Kjerringråd logo

Neglebiting - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglebiting.

Helly skrev 2010-10-05:

Jeg er 12 og et halvt år og jeg har egentlig bitt neglene mine hele livet. Jeg har prøvd masse rart. Alt fra neglelakk til neglforlengelse. Jeg tar imot råd som en kjempe stor takk.

Einar skrev 2010-11-01:

Jeg har til sjuende og sist bare trua på min egen innstilling. Jeg er 30 og har nå bestemt meg for at dette skal jeg greie å slutte med noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske. Det er mye snakk om biting her, men at jeg river dem med de andre neglene er et like stort problem. Da er jo Go'negl lite nyttig. Er det noen som har navn på negleforsterkere? Når man blir fuktig på henda blir jo neglene myke.

Trur det er veldig viktig å tenke på i hvilke situasjoner man biter. Jeg for min del gjør det når jeg er spent på noe. Ikke nervøs, men spent eller hvis jeg gleder meg til noe, f.eks på bussen til en fest eller lignende.

Når jeg ser andre som biter tenker jeg på meg sjøl og skammer meg. Har aldri vært åpen om at jeg biter, men sier jeg gjør det når noen kommenterer det. Det er veldig flaut. Nå skal jeg gjøre noe med det.

Nlp skrev 2010-11-02:

Dra til en hypnotisør og problemet blir borte.

Jessie 16 år skrev 2010-11-04:

Jeg har bitt negler veldig lenge og jeg hater utseendet. Jeg skjuler fingrene mine hele tida, og tør ikke å vise dem frem. Også har jeg samtidig lyst på lange, sterke negler. Jeg elsker neglakk, men nå i det siste har jeg begynt å bite mer. Og når man biter mer og mer blir negltuppen nermere rota, hvis dere skjønner. Også tar det titusen år før de vokser ut. Det eneste som jeg tror hjelper er å bare la vær å bite, motivere seg selv, som en av de over sa. Så det har jeg tenkt å gjøre. Har faktisk klart meg noen dager allerede.

Susann skrev 2010-12-27:

Jeg var veldig ekstrem med neglebiting for 1 år siden ca. Neglene mine var også så tynne at det var lett for at det kom hakk, og da ble det bare til at jeg beit de av.

En ting som har hjulpet veldig for meg er å hele tiden ha på neglelakk, for da kan jeg heller pirke/bite av neglelakken. Så nå har jeg faktisk lange, ekte negler for første gang i hele mitt liv.

Einar skrev 2011-01-05:

Noen som vet hvor man får tak i neglforsterker? Bruker Go'negl nå, men hvis jeg er flink og de vokser ut, så går det vel an å gjøre dem hardere? Noen som har erfaring med det?

Lex skrev 2011-01-06:

Jeg biter negler, og det har jeg gjort i alle år. Har prøvd gonegl, løsnegler og ca alle tipsa jeg har lest over her. Jeg har bitt så mye på fingrene og huden rundt at det ser helt ille ut. Det er flaut at folk ser hendene mine, og jeg fryser veldig lett på dem. Samtidig er hendene rue og kjennes ut som mannfolk-arbeidshender. Hjelp!

Maria skrev 2011-03-20:

Jeg har bitt negler siden jeg kan huske. Jeg er 30 år, dette er så flaut. Jeg biter bare ikke, jeg gnager. Har knapt det som kan kalles for negler egentlig, men jeg får ikke til å slutte og har prøvd det meste. Jeg har ikke nok negl for å sette på falske heller. Hva gjør man da? Når all bitinger foregår ubevist? Har begynt å gå med hansker. Det er så flaut å møte mennesker med slike hender. Ikke minst på fest, når man alltid rekker etter faslken eller glasset sitt. Alle ser det jo.

Ping skrev 2011-03-22:

Jeg bet negler helt opp til i forfjor, men så noen som hadde lange negler og bestemte meg på dagen for å slutte. Har ikke bitt siden. Neglene er ikke kjempelange, men lange nok. Av og til greit med viljestyrke.

Meg skrev 2011-03-27:

Jeg sliter veldig jeg også. Men nå har jeg faktisk fått litt lange negler på 2 fingre. Det jeg gjorde var rett og slett og bestemme meg for å ta 2 og 2 fingre om gangen. Jeg begynte med pekefingrene. Noen syns sikkert det høres ut som en sakte metode, men det virker for meg å jeg har prøvde ganske mange andre ting før. Håper dette blir til hjelp for noen.

Gitte skrev 2011-04-04:

Jeg biter så mye negler at go neigl smaker godt. Hva kan jeg gjøre?

Lise skrev 2011-06-15:

Jeg har bitt negler hele livet mitt fram til januar i år. Trikset for meg var å bruke svart neglelakk hele tiden, for hvis jeg kom til å bite da, hadde jeg endt opp med svarte neglelakkrester over tenna. Før dette hadde jeg prøvd det meste, men det enkleste var det beste for min del.

tinepiia skrev 2011-06-19:

Jeg er 14 år gammel og prøver en metode for å slutte og spise negler. Metoden min er å tenke på at hvis noen tar en finger opp i ræva og tar i et dørnåndtak på et senter eller noe sånn, så etter det kommer du og tar borti det og får bakteriene på neglene så spiser du på de.

INH skrev 2011-08-05:

Jeg er 12 år og spiser på neglene nesten hele tiden. Jeg har prøvd noe som heter Go negl men det hjalp ikke helt. Jeg har hørt at folk bruker blankk neglelakk. Hjelper det? Gi alle tips dere har, jeg er desperat.

Ayleen skrev 2011-08-07:

Jeg biter negler, har alltid gjort det, men jeg vil ikke alltid gjøre det. Jeg har prøvd go negl og det smakte ekkelt i starten, men etter hvert ble jeg vant til smaken. Mamma, pappa, bestemor, søstren min og farmor bet/biter også negler så kanskje det er arvelig? Jeg hater neglene mine, men aner ikke hvordan jeg skal slutte.

Katinka skrev 2011-08-27:

Jeg har bitt negler helt siden barnhagen, og ingenting hjalp for meg. Det var en gang jeg så noen sykt fine negler og det fikk meg til å slutte. Siden jeg ville ha sånn nydelige negler.

Anonym skrev 2011-09-18:

Hvis noen av dere har hund, som dere lar slikke på hendene deres (sansynligvis neglene også)? Så er det bare å tenke på at den bikkja sleiker seg oppi rompehullet til både seg selv og andre hunder. Fikk du lyst til å bite nå? Det går også ann å bare tenke på hvor fine og rene negler du kan få. Det fikk meg til å slutte.

ingrid skrev 2011-10-28:

Jeg har et stort problem med neglebiting. Jeg har prøvd go negl. Det fungerte ikke. Noen ganger har de blitt lange, men så har jeg begynnt og bitt i igjen. Jeg pleier og skrape tenna mine under neglen. Men da kommer det fuktighet inn i neglen og da brekker de. Jeg prøver og ha på neglelakk for da blir de så fine at jeg ikke vil bite. Men skraper jeg av neglelakken og så ser jeg at neglene er stygge eller ujevne så begynner jeg og bite igjen. Er det noen som har noen tips?

Vicci skrev 2011-11-14:

Jeg biter negler hele tiden, så lenge jeg kan huske har jeg bitt. Dette blir jeg egentlig kvalm av, men jeg klarer ikke slutte. Hjelp meg, jeg er bare tolv år, og jeg vil ha fine negler. Hvis ikke skal jeg kjøpe løsnegler Jeg har også problemer med stygge hender, og stygg hud.

hei skrev 2011-12-28:

Hvis man har på fake negler, vokser fortsatt de ekte neglene under? Så når man tar av de fake, så har de ekte vokst ut?

Bite skrev 2012-01-08:

Beste måten er å smøre hvitløk på fingrene. Hvis du f.eks. skreller hvitløk, blir neglene sterkere og du slutter å bite pga smaken. 4-5 dager og du er fri. Du må leve med lukten.

Kommentarside:  1    2    3   4   


Diskuter neglebiting

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com