Kjerringråd logo

kjerringråd > lengre hår > lengre hår

Lengre hår - kjerringråd

Lengre hår på kort tid er det mange som ønsker seg. Ifølge flere innsendere så går det an å påvirke hastigheten håret vokser på slik at man kan få lengre hår på kortere tid enn normalt. Noen tips går på å få det til å se ut som man har det, mens andre går på hvordan man skal få håret til å SE langt ut.

Hvordan få lengre hår på kort tid

Hvordan få håret til å se lengre ut

  1. Legg håret på den ene siden av halsen og framover ned langs den ene skulderen.
  2. Bruk en rettetang og ta bort alle bølger og krøller.
  3. Sett opp en flette som går skeivt fremover, dette vil få det til å se ut som du har lengre hår.

Har du andre tips til hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Del dine erfaringer slik at det kan hjelpe andre.

Lengre hår

Anonym skrev 2011-01-21:

Spis masse b-vitaminer. Jeg har brukt det daglig i ett halvt år, og både jeg og andre legger merke til at håret vokser mye raskere og har blitt lengre. Jeg anbefaler det virkelig. Ellers hvis du vil ha langt hår fort kan jeg anbefale hair extensions.

Me skrev 2011-02-16:

Hvor langt vokser håret på et halvt år hvis du gjør alt det der?

Jippi skrev 2011-03-20:

Etter cellegift ble alt håret borte. Her har jeg lest råd, gleder meg til å prøve.

heihei skrev 2011-03-27:

Masser hodebunnen i 5 minutter hver dag slik at man får fart på blodomløpet. Håper du er klar over at om du masserer hodebunnen 5 minutter hver dag setter det også igang talgproduksjonen som gjør til at du får fortere fett hår. Da ender du opp med og vaske det hver dag til slutt. Vært der, gjort det!

Jeg kan hjelpe deg skrev 2011-03-30:

Massere hodebunnen 2-3 ganger om dagen ca. 10 min. Det er det beste eller det fungerte for meg, da. Prøv det du også.

:p skrev 2011-04-21:

Hvis du har veldig tykt hår, blir det tynt det som kommer ut da etter å massere 5 min. hver dag? Det er lite kipt å bare ha tykt på bunnen og helt flatt på toppen liksom.

Anonym skrev 2011-04-26:

La håret vokse i sitt eget tempo, bare ha tolmodighet. Det er ikke noe av det der som hjelper stort. Dessuten øker massasje talgproduksjonen som gjør håret fettere og da dusjer man det jo oftere. Så bare vær tolmodig som sagt. Gå til frisør hver 2/3 måned. Det gjør jeg og håret mitt vokste 2 cm på 1 måned. Det har aldri vokst så fort før. Egentlig vokser mitt hår 10 cm i året.

Gjest skrev 2011-05-07:

Jeg har hørt at håret vokser forters hvis du lager små fletter i håret. Du må lage fletter av hele håret, så du trenger nok mange strikk.

meg skrev 2011-05-21:

Drikk mye vann og spis sunt, det hjelper!

farlig skrev 2011-05-27:

Ikke eksperimenter med håret ditt. Dette er noe kanskje du kommer til å huske senere i livet ditt. Dette prøvde en gammel venninne av meg og hun mista det meste. Følg kjerringrad, det er bra bare massere hodebunnen, ikke så farlig men ikke gjør det for mye.

Ane skrev 2011-06-04:

Ølgjærtabletter er det beste for å få håret til å gro raskere. Fungerer kjempebra. Både jeg og flere venninner bruker det og er kjempefornøyd.

Vivian skrev 2011-06-24:

Lett, du bare går på en Vita butikk og kjøper deg Lee Stafford hårkuren som heter For hair that never grows past a certain length, en knall rosa boks med masse proteiner til 100 spenn. Håret mitt vokser (endelig) som bare det, og det er blitt kjempe langt etter 6 måneder. Får også håret til å se tykkere ut.

Anonym skrev 2011-06-28:

Vivian: Den kuren har jeg også. Føler den hjelper en god del faktisk. Men husk dette: Alle hårprodukter som inneholder alkohol kan skade tynt hår.

Elise skrev 2011-06-30:

Jeg også ønsker meg langt hår før skolestart. Jeg hadde litt lengre enn skuldrene, og nå er det kanskje 10 cm lengre. Jeg har stått på hodet, tatt b-vitamin, skyllt ut balsamen i kaldt vann etter at den har vært i i 3 min, og prøvd å unngå rettetanga i 1 mnd. Kjempefornøyd!

anonym skrev 2011-07-02:

Gå på en frisør salong og spør etter FAST shampoo + conditioner.

anonym2 skrev 2011-08-15:

Det hjelper å ikke bruke varmeprodukter å være snill mot håret sitt. Klarer du å la være sånne ting og klippe tupper ofte, vokser det mye fortere.

Vicky skrev 2011-09-05:

Jeg syns det høres kjempebra ut. Jeg skal prøve det. Jeg har hår til under ørene og jeg vil ha like langt som før da jeg hadde ned til rompa.

Cez skrev 2011-09-28:

Jeg fikk til og få håret mitt til og vokse 4 cm på ganske kort tid. Jeg sa hva jeg gjorde til en venn av meg,og det virker på henne også. Jeg dusjer annen hver dag, skylder det i kaldt vann etter dusjen. Når du tørker det med handuk så har du hodet opp ned, og når du børster håret, så tar du vann det.

Uff skrev 2011-10-18:

Jeg har tjukt og langt hår. Jeg ønsker meg virkelig tynnere hår. Hvorfor vil dere ha tjukt og langt hår?

Håvbjø skrev 2011-11-02:

Dusj håret hver dag, eller mer. Du masserer håret, under veldig varmt vann, så dusjer du i kaldt vann når du såper deg inn, så dusjer du i varmt vann og masserer håret når du tar ut sjampoen.

anonym skrev 2011-11-28:

Jeg har hår til litt over skuldrede, men jeg vil ha langt hår. Jeg har veldig tykkt og tett får, altså det blir veldig fort fett. Å vaske det lite blir vanskelig når håret mitt faktisk blir fett etter en dag. Det blir da også veldig fort slitt. Hva kan hjelpe så jeg får langt hår fort? Jeg trenger virkelig hjelp, er rett og slett desperat.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter lengre hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere