Kjerringråd logo

kjerringråd > mørk ettervekst > mørk ettervekst

Mørk ettervekst - kjerringråd

Mørk ettervekst er et stadig tilbakevendende problem hvis man har startet med å farge eller stripe håret. En innsender har sendt oss et lite tips som hun mener fungerer bra mot problemet. Hun skriver følgende. Må du stripe eller farge håret hele tiden fordi det kommer mørk ettervekst? Her er løsningen. Ta sitron-saft og smør ned mot hårrøttene og gå ut i sola, håret vil etter noen ganger bli lysere.

Mørk ettervekst

Kristine skrev 2008-02-19:

Jeg prøvde det, trodde først ikke det skulle funke, jeg prøvde det når jeg var i syden. Sola var jo sterkere da. Jeg merket fort forskjell. Etter noen dager var etterveksten min nesten usynlig :)

Line skrev 2008-05-22:

Men kan sirtonsaft være skadelig for håret? Eller hodebunnen? Tenkte det kanskje ble litt for surt.

theresa skrev 2008-06-01:

Sitron går bra så lenge man ikke utsetter seg for klorvann o.l i tiden etterpå, for da kan det få en annen effekt og skade håret.

Veronica skrev 2008-08-14:

Skal man ha sitron i tørt eller vått hår? Hjelper det når man ligger i solarium?

Rebecca skrev 2008-09-04:

Sitron gjør håret tørrere, jo. Jeg snakker av erfaring. Og hva hjelper liksom når man får ettervekst om vinteren? Da hjelper neppe sitronsaft ute i solen særlig.

Lisa skrev 2010-03-23:

Om sitronen er skadelig for håret? Og det er ikke de andre vanlige kjemikaliene? Sitron er nok mye bedre ja.

Laura skrev 2010-11-28:

Bland inn masse sitronsaft, honning, avokado og banan og pensle det på tørt hår. Sørg for at hele håret er dekket av saften og la det sitte i en halvtime. Gre håret med en bredtannet kam og skyll det ut. La håret tørke naturlig. Sitron bleker, honning gjør håret mykt. Avokado pleier slitt hår og banan gjør det glanssfullt og sterkt.

Lars skrev 2011-01-27:

Prøv blåbersaft med 1 ts sukker i. Det funker uansett mot oppkast og diare. Jeg syntes det hørte ekkelt ut, men det er sant.


Diskuter mørk ettervekst

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere