Kjerringråd logo

Molusker - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om molusker.

Alfa skrev 2008-11-03:

Takk for gode tips! Noen som har formening om hva som er den minst smertefulle metoden av frysing eller skraping/stikke hull på mollusker? Eventuelt andre metoder? Sønnen min fryste det bort, det gikk greit, men var ganske smertefullt. Nå har det kommet nye igjen. Jeg blir ganske forvirret fordi det virker som hudlegene har ulike metoder rundt omkring. Har ringt rundt til en haug forskjellige.

Gamla skrev 2008-11-23:

Har hatt molusker før. Jeg har brukt tetre olie det hjelper.

Tilia skrev 2008-12-08:

Kjøpte tetreolje på Apotek 1 på Sandvika Storsenter i går, men fikk også beskjed om å blande den ut, uten at de kunne svare meg på hvordan. Hva skal jeg blande med og hvordan smøre det på? Dere som har fått det til, hva har dere gjort? Dattera mi er to og et halvt, vil nødig gjøre noe galt.

Hanne skrev 2008-12-09:

Jeg har ikke prøvd akkurat tetre olje, men andre oljer skal vel blandes ut med en bæresubstans som foreksempel en massasjeolje. Denne typen olje er ikke så sterk som tetreoljen. Muligens det går med matolje også, men jeg er sannelig ikke sikker, noen andre som vet?

Julie har prøvd skrev 2008-12-20:

Ikke prøv bannanskall. Det virker ikke. Det er bare ubehagelig. Har prøvd det på vorter og molusker.

Elli skrev 2008-12-21:

Min sønn hadde disse fra han var 3 år til han var 6 år. Alle sa at det ville forsvinne av seg selv, men han begynte å få kommentarer av klassekamerater på de, så jeg måtte gjøre noe. Han hadde på siden av høyre bryst og en på pungen. Jeg søkte meg frem på nettet at jeg kunne klemme de ut. Dette fungerte veldig bra. Jeg unnlot å ta den på pungen da dette er et veldig sansibelt område. Men en dag ble den betent og var utrolig vond. Så jeg fikk den ut etter å stikke hull på den. Jeg renset og alle moluskene er pr dags dato helt borte.

Tilia skrev 2008-12-30:

Fortsatt ingen som veit om man må blande ut tetreolje med noe? Har prøvd den sticken de har på bodyshop, men det funker ikke. Kan jeg bruke ublanda tetreolje på toåringen?

Bekymet mor skrev 2009-01-08:

Endelig har jeg fått bekreftet hva min datter på 3 år har. Bildet på denne siden er som å se baksiden av foten hennes. Hun har nå hatt det i ett år og den ene gangen jeg var hos legen var de nesten bleket bort. Like etter kom de sterkt tilbake og nå er de største røde og betennte og andre blør. Den største er lukket med en stor kul under huden og det gjør vondt når jeg trygger på den. Hun klør på dette i perioder og trur det er årsak til betennelse. Siden de er betennte skal jeg prøve med Aloe Vera gele 98% og tetre olje på de som er hele blærer. Takk for flott info :-)

Karianne skrev 2009-02-12:

Tetreolje fungerer!! Vi er så glade for endelig å bli ferdige med dette svineriet. Bland det ut med matolje (15 dråper blandes med 30 ml matolje ca). Smør på hver kveld. Etter ei uke var alle nesten borte. Og gutten min hadde MANGE.

Ivar skrev 2009-02-24:

Prøvde med kaviar, tro det eller ei. Og jeg har prøvd det som er, salver og hudleger. En natt smurte jeg kaviar utover moluskene, dagen etter var de fleste mindre betente. Og jeg fortsatte i et par uker, og idag har jeg ingen.

Thea skrev 2009-02-26:

Hei, min datter på snart 4 år har vært plaget med molusker i snart ett år. Har forsøkt mye forskjellige kremer og salver, men det har bare spredd seg mer og mer. Leste om tea tree oil her, og har prøvd det med stort hell. Kjøpte det på nettet, og blandet ut ca 10-15 dråper i ca 20ml babyolje. Gned så på dette hver kveld, og etter i underkant av fire uker er nå alle borte. Hun var veldig plaget, hadde store klaser under den ene armen,som klødde veldig og var vonde for henne. Dette er helt smertefritt og ta på, lukter kun litt sterkt. Er absolutt verdt og anbefale.

Renèe skrev 2009-02-26:

Hei, teatree olje blandes med f.eks. druekjerneolje, og begge deler pleier jeg og kjøpe på Myrra, mye renere og bedre enn det du får på apoteket. SIKKERHET: Tea Tree Må ikke brukes ufortynnet på huden på barn eller på sensitiv hud.

Jeanette skrev 2009-03-05:

Vår 5 år gamle jente har nettopp blitt kvitt sine molusker etter 1,5 år. Uten behandling, men nå er vår gutt på 3 full av dem over hele seg. Sikkert 200 stykker, mest på overkroppen. Må finne noe som virker, stakkars liten.

Karin skrev 2009-03-07:

Hei, Jr har plenty molusker, skal jammen prøve tea tree. Vår datter hadde skikkelige vonde fotvorter, prøvde både frysing og sånn vortemiddel. Utviklet seg bare videre. Så prøvde vi bananskall etter tips fra denne siden. Etter en liten uke og de var borte. Har også hørt at det ikke virker på alle, man må bare prøve seg frem.

Far til liten gutt skrev 2009-03-11:

Hei, vår lille gutt på 3 år har hatt sånne bak ene kneet i snart ett å halvt år. Legen sier det går bort etter ei stund. (Hvor lang er ei stund?) Det er noen som har blitt borte men da har det imellomtider kommet to nye. Håper noen av disse rådene hjelper. Fint å ha ei sånn her side til hjelp når legene ikke ser ut til å bry seg om annet enn å ha flest mulig pasienter.

Maja skrev 2009-03-25:

Jeg har nok fått molusker på innsiden av lårene. Jeg er over 50 år, men det ser slik ut. Hva gjør jeg?

Carmen skrev 2009-03-29:

Har fått et par stykker på fingrene. Har vært veldig bekymret på hvordan det vil gå med meg, men jeg håper at tipsene vil virke. Takker for dem.

Renèe skrev 2009-04-10:

Moluskene er veldig smittsomme, hvis du klemmer på molusken får du ut et lite hvitt korn, det er denne som smitter. Husk å vask hendene godt. De er smertefulle å klemme på, så det beste er å smøre med utblandet teatree olje hver dag til de er borte. Obs: Slutter du å smøre før alle er vekk, kommer de på nytt. Husk: 1/2 part med eteriske dråper (teetree)olje i forhold til baseoljen. Eks. 15 dråper teetree olje i 30 ml. druekjerneolje. Syns du dette er vanskelig, kan du ta kontakt med en aromaterapeut som kan lage blandingen ferdig til deg.

Charlotte skrev 2009-04-12:

Min jente på snart 4 år er også plaget av molusker under armene. Prøvd tetresalve nå i et par dager og ser bedring. Men nå har det gått hull på mange, så da svir det veldig når jeg skal smøre henne. Idag måtte jeg vaske det av igjen pga. hun ble hysterisk. Hun er også litt rød irritert rundt området pluss at hun er irritert i humøret også, sint å sur å vrang. Det pleier hun ikke å være, utenom når det er tenner på gang og det er det ikke. Noen flere som har merket sinte barn i sammenheng med dette?

Carmen skrev 2009-04-15:

Hei folkens, det er meg igjen. Lurer på når dere sier at mollusker blir borte, betyr det at til og med den harde hudskorpen forsvinner? Jeg har noen mollusker som jeg fikk klemt ut væsken og deretter bruker en blanding av tea tree olje og babyolje, men nå etter 2 uker er den harde hudskorpen fortsatt der. Hvordan kan jeg bli kvitt den? når den er fortsatt der betyr det at viruset er fremdeles der?

Luna skrev 2009-04-16:

Hei! Ser at mange bruker forskjellige oljer mot dette her, men kanskje tran kan også hjelpe? Har i hvert fall lyst til å prøve den på min 2 årings jenta.

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6    7   


Diskuter molusker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere