Kjerringråd logo

kjerringråd > lesefeil på bankkort > lesefeil på bankkort

Lesefeil på bankkort - kjerringråd

Lesefeil på bankkort er svært irriterende. Se for deg at du står i kassakø et kvarter. Deretter kjører du gjennom varer som kommer på den nette sum av 678,90 bare for å oppdage at bankkortet har lesefeil. Da er gode råd dyre. Hvis man ikke har andre kredittkort tilgjengelig så er man rett og slett solgt, for varene du har kjørt gjennom kassen er i alle fall ikke det.

En innsender sier at han har funnet et råd på nettet som går på å brette en papirlapp rundt kredittkortet hvis man har lesefeil på det. Bankkortet vil da bli som nytt. Han sier at det også hjelper med en bit tape på magnetstripen når man har lesefeil på bankkort. Det fungerer alltid når man ikke har kontanter og skal bruke et kredittkort.

Lesefeil på bankkort

Elisabeth skrev 2007-07-18:

Jeg og pappa tok tape på bankkortet hans og da funka da ;D

Nils skrev 2007-07-21:

Etter hva jeg har erfart fungerer dette med tape en stund, men etter hvert blir kortet fullstendig ødelagt av det. Man bør ikke bruke det mer en en gang for så å gå å få nytt kort.

Ståle skrev 2008-05-08:

Har hatt bankkort i mange år, men etter at jeg byttet til skandiabanken har jeg byttet kortet sikkert 10 ganger. Er det dårligere kvalitet på disse kortene? Har snakket med forskjellige servitører, de opplever det samme, skandiabank kort og postbank kort.


Diskuter lesefeil på bankkort

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com