Kjerringråd logo

kjerringråd > pigmentflekker > pigmentflekker

Pigmentflekker - kjerringråd

Pigmentflekker kan man oppleve å få fra tid til annen. Flekkene kommer på huden og kan være både hvite og brune. Når det gjelder pigmentflekker og andre uregelmessigheter i huden så bør man kontakte lege for å få de undersøkt. Dette på grunn av at man ikke kan stille en diagnose om at det er pigmentflekker selv.

For å ta de hvite pigmentflekkene først så er kjerringrådet for å bli kvitt dem å sole seg. Man vil først oppleve at det kun er området rundt pigmentflekken som får farge, men etter hvert som solingen pågår så vil dette jevne seg ut i og med at pigmentene vil bli mørkere når de utsettes for UVB stråler. Dette kan nok ta litt lenger tid enn hva man ønsker når man har problemet, men solarium er jo en fin ting.

Bli kvitt pigmentflekker

Mørke flekker med pigment kan fjernes ved hjelp av sitron. Legg noen skiver med sitron der du har flekkene og la det ligge på en halv times tid. Gjenta dette daglig til du blir fornøyd med resultatet.

Pigmentflekker

Anny skrev 2008-05-17:

Løsningen kan være laserkirurgi. Laser fungerer visst mot mye nå til dags.

Anonymæ! skrev 2008-05-19:

Jeg plages så sykt med sånn teite fregner / pigmentgreier. Hater det. Jeg har prøvd sitron, sironsaft og alt, men det funker ikke. Hvor lenge må jeg bruke sitron egentlig?

Anonym skrev 2008-07-24:

Hvis man ikke har sitron, fungerer Lime?

Knut skrev 2010-03-05:

Pigment-flekker med svarte hår er ikke noe særlig. Er det håp om å få fjernet alt?

Ida Maria skrev 2010-10-18:

Er de brune eller mørke brun, bruk selsun eller lamisil. Er de hvite så bruk lysbehandling uvb.


Diskuter pigmentflekker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere