Kjerringråd logo

Øreverk - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om Øreverk.

Mr øre skrev 2009-02-22:

Det føles som om jeg har et høyt trykk i øre og tydelig nedsatt hørsel. Har vært forkjølet i 2 dager nå. Noen som vet?

Aoo skrev 2009-02-23:

Olje funker ikke, sitter bare her og ser dum ut.

Anonym skrev 2009-03-06:

Jeg er ei jente på 13 snart 14 år. Jeg og en veninne sitter barnevakt til en gutt og ei jente. Når de hadde lagt seg, da kom gutten opp meed øreverk. Jeg søkte på noen råd å fant dette rådet. Etter noen minutter sa gutten at det hjalp så han gikk å la seg etter 2 timer øreverk så skulle det ikke mere til :)

Maria skrev 2009-04-26:

Hei, jeg har av og til hatt vondt i øret, ikke sånn sikkelig, men smerter, men det går over. Jeg har aldri hatt det da jeg var liten eller noe, men plutselig en dag det snødde, kjente jeg en trekk gjennom øret, og sa begynte øret og oppføre seg rart fremover. Hva kan det være? Det er små verk, og er litt tett inni der. Hva kan jeg gjøre med dette?

Martine skrev 2009-05-09:

Jeg har kjempe vondt. Jeg fikk det i dag tidlig og er tretten år. Jeg skal prøve kamilleteen og håper på at det hjelper. Hvis noen har noen andre forslag om dette, plis send inn, jeg har det veldig vondt.

Anonym skrev 2009-05-27:

Trommehinnen min sprakk nylig, og når jeg hadde ørebetennelse, virket ikke det med matoljen. Jeg tok medisin, og trommehinnen sprakk etter en dag. Jeg har hatt ørebetennelse før, og da tok jeg ikke medisiner, det varte flere dager, og da også sprakk trommehinnen. Etterpå renner det gørr ut av øret, men det gjør ikke vondt. (Jeg hadde litt feber etterpå også)

Karianne skrev 2009-06-20:

Ta en ibux og en paracet. Hell litt matolje i øret og en bomullsdott. Da lover jeg at du får sove.

Thomas skrev 2009-07-06:

Sitter her nå med hull og betennelse i begge øretrommene pga øreverk. Ikkeputt noe som helst i ørene, spis ibux og paracet til smertene gir seg. Fortsetter smertene, gå til legen, der får du hjelp. Har selv vært hos ØNH spesialist og fått konstantert falsk mandel som årsak til trykk i ørene, som også videre forårsaker øreverk.

Inge Bjørn skrev 2009-07-12:

Gutten vår på 5 år har hatt øreverk nå og da, og vi har en funnet et kjerringråd som fungerer hver gang. Del en løk i to og press den mot øret. Legg gjerne en filtklut med et passe stort hull imellom løken og øret for å ikke få løklukt i håret etc. Det virker som om den sterke løk-odøren tar kverken på basillene. På det meste har vi hatt løken på øret i 1 time. Prøv den som vil, det fungerer bra for oss.

Joppe skrev 2009-07-23:

Finhakket løk virker som bare det. Putt løken, gjerne hvitløk, i et gassbind eller lommetørkle og hold over øret. Klem til, så vil gassen fra løken sive inn i øret og rense. Funket på min sønn da han var et par-tre år gammel. PS. husk at løken lager gulfage på hvite lommetørkler.

Mor 33 skrev 2009-07-31:

Ulltepper, kosetepper for barn el.l. mot øret/ørene gir varme og hjelper på smerten.

K skrev 2009-08-03:

Hva virker best. Løk eller olje?

Kim skrev 2009-08-10:

Har hatt betennelse i øre ca 10 ganger hvert år og ca 8 ganger i halsen siden jeg var 10 år. Legene har nå funnet ut at jeg trengte en operasjon. Nå er jeg 20. Så klager barna på vondt i øret er det bare og dra til en øre-nese-hals spesialist.

Mille skrev 2009-08-11:

Hei er det noen som har flere gode råd mot øreverk, bruker medisin nå, men er det noe annet en også kan bruke for å lindre?

A skrev 2009-08-27:

Jeg har hatt ørevevrk nå i 3-4 dager nå og jeg lurer på om noen kan hjelpe meg.

Anonym skrev 2009-09-27:

Så det som funker best er løk? Siden noen råder mot å putte noe inn i ørene (olje).

Henriette skrev 2009-10-03:

Nå sitter jeg med bomullsdott i øret og håper hardt at dette hjelper. Skal oppdatere etterhvert.

Lillian skrev 2009-10-30:

Viss en følger hovedrådet, men kutter ut den delen med å stappe bomull i øret er det garantert ufarlig. Vi har vært våken i natt med jenta på 3 år. Hun har hatt intens øreverk. Klokka 3 dryppet jeg kropstemperert olje i øret, og tørka bort det som rant ut. Ho sovna etter bare et kvarter. Paracet som vi gav i 12 tida virka ikke i det hele tatt, men oljen lindra. Litt av poenget er at ungen ser at vi jobber med saken, og stoler på oss. Så min anbefaling, i tillegg til å oppsøke lege på dagtid er olje i øret for å lindre smertene. Legene gir ikke antibiotika i alle tilfeller lenger, og det er jo bra, men når problemet stadig kommer tilbake er det jo grunn til å se på om noe bør gjøres.

ÅH skrev 2009-11-02:

Hva gjør man når det ikke er noe løk i huset? Har vondt i øret og vil gjerne prøve løktrikset. Litt skeptisk til å putte matolje i øret da noen sier dette kan være farlig.

Anette skrev 2009-12-07:

Jeg har hatt vondt i øret siden fredag nå. Det føles som om noen stikker en nål i trommhinna. Det er veldig ubehagelig. Hva kan jeg gjøre?

!!!! skrev 2010-01-12:

Det gjørde så vond. I går rund kl 20:00 fikk jeg veldig vondt inni øret det ble verre. Så tok jeg varm olje i øret og smertene dempet seg. Når jeg sto opp dagen etter var det bra, men nå hører jeg dårlig. Jeg tror det er fordi den greia i øret mitt enda ikke har spruket. Har noen råd om hvordan jeg kan få den til å sprekke.

Kommentarside:  1    2   3    4    5   


Diskuter Øreverk

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere