Kjerringråd logo

Poser under øynene - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om poser under øynene.

Meta skrev 2010-11-19:

Jeg er 25 nå, og er nyutdannet i et ubeskrivelig stressende yrke, og med på lasset har det nå kommet et par solide poser under øynene. Vil det gå bort med mer hvile og nedtrapping tro?

R skrev 2010-12-27:

Jeg er 20 år, har hatt markerte poser under øynene hele livet. Det må være kronisk, men er forferdelig deprimerende. Tenker på det hele tiden, har planer om å ta operasjon når jeg får råd.

Jonas skrev 2011-01-07:

Det er flere faktorer som faktisk spiller inn her. Noen av de kan være: kosthold, søvn, nok vann, nok sollys osv osv. Mitt tips er å få nok søvn (7-9 timer hverdag) om ikke mer. Spise sunnere, ikke spis altfor mcdonaldsmat og junk food. Trening forebygger også, så minst 30 min trening hver dag (det kan være så lett som 30min gåing). Nok sollys. Det holder faktisk 10 min i sola, trengs ikke mer. 2-4 liter vann hver dag, om ikke mer.

Hjelpen skrev 2011-01-10:

Dere som har poser under øyene, dere kan prøve å vaske ansiktet med lunket vann før dere legger dere. Og før dere legger dere ikke drikk for mye vann. Hvis du dikker ca. 1 og et halvt glass vann, kan det være kjempe bra. Så kan du strekke deg og prøve å nå f.eks. taket eller en lampe, nesten hva som helst, bare det er høyere en deg. Du kan strekke armene og bena, slå av lysene så håper jeg du både får sove og blir kvitt posene under øyene.

Hør her skrev 2011-01-12:

Poser under øynene er genetiske. Det er et så tynt hudlag der og det er blodårene som vises. Masser der posen er i noen minutter hver dag og de er borte.

Problem skrev 2011-02-12:

Jeg er 13 år å har litt store poser under øynene. Dette sliter jeg med på skolen. Jeg føler at alle legger veldig merke til det så jeg går for det meste alene. Hjelper det virkelig å drikke mye vann å legge seg tidlig? Jeg orker ikke å prøve noe som ikke funker.

Digideida skrev 2011-03-02:

Håper dette funker, har hatt poser under øynene veldig lenge spesielt i skyggen. Da ser jeg forferdelig ut jeg er svart under øynene.

Malin skrev 2011-05-21:

Jeg er bare 13 år, og sliter veldig med blå poser under øynene. Jeg bruker mye brunkrem hver dag for å prøve å få det til å ikke synes, men det hjelper ikke serlig mye. Jeg er mye ute å går tur siden vi har hund. Jeg drikker også mye vann og sover ganske lenge. Men jeg sliter utrolig mye med poser under øynene enda. Hjelp!

Homs skrev 2011-09-06:

Bruk tynne agurkskiver og legg dem på øynene et kvarters tid om dagen. Dette er kansje det mest klisjee måten å gjøre det på, men tro meg, det virker. Kansje ikke etter en dag, men etter en ukes tid vil du få resultater hbis du gjør dette sammen med å drikke mye vann og skyller ansiktet (og spesielt øynene) i kaldt vann som det første du gjør om morgenen. Det virket for meg, så det må være noe i det?

Jenta skrev 2011-09-26:

Jeg er ei jente som er utrolig lei av å være helt blå/lilla under øynene. Jeg har akkurat begynt på ungdomsskolen, og har hatt utrolig synlige poser siden jeg var veldig liten. Jeg drikker mye vann, og har i de siste månedene prøvd å lagt meg 21:00 hver kveld, men det er like skuffendes hver gang jeg våkner.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er den eneste på hele skolen som har sånne mørke ringer, og det vises utrolig godt og det syns jeg er ganske slitsomt og litt flaut. Er det noen andre som har noen andre tips, så hadde jeg blitt kjempeglad.

Hilde 47 skrev 2011-10-12:

Jeg har poser under øynene og mørke ringer. Jeg er bare 12 år og er veldig plaget. De erter meg på skolen for det også så jeg håper virkelig dette hjelper.

Unknown skrev 2011-10-19:

Jeg skal prøve å drikke mye vann. Tror ikke det er lite søvn, sover ca.11-12 timer i døgnet.

16 år skrev 2011-12-05:

Jeg har hatt poser under øynene hele livet, og får stadig kommentarer som er svært sårende. Folk mener ikke noe med det, men når jeg hører det gang på gang sårer det selvfølgelig. Jeg har prøvd alt, nå vil jeg operere så fort jeg får penger til det.

bag skrev 2011-12-12:

Jeg har sovet utrolig lite de siste 3 månedene. Det resulterte i store poser/rynker under øynene. Vil dette forsvinne ved tilstrekkelig søvn. Eller er det verre å bli kvitt det når det først har kommet?

senia skrev 2012-01-12:

Hvor lenge skal man bruke agurk / teposer? Hvor mange minutt? Kan noen svare på det. Jeg sliter skikkelig med poser under øynene. Skal man legge teposer i kjøleskapet før man skal bruke de? Er det hvilke som helst teposer?

Bia skrev 2018-03-03:

Trekk to teposer (sort eller grønn te) i varmt vann. Ca 30 min. Avkjøl og ha disse på øyenlokkene i 15-30 min.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter poser under øynene

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere