Kjerringråd logo

kjerringråd > psoriasis > psoriasis

Psoriasis - kjerringråd

Psoriasis er en hudsykdom. Fettet fra olivensåpen gjør huden myk og gjør såpen til rene vidunder kuren for de som lider av psoriasis. Olivensåpe virker annerledes enn annen såpe. Olivensåpe kan du kjøpe i helsekostforretninger, innvandrerbutikker og i enkelte parfymerier.

Psoriasis

Anonym skrev 2007-01-19:

Dette går jeg god for! =)

Gunn skrev 2008-06-09:

Alle med psoriasis burde prøve olivenoljesåpe. Bruker den selv, når jeg bader eller dusjer. Den fjerner ikke psoriasis, men hjelper til å holde huden myk og smidig. Da er det også lettere å komme til med behandlende krem/salve. Anbefaler den også til dem som har Atopisk eksem. Eller til de som rett og slett har tørr hud.

Dagfin skrev 2008-09-29:

Har prøvd kålblad mot et parti psoriasis, med åpne kløsår og ubehagelig og vondt stivt parti. Etter 24 timer forsvant psoriasisen, og sårene lukket, og blodrester borte. Det som er igjen er en rød flekk på på stedet. Den er signalrød men hva som vil skje fremover nå vet jeg ikke. Tipseren fortalte at psoriasisen forsvinner for år om gangen. Gleder meg! Nå skal kålbladene på alle psoriasispunkter !

Anne Brit skrev 2008-12-18:

Har prøvd et nytt produkt som heter QiQ, et naturlig produkt uten parfyme. Dette er noen fantastiske produkter.

QiQ skrev 2010-05-18:

QiQ har fått salgsforbud pga. mangel på dokumentasjon av medisinske påstander. Det er mange forum på nettet som kritiserer QiQ for deres markedsføring, og det er påfallende mange innlegg som det over skrevet av Anne Brit å finne, ligner på markedsføring, for ingen av de som skriver det på forumer har hatt noen effekt av det hverken til psoriasis eller atopisk eksem.


Diskuter psoriasis

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere