Kjerringråd logo

kjerringråd > psoriasis > psoriasis

Psoriasis - kjerringråd

Psoriasis er en veldig vanlig sykdom. Opp til 2-3 prosent av befolkningen verden over har denne sykdommen. Det kan se ut som at det er mest utbredt i de vestlige land. Man kan få symptomer og diagnosen som ganske ung, men det kan opptre i alle aldre.

Ingen vet eksakt årsaken til psoriasis, men man antar at man sykdommen kan være arvelig. Man kan i allefall si med sikkerhet at det ikke er noe virus eller bakterier som forårsaker sykdommen

Et råd til hjelp mot psoriasis er å ta tran. Ta tran og følg flaskens dosering.

Psoriasis

Dagfin skrev 2008-09-29:

La inn et inlegg ad bruk av kålblader under senebetennelse, innlegget passer her også :-))

Mini skrev 2009-01-09:

Har hørt at hoppemelk er veldig bra mot psoriasis, så jeg har tenkt å prøve dette. Har stor tro på dette, mye pga da jeg ammet smurte jeg morsmelk på psoriasisen, og det hjalp mye. Tror det er mye av samme stoffene i hoppemelken også, kanskje også flere?

Psoriasis skrev 2009-02-22:

Jeg vil anbefale alle denne boka om psoriasis. I den senere tida har det kommet stadig nye behandlinger mot psoriasis som både er bedre og tryggere enn før. I boka blir det framsatt på en enkel og grei måte hva psoriasis er og hvordan man kan behandle problemene som kommer for at man skal få en lettere hverdag med psoriasis.


Diskuter psoriasis

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere