Kjerringråd logo

Molusker - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om molusker.

Guttemamma skrev 2011-03-31:

At de skylder feilernæring er i alle fall bare tull. Til sjuende og sist forsvinner de ikke for godt før kroppen begynner å danne antistoffer selv. Eksembarn sprer dem gjerne mer og bruker gjerne lengre tid på å bli kvitt dem. Forferdelig plagsomt og skjemmende for barna.

mamma til to skrev 2011-04-24:

Mange gode råd her. Gutten min har hatt molusker i snart et år nå, blir bare flere, større og mer betente med tiden. Ikke kjekt for en liten fortvila gutt, å ei bekymra mamma.

Noen som kan gi 1 råd som virker fort, smertefritt, og etterlater minst mulig arr? De sitter tett, men kan kanskje begynne med å plasre alle først. Han er så redd for at jeg skal ta på moluskene. Jeg er heldig hvis jeg får se hvordan di ser ut.

Magnus skrev 2011-04-27:

Jeg er ikke sikker på hva jeg har, men har hatt noe som kan ligne på molusker, hele livet. Jeg vil anta det er opp mot 100 stykker som er på lår, armer, bryst og i ansiktet. Jeg er nå 16 år. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

Anita skrev 2011-05-01:

Bland sitronolje med jojobaolje, fås kjøpt på apoteket. Min datter hadde mange, men etter at vi begynte å smøre på olje forsvant de.

Anne Torill skrev 2011-05-03:

Sent svar til Rune: Sitronolje får du kjøpt i helsekostbutikk. Jeg kjøpte min olje på Life. 8 Måneder siden jenta mi ble kvitt molluskene ved hjelp av sitronolje.

Mamma til to skrev 2011-05-06:

Min jente på snart 5 år har hatt mange mollusker på innsiden av lårene, og noen få på armene i 1,5 år. Legen sa de kunne vare i 2 år før de gikk bort. Jeg trodde at de bare kom til å forsvinne siden legen ikke sa noe annet. Men når de var moden for å forsvinne så blir de jo røde, hoven og fikk en kvit betent prikk i midten. Dette gjorde veldig vondt for jenten min når jeg ville presse ut det kvite. Jeg kunne bare ikke pine henne gjennom det. Hun klarte heldigvis å pille ut de fleste kvite klumpene selv. Men de smitter. Det tok en tid før vi forstod dette, for hun fikk stadig nye siden hun tok på frisk hud etter å ha pillet på det hvite.

Men slik ble vi kvitt molluskene: VI fulgte med og ventet til en og en ble betent av seg selv. Hun skrapet ut det kvite, og straks det ble åpning i en mollusk var vi kjempenøye med å vaske hendene med en gang det kvite var pillet ut og plastret hver enkelt åpnet mollusk med pyriseptsalve eller inotyolsalve. Plasteret skiftet vi hver 2.-3.dag. Hvis mollusken var flat og tørket ut tok vi ikke på nytt plaster.

Hvis mollusken fremdeles hadde litt kvitt i seg startet vi samme prosess en gang til. Noen plastre gikk hun med nesten to uker. Nå er alle molluskene ferdig med sitt utbrudd, hun har bare mange arr og vi har stoppet smitteprosessen. Begge er lykkelige for det.

Hjelp skrev 2011-07-16:

Jeg er en jente på 14 år, som har de siste måndene begynt å få noen molusker. De er kjempe stygge og jeg vil ha de bort med en gang. Jeg har tre under en arm og to under den andre armen. Jeg har også noen få på innsiden av lårene og på rumpa som popper litt ut innimellom. Jeg har også noen få i undelivet. Hva burde jeg prøve? Fungerer aloavera eller noe annent?

21 år gutt skrev 2011-08-22:

Jeg har noe jeg tror er det samme i underlivet. Har sjekket meg for kjønnssykdom og dem visste ikke hva det var, men mente molusker. Makan. Har hatt det nå i nærmere 7-8 månder. Takker for alle tips.

Avant Garden skrev 2011-08-24:

Kosttilskuddet Avant Garden hjelper mot molusker. Jeg fikk tipset om å prøve dette mot fotvorter her inne. Etter at det ene barnet mitt ble helt kvitt fotvortene med dette, fikk jeg ideen om å prøve det mot moluskene til det andre barnet mitt. Etter å ha tatt dette i 5-6 uker nå, er alle nesten helt innskrumpet og vi ser ingen hvite prikker lenger. Det finnes også i barneutgave med jordbærsmak. Det anbefales.

Linda skrev 2011-08-28:

Eldstemann her hadde mollusker. Jeg tok på en tykt lag sinksalve, sånn for barnerumper, med plaster over og etter noen dager var de borte. OM de uansett hadde forsvunnet vet jeg ikke, men har gjort dette tre ganger nå med samme resultat så det er verdt å prøve.

Bente skrev 2011-12-29:

Min sønn, nå 8,5 år, hadde mollusker på høyre side av overkroppen og på underarmen i ca ett år. Fikk beskjed av legen om at de kom til å gå over av seg selv. De spredte seg, slik at til slutt ble det veldig ubehagelig. Hele hudområdet rundt ble tørt og ru. Hadde litt salve liggende, og smurte på. Etterhvert begynte molluskene å bli betente, og sprekke. De forsvant etterhvert, men etterlatte seg et søkk/arr, der de største molluskene hadde vært, og huden er fortsatt ganske tørr.

Nå har jeg blitt smittet selv, har fått på hendene. Trodde først jeg hadde fått en flis i fingeren, og pirket. Skulle ikke gjort det fordi nå har de spredt seg. Jeg skal forsøke forskjellige oljer som beskrevet over. Men hadde vært interessant om det kunne blitt forsket på hvorfor man får disse. Ubehagelig nok for en voksen å gå med i flere år, og for et barn må det jo være enda verre, i tillegg til kommentarer fra andre barn.

Barn i klassen til sønnen min trodde det var vannkopper, og holdt seg derfor i en periode borte fra han, før jeg fikk læreren til å forklare at det ikke er særlig smittsomt for andre enn den som har den (kontaktsmitte).

Kjell skrev 2012-01-11:

Jeg lurer på om det fins en litt svak salve for molusker, siden jeg har 2 molusker rett under øyektoken (eller den stikker ut av øyekroken) veldig flaut. Jeg har fått prata med legen. Han klemte ut den ene, men det ser ikke ut til å hjelpe så jeg søker hjelp her.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7  


Diskuter molusker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere