Kjerringråd logo

Neglebiting - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om neglebiting.

Nopa skrev 2009-10-21:

Jeg brukte Go Negl for noen uker siden, men så mista jeg den og den ble tom. Nå biter jeg ikke negler lengre, og er glad for det. Men det kan hende jeg kommer bort i dem noen ganger, det må skjerpes.

Siti skrev 2009-11-07:

Hesann. Jeg biter negler og hater det. Vet ikke hvordan jeg skal klare å stoppe. Har prøvd Go' Negl en liten periode, men smaken var ikke så ekkel at det fikk meg til å stoppe. Har ofte slike dager som:I dag er den siste dagen jeg biter, men det er selvfølgelig glemt neste dag. Vær så snill å hjelp meg - jeg trenger det så sårt.

InAjD skrev 2009-11-16:

Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke å slutte, uansett hvordan jeg prøver. Go'Negl hjelper ikke, neglelakk hjelper ikke. Vurderer å bli hypnotisert, men aner ikke hvor og hvordan. Neglene mine er stygge, og er under 5 mm alle sammen. Virker som om hypnose er eneste utvei, men jeg får tvinge meg selv til å slutte før eller senere.

Beauty skrev 2009-12-13:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten, men jeg slutta i sommerferien. Det som hjalp meg var at pappa knipsa hver gang jeg tok fingrene i munnen, for jeg bet alltid på kvelden da jeg satt i sofaen og så på tv. Det å holde henda i lomma og tygge tyggis funker. I tillegg hvis du tar på en fin lipgloss vil du ikke ødelegge den ved å ta fingrene i munnen. Det å få andre til å hjelpe seg er det som hjelper mest. Hvis noen pirker på deg når du biter eller gjør noe annet irriterende så blir du så opptatt av det at du glemmer å bite. Det funka for meg, og jeg har så lange negler nå at jeg sliter meg å ta blyanten min opp fra bordet.

Marit skrev 2009-12-21:

Hvor får man tak i neglforlenging? Jeg biter og biter, river og river, klarte å slutte i et halvt år, men så skjærte det seg. Kan noen komme med gode tips? annet enn negllakk og sånt.

Ingeborg skrev 2009-12-31:

Berit skrev her tidligere at hun fikk hypnose for å stoppe neglebitingen, hvor får man gjort slik hypnose? Jeg er 45 år, og kan ikke huske noe annet enn neglebiting. Forferdelig stygge fingertupper, så jeg trenger svar, please Berit!

Marii skrev 2010-01-03:

Har også bitt negler så lenge jeg kan huske. Biter også på neglebåndene. Det er hovent og stygt. Jeg vil så gjerne slutte, har prøvd alt men ingenting hjelper.

Suppe skrev 2010-01-07:

Jeg er 20 år nå og biter også enda negler. Jeg vet selv at jeg tar kaka når det kommer til og bite negler. Alle 10 ser helt ille ut, men 4 av de burde vunnet vm i stygge negler. De er bitt veldig langt inn og når det ikke går an å bite de lengre inn så starter jeg oppå de og gnager de ned. Når det ikke går mer så ser de ut som fjell. Jeg trimmer da de øverste fjella etter det.

Uansett hvor mye som er igjen av de så får jeg alltid til å bite de enda verre. Det er en stygg uvane som jeg hater og vil slutte med. Det verste jeg vet er når jeg skal spise med andre folk. Plutselig er det en som spør: hva skjer med negla dine a? Så hører alle det og alle skal se. En etter en går unna å må nesten spy. Jeg vil så gjerne slutte, men det har aldri funka. Har sikkert fått 300 tæver av pappa og venner, men det funker dårlig når de ikke er til stede.

Men nå ser jeg på tips her, så nå skal jeg skaffe meg noen hansker, 13 pappesker med go negl, å ha trua.

Gutt18 skrev 2010-02-02:

Jeg har bitt negler i veldig mange år. Er nå blitt 18 år gammel, og dette er ikke så meget vakkert å se på. Prøver alltid å skjule det, gjemme hendene mine etc. Det er ikke fordi jeg er usikker at jeg biter negler. Det er heller blitt en dårlig uvane som jeg gjør uten å tenke på det. Det kjekke med dette er at man slipper å styre med neggelklipping, som jeg syns er kjedelig og et ork å gjøre. Om man skal slutte vil jeg tro det er lurt å bare satse 100% på det. Finn en ting å holde på med istede for å bite når du sitter på PCn, som f.eks. en ball eller liknende, bare noe som holder fingrene opptatte med noe annet.

Har tidligere prøvd med dette legemiddlet, men det hjelper ikke i det hele tatt. Skal mye til for at jeg ikke biter negler, det skjer altså ikke. Kan ha jord og dritt på neglene, men fortsetter likevell. Altså, gå inn for det. Sett deg mål eller noe. Start f.eks. med å bite neglene helt ned, for så å la neglene vokse til du må klippe de. Gjør klippingen til en god vane ved å ha neggelsaks nær der du er. Vet at det er veldig vanskelig, men det tror jeg kommer til å fungere. Lykke til!

Meg skrev 2010-02-07:

Jeg er så lei av å bite negler. Går i niende klasse nå, og er så flau over mine stygge negler. Jeg tør så vidt å vise fram hendene til vennene mine. Har bitt hele livet og prøvd å slutte, men får det aldri til. Har go'negl men det funker ikke i det hele tatt. Hendene og neglene mine er alltid tørre. Noe som er flaut er lengden på huden over neglene mine. Blir deprimert når jeg tenker på det. føler at jeg har de styggeste neglene i hele verden, og det gir meg en negativ innstilling. Ønsker at jeg klarer å slutte snart, og får pene negler. Falske negler tør jeg ikke bruke så det er ikke noe å snakke om engang. Jeg vil så inderlig slutte.

celi skrev 2010-02-22:

Jeg er en jente på 11 år som ikke klarer og kutte ut. Jeg har prøvd alt, men klarer bare ikke. Jeg har prøvd god neigl, men jeg er vant til smaken så jeg syntes ikke det smaker så vondt lenger. Jeg har prøvd med neglelakk, men jeg skal til og prøve med blank. Har dere en annen metode på og slutte?

Ingrid skrev 2010-04-19:

Har du troen kan alt gå an, pleier faren min å si. Jeg sliter fortsatt med å bite negler, men bare bestem deg, f. eks. om du skal på et party eller bursdag eller hva som helst, og det er om 1 eller 2 uker, bare tenk: på det partyet skal jeg ha lange negler, å jeg skal ikke røre neglene mine med tennene før det partyet. For meg funker det faktisk, det er viljen som teller.

Trine skrev 2010-05-10:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten. Er nå 25 år og biter mer enn noensinne. Har prøvd "go' negl" samt andre produkter. Har støpt på negler, limt på negler og brukt neglelakk jevnlig, men ingenting hjelper. Nå er jeg i praksis på sykehus og kan verken gå med falske negler eller neglelakk. Har også bestemt meg i perioder for å slutte, men jeg tar meg selv i å sitte å bite ubevisst. Har hørt at det er en form for selvskading, noe jeg ikke liker tanken på. De som har prøvd hypnose og syntes dette fungerte, kan dere gi meg nr. eller sted jeg kan gå? Vil virkelig bli kvitt denne usjarmerende uvanen.

Negl skrev 2010-05-22:

En periode klarte jeg å slutte, ved å straffe meg selv hver gang jeg bet en negl. Men så fort de ble lange begynte jeg å bite igjen.

Moi skrev 2010-06-27:

Jeg biter negler, men det går i rykk og napp, så noen ganger er de kjempefine og lange, men andre ganger er de bare stygge. Jeg så en gang en slags neglelakk som var fra sally hanson. Det stod at neglene vokste kjempefort på 5 dager. Den kostet 110kr. Så den på lindex, men er det noen som har prøvd den?

Anonym skrev 2010-07-18:

Jeg prøver å slutte å bite negler. Jeg har prøvd go negl. Jeg synes egentlig den smaker greit nok, men bruker den bare som en påminnelse. Motivasjonen er egentlig bare at jeg har så forferdelig lyst til å bruke svart neglelakk, så hver gang jeg putter fingrene i munnen kjenner jeg smaken, og husker på det.

Hedda skrev 2010-08-09:

Jeg har også brukt Go negl, men jeg har blitt vant til smaken og det er helt for ferdelig. En måte jeg har kommet frem til er: bestemme for å slutte å bite på 2 av neglene også etter hvert de 2 andre så fortsetter du vidre.

Neglebiteren skrev 2010-08-11:

Jeg har bitt negler hele mitt liv. Jeg vet ikke om det er en uvane eller om det faktisk er mangel på et stoff kroppen trenger. Jeg prøvde shake fra herbalife, da forsvant faktisk trangen til å bite negler. Herbalifeshaken inneholder alle de stoffene kroppen trenger per dag. Minuset er at du kan føle deg oppblåst og faktisk gå opp i vekt i steden for å gå ned.

Bella skrev 2010-09-08:

Jeg har en søster som har bitt negler i hele sitt liv nesten, og fingertuppene er langt utenfor neglene. Det er bare igjen 1/4 av neglene. Dette er ikke pent. Jeg har også bitt negler, men sluttet litt etter litt da jeg vokste opp. Men når jeg er nervøs kan det skje igjen, eller hvis en negl knekker så må jeg bite den av og så rette på den. Jeg biter aldri så langt at det blir sårt lengre.

lillemor skrev 2010-09-08:

Jeg er en nybakt mamma på 28 år. Jeg har bitt negler fra jeg var ca 5 år, og jeg har alltid irritert meg over at jeg ikke klarer å slutte. Jeg ble mamma for 8 mnd siden og rett før fødselen klarte jeg å slutte. Jeg fikk veldig fine, sterke negler og følte ikke lenger for å bite. Jeg har ammet frem til for noen uker siden, og plutselig da jeg sluttet å amme, så begynte jeg å bite igjen. Neglene fliset seg opp, og var ikke noe fine lenger. Lurer på om det hadde noe sammenheng med at jeg klarte å la være å bite mens jeg hadde melk? Kanskje det er et stoff i morsmelken som gjør negler sterke og lysten til å bite forsvinner? Lurer på om det er noe vitaminer eller kosttilskudd som man kan ta?

Rotta78 skrev 2010-10-03:

Jeg er ei dame på 32 år , som alltid har bitt negler. Jeg er flau for å si dette. Jeg har prøvd alt, godnegl, støping av kunstige negler, alt. De neglene kommer til et punkt over hud follen og da gjør det vondt og ha de så lange. Når man ikke er vant til å ha de lange.

Jeg er lei av og ha det sånn. Jeg trenger et råd. Jeg sliter med angst, og det er vel en av grunnene til at jeg biter. Jeg går i terapi for angsten min, men bitingen klarer jeg ikke og slutte med. Hjelp meg, noen gode råd?

Kommentarside:  1    2   3    4   


Diskuter neglebiting

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere