Kjerringråd logo

kjerringråd > luft i magen > luft i magen

Luft i magen - kjerringråd

Karve er et godt og velkjent kjerringråd mot luft i magen. Karve er kjent for å hjelpe mot luft i magen. Du kan benytte den på ulike måter. Noen sverger til å tygge på karvefrøene, mens andre svelger en teskje karve rett ned med vann. å drikke karvete er også et godt alternativ som kjerringråd mot luft i magen. Effekten melder seg som regel i løpet av en halv time.

Luft i magen

Bjørg skrev 2007-07-21:

Jeg har problemer med luft i magen hver kveld.

Kari skrev 2007-11-04:

Da kan det hende at det er noe du er allergisk mot eller ikke tåler så bra. Jeg har inntolleranse mot melk og da fikk jeg mye luft i magen og følte meg oppblåst. Da jeg sluttet å ta inn så mye melkesukker/melkeproteiner endret dette seg, så det er lurt å gå til lege hvis du er mye oppblåst.

Ikke noe gøy skrev 2009-03-10:

Jeg har problemer med luft i magen. Det er ikke det at jeg har vont i magen, eller at den blir stor. Problemet er at jeg småfiser litt hele tiden. Eller ikke blant folk da. Men uansett. Det føles ut som magen er skikkelig råtten. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få vekk disse ekle luktene?

Klementin skrev 2009-10-26:

Jeg fikk noen råd mot dette problemet for litt siden. Ingefær, anis og fenikkel skal fungere bra. Prøvde ut ingefær og anis selv, knuste anis, hakket ingefør og laget te av det. Det roet faktisk magen betydelig.

Høst skrev 2010-01-17:

Jeg har vondt i magen natt og dag. Det er som et press nederst i magen rett over vagina. Har vært til alle undersøkelser som finnes og det er ikke funnet noe galt, men jeg har irritert tykktarm og må leve med det. Jeg har også mye luft og smerter som er plagsomme. Har begynt med lecinet mage. Jeg har tatt det en uke, men ingen merkbar bedring enda, er nok litt for tidlig. Har matinntoleranse og spiser deretter. Er noe fortvilet.

Annelin skrev 2010-08-28:

Jeg har en del luft i magen om kveldene, men jeg er jo gravid også. Finnes det noen bra tips?

Solskinn skrev 2010-11-18:

Peppermyntete er en bra ting. Drikk gjerne flere kopper, 2 - 3. Har du tilgang til fersk peppermynte er jo det det beste.

Synne skrev 2011-12-01:

Jeg hadde mye problemer med oppblåst mage/buldring i magen. Jeg begynte da å spise moderat med karbohydrater, kuttet ut sukker, brød, pasta, ris og poteter. Nå er magen flat og har aldri problemer med luft eller rumling. Dette forandret virkelig hverdagen min.


Diskuter luft i magen

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere