolje er det beste. Jeg har prøvd selv. Det funker så fort da.

Ventende skrev 2009-10-09:

Gjør dette nesten hver kveld, føler ikke at det hjelper så særlig. Har lest om andre som holdt på i 2-3 uker, så jeg får bare stå på.

Ingrid skrev 2009-10-12:

Jeg har gjort dette lenge og det anbefales på det sterkeste, det funker og vippene blir lengre, fyldigere og mer delte.

Ann kristin skrev 2009-10-16:

Jeg får ikke noen fine øyevipper. Når jeg bruker maskara så blir de klompete eller står rett opp eller ut på side. Hvordan kan jeg få dem perfekte og vippende som man skal få når man bruker maskara? Det sier de jo på alle sånne reklamer. Det klumper seg og gjør ikke vippene lenger.

Emma skrev 2009-11-01:

Bruk vippetang. Det er viktig å bruke vippebalsam også, vipper er som hår, og hår trenger å kures i blant.

Christine og Sara skrev 2009-12-27:

Nå skal vi prøve dette. Skriver om det hjelper.

Andrea skrev 2010-02-07:

Det du gjør er å vakse ansiktet godt og fjærne sminken før du leggerdeg. Det er viktig at man får fjærnet sminken ordentelig. Smør vaselinpå øynevippene og sov med det over natten. Gjør dette i en uke. Da erdet viktig at man går uten maskara fordi da vil effekten av vaselinenbli ødelagdt. Maskara gjør at man får kortere øyenvipper så det erlurt og gå uten innemellom.

Lisa skrev 2010-03-23:

Ikke bruk vippetang, og ikke bruk produkter med kjemikalier som lancome. Prøv heller extra virgin coconut, eller oliven olje. Det som også er bra er å fjerne all sminken med olivenolje. Ja, det høres grisete ut men det er ikke det. Vippene blir velpleide og superfine.

Lovise skrev 2010-04-18:

På vita selger de også en vippebalsam som funker greit og som ikke er hvit. Jeg har ganske lange vipper og har egentlig ikke lyst til å bruke maskara for mye (vil ikke slite på vippene). Men problemet er om sommeren når håret blir lyst.

Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/kjøpe for å solbeskytte vippene mine. Vanlig solkrem er ofte for flytende så det renner ned i øynene og svir.

Sofie skrev 2010-04-21:

Jeg har brukt vaselin en god stund, syntes nesten ikke noe forskjell. Men når jeg bruker vaselin, er det sånn at jo lengre jeg bruker vaselin, jo lengre blir de? Blir de lengre og lengre osv osv? Så, f.eks. hvis jeg bruker vaselin i 4 månder, så forsetter de å vokse?

Anne skrev 2010-04-22:

Til Sofie: Nei, håret i øyenvippene er "programmert" til ikke å bli så veldig lange. Når de blir for lange så faller de av og det vokser ut nye.

Gina skrev 2010-05-31:

Hvordan vaselin skal vi bruke? kløver vaselin? funker det?

June skrev 2010-06-18:

Til Gina: Jeg bruker kløver vaselin og det virker bra.

Gina G skrev 2010-09-02:

Jeg er superforsiktig med hvordan jeg behandler vippene mine. Jeg brukte nemlig The Colossal Volum Express Mascara fra Maybelline. Mange av vippene mine falt av, og jeg ble helt rød rundt øyet. Siden den gangen bruker jeg kun mild sminke uten tvilsomme ingrendienser som parabener. I tilleg er jeg nøye på å gå uten sminke når jeg er hjemme, og smører vippene med vaselig om kvelden. Det hjelper.

Ina skrev 2010-09-06:

Jeg syntes ingen av disse tipsene funker. Jeg har brukt vaselin nå i ca 3 uker, men ingen forandring. Jeg er virkelig desperat etter noe som faktisk funker og som ikke bare er tull. Samme med håret på hodet. Jeg vil ha det langt men finner ingenting som hjelper. Det eneste man kan gjøre er og rette det og la det vokse. Prøv og maser hodebunnen 2-3 minutter i timen hver dag i 3 uker. Det har noe med blodsikulasjonen eller noe å gjøre.

Blunk skrev 2010-09-27:

Når øyevippene vokser ut igjen etter de gamle har vokst ut. Blir de nye lange da?

Banan skrev 2010-10-02:

Fokus på lange fyldige øyevipper og store fyldige bryster ødelegger livet mitt. Jeg har smurt på vaselin og klippet vippene, uten hell, det er medfødt. Løse øyevipper og silikon blir for dumt eller for risikabelt. Jeg får bare være stygg og til glede for andre som forhåpentligvis vil føle seg penere enn meg.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere