Kjerringråd logo

kjerringråd > munnsår > munnsår

Munnsår - kjerringråd

Munnsår kan lett kureres med grapekjerneekstrakt. Grapefruktkjerneekstrakt kan brukes som medisin mot plagen. Ha 30 dråper i et glass grapejuice og drikk dette. Gjenta dette 3 ganger daglig i ca en uke. Man blir da kvitt munnsåret. GFK-ekstraktet fåes kjøpt på helsekostbutikker. Der kan man også få en brosjyre om produktet slik at man kan lese om hvilke andre virkninger det kan ha.

Grapefruktkjerneekstrakt eller Citrosept som det heter har ikke en god smak. Men det er opp gjennom tidene brukt som et remedie for å drepe basiller og andre mikroorganismer. Det er derfor Grapefruktkjerneekstrakt er et godt tips hvis man plages med sår i munnen.

Munnsår

anonym skrev 2007-04-12:

Bruk Elisabeth Ardens eight hour cream. Den gjør huden myk og tifører sårt tiltrengt fuktighet.

Hei skrev 2008-06-11:

Jeg har hørt at det hjelper å spise en bit kokesjokolade hver dag.

Flode skrev 2008-07-28:

Kjekt tips - drikke grape-ekstrakt i en uke for å bli kvitt det. Nå er et jo sånn at utbruddet varer ca. en uke, da, så kanskje det er mer behagelig å ikke drikke grape-ekstrakt?? Nei, mitt beste råd foreløpig er god, gammeldags Natusan rompesalve eller vaselin (disse er ganske like). Man blir ikke kvitt det, men det lindrer at man smører på et lufttett lokk over såret.

Black Jack skrev 2009-11-10:

jeg anbefaler alle de som har munnsår å drikke masse cola. Det hjelper så innmari bra.

Julie skrev 2010-01-05:

Bruk vasselin, det hjelper. Du må ikke bare bruke vasselin, men du kan også bruke andre typer lip gloss eller munnpleie.

Dette er et garantert resultat skrev 2011-02-02:

Ta noen dråper parfyme og balsam og bare gni den litt utover meg en q-tips. Det slår aldri feil enten det er inni eller utenpå munnen.

bob skrev 2011-03-18:

Jeg tror ikke Cola er godt for noe. Bortsett fra å selge sukkervann til vaskefjes.


Diskuter munnsår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com