Kjerringråd logo

Leamus - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om leamus.

Kallenavn skrev 2011-04-14:

Foreslår magnesium, da dette er med på at muskelimpulsene går (bedre? husker ikke helt korrekt, men det har med det å gjøre), fremfor kalsium som har med skjelettet å gjøre?

Shl skrev 2011-04-19:

Etter 6 uker med vibrering under venstre øye er nå alt bra. Kun 5 timer etter at jeg tok 2 tabeletter med "trippel Magnesium" med zink, vitamin B6 "D" fra Biopharma. Dette er kosttilskudd som finnes i den lokale Kiwi butikken. CASE CLOSED for min del.

Ma skrev 2011-05-08:

Jeg har også slitt med leamus under venstre øye i noen uker nå, blir gal. Skal forsøke meg på magnesium og si fra hvordan det går. Har vært inne i en veldig stressende periode nå, så håper det går over når jeg stresser ned.

NoSleepingBeauty skrev 2011-05-13:

Tror jeg er på min tredje måned med leamus som kommer og går på venstre øyelokk. Noen dager mer, andre dager mindre. Kanskje det er søvn, håper i hvert fall det. Går vel over da jeg pensjonerer meg og det er bare 40 år til.

Piis skrev 2011-06-08:

Jeg lurer, er leamus egentlig farlig? Jeg synes det er litt morsomt, men det kan jo bli irriterende etterhvert. Er det noe farlig?

Leamusa skrev 2011-08-03:

Det var virkelig godt å lese at andre også sliter med dette selv om jeg virkelig håper at det gir seg for dere og meg. Jeg har hatt omtrent konstant leamus i over en måned på venstre øvre øyelokk. Dette kom plutselig nå i en meget stressende periode for kroppen. Jeg har sluttet å ta beroligende tabletter (har gått daglig på B-preparat i over 3 år) i tillegg gikk jeg ca 3 mnd på andre medisiner, og nå har jeg trappet ned og sluttet med dem også. Håper at dette er grunnen til at jeg har leamus fortsatt og at det vil roe seg på sikt når kroppen blir vant til å klare seg uten medisiner. Sliter med angst, svimmelhet og utmattelse til daglig så dette med øyet var grusomt ubehagelig å stri med i tillegg. Nå har jeg prøvd saltvann på en bomullspad, og magnesium tar jeg fast hver kveld. Lykke til dere også.

silje skrev 2011-08-04:

Jeg begynner å bli seriøst å bli lei. Jeg har hatt leamus i tommelen min i snart ei uke. Håper virkelig det går over, er virkelig irriterende.. Men jeg har ikke drukket melk på over et halvår, fordi jeg ikke tåler det. Burde jeg ta kalsiumtabletter?

NoSleepingBeauty skrev 2011-08-08:

Tenkte jeg bare skulle meddele at etter ca 6 måneder med leamus på venstre øyelokk så er den nå borte. Mulig det skyldes at jeg har lagt meg til ca samme tid og aldri sovet mer enn 8,5 eller mindre enn 6 timer de siste ukene. Ingen av de andre rådene her hjalp.

Ronny skrev 2011-09-14:

Jeg har sittet og lest igjennom kommentarene da jeg selv i flere uker har hatt Leamus i venstre øye. Da jeg kom til kommentaren om å presse litt hardt på tårekanalen gjorde jeg det og visp da forsvant det og har vært borte i 10 minutter ttil nå. Så får vi se om det varer.

Laila skrev 2011-09-27:

Jeg har hatt leamus på øyelokket. Jeg prøvde så godt jeg kunne å strekke ut, og det hjalp umiddelbart. Jeg skal prøve med magnesium og B-vitaminer for å forebygge nye tilfeller.

Aj skrev 2011-09-28:

Leamus er så irriterende. Jeg gidder ikke prøve noen av disse rådene, unntatt søvn. Jeg skal legge meg tidlig i kveld. Før hadde jeg leamus noen ganger i året, og varte bare 5-10 sek. Jeg var liksom i ekstase når det skjedde, og prøvde å holde på den. Men nå, (hvis leamusen forsvinner, og kommer tilbake igjen etter lang tid) skal jeg ikke holde på den, men heller bli kvitt den med en gang.

Alex skrev 2011-10-10:

Jeg har hatt det i 3 måneder snart. Det er ingenting som fungerer, hva skal jeg gjøre?

Opticusmus skrev 2011-10-11:

Dere som får leamus rundt øynene. Gå og sjekk synet. Stressede/overanstrengte øyne fremprovoserer leamus.

Bob skrev 2011-10-24:

Jeg har lemus, rykninger eller krampe i øyelokket på venstre side i det siste. det er veldig irriterende og folk må tro at jeg er gal person når jeg ser slik ut. Uansett, er det noen fruer eller herrer der ute med et godt kjerringråd?

Hei skrev 2011-11-21:

Jeg har hatt leamus i snart to uker, å ja, du kan bli gal. Men slapp av, du kan gå på Rimi, Rema, Prix, Kiwi eller Coop å få tak i kalsium. Ta dobbel dose av det som er anbefalt, drikk en kopp te mens du venter ca en time. Så forsvinner det.

Sissel skrev 2012-01-05:

Jeg har leamus under øyet, har hatt det i 4 dager i strekk. Fra jeg legger meg til jeg står opp om morgen. Jeg drikker mye melk, men sover kanskje litt lite, og stresser kanskje over gjennomsnittet. Ekstremt irriterende og ekkelt. I skrivende stund har jeg telt 8 sammentrekkninger på under et minutt, og slik er det hele tiden. Noen ganger er det kraftigere, slik at jeg også får tårer i øyene helt av seg selv. Har det kun på høyre side (venstre for meg) av øyet.

Brita skrev 2012-01-17:

Leamus kan komme fra nakken. Prøv skulder og nakkeøvelser og/eller fysioterapi. Det hjelper på leamus i øynene hos meg.

kaja skrev 2012-01-25:

Jeg har hatt leamus på øyelokket. Gikk til naprapat som satte akupunkturnåler og det ble bra. Det er verd å prøve.

Kristian skrev 2012-02-01:

Dag 1 uten leamus etter 4 uker med irriterende leamus under venstre øye. Gjorde som noen foreslo, kjøpte magnesium, zink, d og b6 i en liten eske på kiwi. Jeg har vært våken i 1,5 timer og ingen leamus så langt. Jeg tør nesten ikke å tro at det fungerte. Jeg tok en liten hestekur med tre tabletter før jeg la meg i går.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6  


Diskuter leamus

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere