Kjerringråd logo

Leamus - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om leamus.

Maje skrev 2010-03-31:

Har hatt leamus under venstre øye i 2 uker nå og blir snart gal. Har fått mange gode tips her og godt å ikke føle seg alene om problemet.

lillemeg skrev 2010-04-14:

har vært plaget med leamus i venstre øyelokk siden september 09, og nå har det spredt seg til på siden av venstre øye. Har prøvd å dra litt i muskelen, og massere litt, men uten hell. Skal prøve noen av de andre tipsene som er gitt her.

Gjest skrev 2010-04-21:

Noen som har opplevd leamus pluss "stikking" i kroppen?

Emmeline skrev 2010-04-30:

Fikk plutselig leamus i høyre lår og venstre skulder for 14 dager siden - holdt på i tre dager. Når de gikk vekk så kom det plutselig leamus overalt i hele kroppen. Mange er bare små dirringer i sekunder og noen varer lenger. Flytter seg hit og dit over alt. Jeg holder på å bli gal. Noen som har opplevd lignende? Redd for nevrologisk sykdom som als osv.

Mori skrev 2010-05-03:

Jeg har hatt leamus under venstre øyet så å si hele livet. Jeg legger ikke merke til det lenger, annet enn at folk kan begynne å stirre på det når de snakker med meg istedet for å høre på det jeg sier. Jeg har hele livet drukket masse melk, spist frukt og som tenåring sov jeg gjerne 10 til 12 timer i helgene. Men ellers var det en del søvnmangel og har store deler av livet vært stresset.

Sara skrev 2010-05-05:

Emmeline, har du noen gang blitt bitt av flått?

Emmeline skrev 2010-05-06:

Ja jeg har faktisk blitt bitt av flått 3 ganger, men jeg har tatt ryggmargsprøve og blodprøve. Men det er 4 års siden og jeg har hatt en flått etter det.

Shivani skrev 2010-05-19:

Det kan hjelpe å klistre en liten papirbit akkurat der hvor det dirrer/rykker. La den være der en stund. Dette er et indisk råd. Har hjulpet meg når det rykker på øyet.

Cesilie skrev 2010-05-24:

Jeg pleier å klemme på stedet der det er leamus og det hjelper ei lang stund faktisk, men nå har jeg hatt det i ei uke under øyet og, ja, det er iriterende som flere skriver.

Anita skrev 2010-05-25:

Jeg synes det hjelper å bruke briller. Jeg er mest plaget når jeg bruker linser (har hatt leamus i høyre øvre øyelokk de siste 3 ukene). Men jeg liker best å bruke linser, da. Noen som har opplevd det samme?

Rita skrev 2010-05-29:

Dere snakker om 4 uker og 8 uker, prøv da å ha lemus i øvre, høyre øyelokket i 1½ år. Jeg holder på å bli sprø. Det der med magnesium høres veldig interessant ut. Jeg har nemlig migrene og har hørt at magnesium (med tilsatt kalcium) skal være veldig bra mot migrene, og det kanskje hjelper mot lemus også, hvem vet?

Beate skrev 2010-06-17:

Jeg var veldig plaget med leamus, dvs. jeg trodde det var det. Etter noen uker med muskelrykninger ved øyet fikk jeg musletrekninger i halve ansiktet. Fikk da stillt diagnose bells paralyse. Nå et år etter er jeg mye bedre, men sliter med nedsatt bevegelighet i halve ansiktet. Helt tydelig stress relatert for mitt vedkommende. Så stress ned om du plages mye av leamus. Ta pauser og lytt til kroppens signaler.

Mæij skrev 2010-06-17:

Jeg har hatt lemus så lenge jeg kan huske. Men har begynt og merke det først nå. Det er bak på ryggen, (Veldig irriterendes når jeg skal slappe av) i tommelen, foten, tuppen av fingrene og over begge øynene. Men jeg tror jeg skal prøve ut det tipset om søvnmangel.

Shavell skrev 2010-06-24:

Får alltid leamus i venstre rompeball. Kjempeartig, og nå har det vart to dager.

Silje skrev 2010-07-17:

Leamus er vel en form for krampe, noe man får om man har for lite magnesium i kroppen. Det vil si, du drikker for lite vann. Dette lærte jeg fra Dr. Atkins sin bok, og det stemmer. Hvis jeg drikker for lite vann så får jeg fort krampe i lår eller legg, og leamus.

Betty skrev 2010-07-31:

Gå til legen og få tatt en blodprøve for å sjekke sink og magnesium. Det manglet hos meg for noen år siden, og jeg ble helt kvitt leamusen etter en runde med ekstra mineraltilskudd. Kan få det igjen av og til, og kjører da på med vanlig vitamintablett. Vann er også viktig.

Tara skrev 2010-08-07:

Har leamus rett over øyenbrynet på høyre side, og har hatt det i 15 timer nå. Det kommer ca. en gang i minuttet og er kjempeirriterende. Jeg trenger virkelig noen gode råd.

Elisabeth skrev 2010-08-11:

Jeg har hatt leamus i venstre øyelokk i 3 dager nå. Når jeg har hatt det tidligere, så har det hjulpet å massere området, men ikke denne gangen. Helt utrolig irriterende. Men jeg drikker masse vann og ikke melk. Har hørt at stress forårsaker leamus. Dere som skriver her, opplever dere stress for tiden? Jeg er veldig stresset for tiden, og tror det kan ha noe med det å gjøre.

Augemo skrev 2010-08-20:

Nå har jeg massert og satt en papirbit på skulderen min med leamus, det funker.

Tonje skrev 2010-08-28:

De 2-3 siste dagene har jeg hatt leamus omtrent konstant. De siste dagene har jeg også stressa mye, og vært mye sliten, + lite søvn. Regner med at dette har en sammenheng.

Tom skrev 2010-09-10:

Det er utrolig irriterende med leamus. Det ser ut som det er det venstre øyet som går igjenn her. Det samme skjer med meg. Har hatt det i lang tid nå.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6   


Diskuter leamus

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere