Kjerringråd logo

Migrene - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om migrene.

Sandra skrev 2011-08-03:

For meg har lettbrus gjort underverker. Tror det kan være Aspartan (innhold i lettbrus) som gjør det. Ellers bruker jeg nesespray.

Silje skrev 2012-01-20:

Jeg har hatt migrene siden jeg var omtrent 13-14 år, er 19 år i dag. Jeg arvet migrene fra min mor, så jeg visste fort hva det var, selv om jeg også måtte vente noen år før jeg fikk skikkelig medisin. Jeg gikk til fastlegen og fortalte om hvilke typer plager jeg hadde under anfallet, og gikk ut med resept for anfallsmedisin.

Han kunne også opplyse meg om at det finnes forebyggende medisin mot migrene, altså ikke bare kosttilskudd. Så fastlegen din skal enkelt kunne skrive ut den migrenemedisinen som passer best for deg. Det er ikke mer komplisert enn det. Jeg tar også magnesium daglig, etter tips fra en muskelterapaut.

Siden både jeg om min mor har migrene tar vi tips fra hverandre, og skriver logg begge to, dette hjelper veldig i forhold til å finne ut hva du evt. reagerer på, og dette er totalt forskjellig fra person til person. Men et kaldt, stille, mørkt rom er 100% nødvendig mens jeg venter på at medisinen skal virke.

Jeg så et tips om massasje over, og det kommer jeg også til å prøve neste gang jeg kjenner auraen begynner, tusen takk. Min mor fikk et tips om å kun prikke i nakken (for de som får migrene som starter med stiv nakke/skuldre) så man ikke anstrenger resten av musklene i nærheten av disse områdene, men kun fingrene. Dette fungerer godt, prøv det. Takk for gode tips.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter migrene

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere