Epil smooth

Epil Smooth (Epilsmooth)

Epil smooth er temaet for dette nyhetsbrevet. Og hva er så Epilsmooth vil du kanskje spørre? Det er rett og slett en avansert form sandpapir som brukes til hårfjerning.

Hårfjerning med Epil Smooth

Epil smooth

Epil Smooth rydder unna uønsket hårvekst kjapt og effektivt. Den gir huden en myk og glatt følelse i tillegg til at den fjerner både hår og døde hudceller. I pakken som man får kjøpt hos TVshop følger det også med 10 ekstra puter slik an man kan gjennomføre behandlingen flere ganger.

Med Epil Smooth går det knirkefritt å få bort hårvekst på bena som er litt skjemmende. På samme tid så får du bort døde hudceller og bena dine blir glatte og fine. Det som gjør det unikt er mineralkrystallene i padene/putene. Disse tar bort håret helt uten at man får vondt.

Ulikt mange andre hårfjerningsmidler vokser ikke håret opp igjen på en lang stund. De sjenerende stubbene dannes heller ikke så lett. Med en mini og praktisk finger applikator fjerner du hår på mindre områder slik som overleppen og rundt øyebryn. Den tar også annet sjenerende hår i ansiktet. Aplikatoren følger selvfølgelig med i pakken.

Epil Smooth går til og med an å bruke som fil til føttene. Når du har en liten stund for deg selv er det jo veldig praktisk at det er et alt i ett produkt.

Epil Smooth for menn

Menn kan også bruke Epil Smooth. Den egner seg veldig godt til å fjerne sjenerende hår på ryggen. Svømmere anbefales å bruke produktet i og med at det går raskt og smertefritt å få fjernet håret på en effektiv måte.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com