Kjerringråd logo

Munnsår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om munnsår.

mariaRe skrev 2010-05-22:

Jeg har brukt Oriflame's øyekrem for munnsår i mange-mange år. Utviklingen av såret stopper øyeblikkelig når jeg smører på (når jeg kjenner at det begynner å verke). Smører på til alt er over

Hedda skrev 2010-05-24:

Kanskje for noen høres det ekkelt ut. Men jeg vet med sikkerhet at dette virker. Ørevoks hjelper mot munnsår har jeg hørt da jeg var liten, av en lege.

Chris91 skrev 2010-08-18:

Jeg sier bare en ting: Vademekum munnskyldevann. Jeg har prøvd det meste av tabletter, salver og kjerringråd. Men ingenting jeg har prøvd har fungert så fort som det. Tar du det når probleme kommer så er de borte over natta. Det er verdt ett forsøk.

Tuyen (uttales Tvin) skrev 2010-10-17:

Vaselin hjelper alltid. Ørevoks på leppa? Yuch! Jeg vil anbefale Vasselin istedet.

LilleMy89 skrev 2010-11-24:

Jeg fikk lyst å spøve det siden jeg har såre vonde lepper nesten hele året. De sprekker og blør og jeg får blemmer.

Charlotte skrev 2010-12-02:

Selv bruker jeg anti bak. Det renser og får den bort på noen få dager.

Øyvind skrev 2011-01-02:

Å smøre på litt ørevoks er fullstendig ufarlig, ikke det minste ekkelt (det er jo ditt eget) og meget effektivt. Smøres tynt på (nærmest usynlig) om kvelden og allerede neste dag vil munnsåret på det meste være borte. Munnsår kommer som kjent av vitamin B2-mangel men er også forårsaket av stress.

Anonym skrev 2011-01-02:

Kan kanskje høre ekkelt ut men håper det fungerer, jeg har prøvd mye, en dag tok jeg og fjernet sminken. Jeg hadde munnsår og jeg prøvde å dekke det med brunkrem, men det ble bare rødt igjen så jeg skulle fjerne det med en sminkerenser fra Lorial. Da begynte det å svi og jeg ble helt rød rund hele munnen. Jeg anbefaller ikke å bruke sminke fjerner på leppene.

Lavendelolje skrev 2011-08-07:

Smør på lavendelojle, den er et fantastisk hjelpemiddel. Den må være konsentrert og ikke blandet med en baseolje. Gjør det mange ganger om dagen, men ikke innvortes, bare utvendige blemmer, uten å stikke hull på dem. Sikkert ikke farlig inne i munnen, men dette vet jeg ikke for sikkert, så defor vil jeg ikke gå god for det. Oljen dreper bakteriene.

Tone skrev 2011-08-15:

Smør på med lavendelolje, og hold det mykt med den hele døgnet, og det forsvinner utrolig fort. Og ikke stikk hull på blemmene, da spres viruset lettere. Oljen tørker blemmene inn effektivt. Den er også rensende, og dreper utbruddet. Lavendelolje kan brukes på alle typer sår, som trenger å renses. Den stopper infeksjoner i huden. Den brukes utynnet, men ikke på store områder, den er utrolig sterk. Som massasjeolje må den alltid tynnes sterkt ut.

Ingrid skrev 2011-10-11:

Noe som er lettvint er potetmel. Det tørker ut munnsåret veldig raskt, akkurat som tannkrem, bare at man slipper sviingen. Etter min mening er potetmel mer effektivt også. Den eneste ulempen er jo at det drysser litt, men om man sitter alene og ser på tv eller noe sånt uten å snakke så er det bare å klabbe på litt, og også ha litt i ett eggeglass ved siden av seg så man kan påføre jevnlig. Bare husk å ha rene hender, da forsvinner munnsåret raskest. Dessuten kan man bruke potetmel på kviser.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter munnsår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere