Helsekost

Helsekost

I dette nyhetsbrevet har vi tenkt å gå gjennom en nettbutikk som driver med helsekost. Det er flere slike i Norge, men butikken Helse og Kost AS utmerker seg positivt.

Helse & Kost AS startet opp som nettbutikk i 2003. Nett delen av butikken har hele tiden vært i fokus. På nettbutikken sin tilbyr de ikke bare produkter, men de har også en god del nyttig informasjon.

Man finner da alt på ett sted. Ofte når man har et problem så søker man først på nettet for å finne informasjon om det for så igjen å søke etter produkter som kan hjelpe på problemet. Dette har Helse & Kost AS gjort på en elegant måte. Man finner den informasjonen man trenger og i denne informasjonen har de henvist direkte til produkter som kan være til hjelp. Man slipper dermed å rote rundt på flere sider for å finne det man er ute etter.

Brukervennlig helsekost

De har også en brukervennlig og intuitiv nettbutikk som gjør at det er enkelt å handle. Etter man har lagt til de produktene man vil ha i handlekurven så er det bare å "gå til kassen" for å sende sin bestilling. Varene blir levert raskt og dette til priser som vanlige helsekost butikker bare kan drømme om. Når man har spørmål er de også raske til å svare, så kontakten mellom leverandør og kunde er tett, selv om dette er en nettbutikk.

For deg som ikke akkurat bor i en by er dette perfekt. Her kan man finne helsekostprodukter billig, samt at man får levert dem raskt. Da slipper man jo å alltid gå innom helsekosten når man er på bytur. Dette er derfor en nettbutikk som vi vil anbefale en tur innom på det sterkeste.

Du finner Helse & Kost her: helseogkost.no

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com