Kjerringråd logo

Leamus - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om leamus.

Emma skrev 2009-11-01:

Jeg har plutselig fått leamus i høyre tommel og litt i pekefingeren. Det er akkurat som om tommelen blir trekt innover slik at den blir liggende langs de andre fingrene inni hånda. Utrolig irriterende og slitsomt. Håper dette gir seg rimelig fort, for nå er jeg lei.

Lea Mus skrev 2009-11-05:

Har hatt leamus på venstre øye i 8 uker i strekk nå. Det begynte i det andre øyet i tilegg for 4 uker siden. Jeg sover nok, men drikker ikke melk, skal prøve kalsium, kanskje det hjelper.

hege skrev 2009-11-06:

Jeg har leamus i venstre arm, grusomt ekkelt. Har ofte leamus i høgre øye også.

Annalina skrev 2009-11-26:

Har også hatt leamus i venstre øye i noen uker nå, veldig plagsomt. Skal prøve noen av disse kjerringrådene.

Glenn skrev 2009-12-02:

Hiver meg på venstre øye bølgen. Er det noen som har fått direkte resultater av noen av disse rådene?

Stephen skrev 2009-12-06:

Har hatt lemus i, tja... 2 måneder snart, på venstre øyelokk og har etter hvert fått det på høyre øyelokk. I skrivende stund kjenner jeg krampetrekninger i øyelokket. Det er ubeskrivelig irriterende. Har også hørt at magnesiumtilskudd skal hjelpe, hmm.

Chris skrev 2009-12-09:

Har hatt leamus i over et år, no cure.

Camilla skrev 2009-12-13:

Har hatt leamus nå i hele dag og har nesten aldri merket noe til dette før. Jeg skjønner ikke hva det kommer av. Jeg har ikke stresset og har sovet godt. Jeg tåler heller ikke melk, så det blir vanskelig å få i seg kalsium på den måten for meg også. Det er i høyre øye, under og på siden.

Anne skrev 2010-01-18:

Ok, kanskje det skal være sånn i alderen min da. Er i vekst periode. Men jeg har sånne leamus rykkninger i området under øyet (Der vi får svarte ringer) og utrolig mye i låret. Det er plagsomt, spesielt når je er på dans. Noen som aaner hva det er ? Sitter å nesten banner over beinet mitt.

Valentina skrev 2010-01-19:

Har hatt lemus i høyre øye i snart 3 uker. Det er heldigvis litt av og på, men det holder likevel på å iritere vettet av meg. Selv om jeg kjenner noen som har hatt det i 2 mnd. i strekk. Drikker masse melk og spiser mye ost. Sover dårlig da, men det har jeg gjort hele livet. Skal prøve saltvann i kveld.

Stian skrev 2010-01-19:

Ol i Nagano 98 - Det var da det begynte med leamus i storetåa, siden har jeg hatt det. Det har forekommet på forskjellige steder på kroppen. Til og med hodeskallen har jeg fått leamus i. Nå i det siste er det ryggen som leamuser seg. Jeg har drikket mye melk i mitt liv, men har fått indikert melkealergi nå. Sover gjør jeg også, og et bra kosthold og trening har jeg og. Jeg vet ikke hva det kommer av, men man blir vant med det. Bare håper det ikke blir verre.

Marie skrev 2010-01-20:

Jeg har leamus ovenfor venstre øye, og under høyre øye. Blir snart gal jeg og. Det pågår hele tiden og tar sjeldent pauser. Ved å lese alle kommentarene, så er det vel ikke mye som hjelper. Men skulle ønske det, jeg går snart på veggene.

Ozzie skrev 2010-01-21:

Jeg plages også med leamus i øyelokkene. Hjelper som regel å nappe ut de tynneste hårene oppe og nede innerst mot nesen, de krøller seg gjerne sånn at de ubevisst irriterer i øyekroken.

Inger skrev 2010-01-22:

Har hatt lemus i en mnd nå og det er ikke noe koselig. Skal prøve alt dere har skrevet så får jeg håpe noe av det hjelper.

Aline skrev 2010-01-22:

Har du ikke nok magnesium i kroppen vil ikke kalsiumen tas godt nok opp i kroppen. Magnesium hjelper opptaket av kalsium og finnes ikke i melk, dersom du da ikke spiser nok grønnsaker med kalsium og magnesim vil ikke kroppen ta opp nok. Magnesium er dessuten kroppens eget muskelavslappende tilskudd. Kjøp dermed gjerne tilskudd med kalsium, magnesium og D3, som blandt annet hjelper å binde kalsium i leddene. Eller begynn å spise mye broccoli sammen med melk.

Lisa skrev 2010-01-29:

Jeg har hatt leamus overalt i kroppen, ryggen, armene, magen men mest i beina. Små rykk flere ganger om dagen. Blitt ganske vant til det nå. Kjøpte meg faktisk magnesium på apoteket. Tenkte å prøve det ut. Tok tre tabletter på en gang da. Kanskje ikke så lurt. Endte med at jeg fikk diare etter 5 timers tid. Men faktisk så har det roet seg litt. Har kjent noen i dag, men kan ikke måles med det jeg har hatt. Kjenner også ut som musklene er mer avslappet og rolige. Tror det aline skriver er riktig ang. magnesium er kroppens eget muskelavslappende tilskudd. Kanskje det gir seg helt til slutt om en ukes tid?

Kim skrev 2010-01-31:

Jeg har slitt med leamus i flere år, men nå har det blitt verre på undersiden av høyre øye. Jeg har hørt med legen, og det sies at innsprøytning av botox er en mulighet hvis det fortsetter. Prøver heller tips som har kommet frem her først. Men da vet dere det. Om det ikke går bort ved kjerringråd.

Trude 86 skrev 2010-02-09:

Jeg har gått med konstant leamus på høyre øyet i over 7 uke nå og er lei. Jeg jobber med masse kunder og det vil ikke bort. Kan noen hjelpe?

Elvis skrev 2010-02-21:

Jeg har hatt leamus på begge øynene i en lang periode. Jeg har hatt en periode med mye stress på jobb og privat og jeg er overbevist om at dette har utløst det. Jeg tror nok at leamus for de fleste blir utløst av en eller annen type for stress, men at det nødvendigvis ikke slutter med en gang den stressende situasjonen er over. For meg er det et vinterfenomen også. Så de som sier solarium har muligens rett?

Plaget skrev 2010-03-21:

Jeg har de siste fire ukene vært plaget med leamus. Både høyre, venstre, øvre og nedre øyelokk. I mitt tilfelle kan det umulig være et vinter- eller stressfenomen. Jeg fikk det nemlig et par dager etter at jeg ankom Thailand. Under oppholdet har jeg spist yogurt og müsli hver dag. Har altså fått tilstrekkelig med kalsium. Envidere har min mor vært plaget i fem år. Har noen forslag til hvorfor jeg har blitt utsatt, og hva jeg kan gjøre for å bli kvitt problemet?

Irritert av leamus skrev 2010-03-27:

Jeg har hatt leamus mer eller mindre siden jul. I går fikk jeg råd om magnesium. Men samtidig har jeg vært litt hoven rundt det samme øyet. Dette er noe jeg har vært plaget av flere ganger og gjerne på samme årstid. I dag morges masserte jeg rundt øyet presset litt hardt på tårekanalen gjentok presset en stund. Nå er det borte.

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6   


Diskuter leamus

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere