Kjerringråd logo

Rødme - kommentarer side 21.

Fortsettelse av kommentarer fra side 20 om rødme.

Mann 60 skrev 2012-01-26:

Hummern, du må nok ta mer enn 4 behandlinger med Vbeam. Det er bare å prøve seg fram. De fine blodkarene ytterst i huden blir du neppe kvitt slik at det vil være en svak rødhet igjen. Grønn krem kan forhindre at dette gir synlige utslag.

Til Lusa og anonym: Når dere skriver at rødming er søtt, så viser det at dere ikke har innsikt i hvilken dyptgripende psykologisk virkning den ekstreme ansiktsrødmen har. Dere burde lese det som er skrevet om rødming i alle tidligere innlegg og finne dere et annet nettsted å skrive innlegg på.

Jente 22 skrev 2012-01-27:

Hummern, det er samme inngrep for ansiktsrødme og håndsvette.

Anonym: Operasjonen gjør at både rødme og ansiktssvette forsvinner. En av de som tok operasjonen samtidig som meg, tok den for å bli kvitt sterk ansiktssvette (ikke rødming). Jeg svetter ikke i ansiktet i det hele tatt, heller ikke i flaue situasjoner eller når jeg trener.

Jeg svetter på bryst og rygg ved trening, men det er ikke noe særlig mer i forhold til før jeg tok operasjonen.

Anonym skrev 2012-01-27:

Jeg trener veldig mye og svetter naturligvis i ansiktet når jeg trener. Jeg plages ikke over det, men plages over rødming ellers. Kan bivirkningene av operasjon ha noe virkning på trening?

Jente 22 skrev 2012-01-27:

Anonym: Bivirkninger på trening kan være at du slutter å svette i ansiktet, men svetter mer ellers på kroppen. Hjerterytmen blir også litt langsommere, noe man typisk merker hvis man er vant til å bruke pulsklokke. Pulsen går ikke så høyt som tidligere. Men legen sa at man ikke merker dette på prestasjonen når man trener, noe jeg heller ikke har gjort. Jeg har alltid trent mye, og merker ingen forskjell annet enn at jeg ikke blir rød og svetter i ansiktet lenger når jeg trener.

j22 skrev 2012-01-29:

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe inne på siden her. Jeg sliter fortsatt med rødming og av en eller annen grunn har det tatt seg opp i det siste.

Nå ser det ut til at Biotherm har sluttet å selge den grønne kremen, Aquasource biosensitive SOS anti-redness. Er det noen som vet om dette stemmer eller hvor man evt kan få kjøpt den?

Noen som har prøvd andre grønne kremer som dekker godt og som funker på samme måte som den fra Biotherm?

Frøken Rød skrev 2012-02-01:

Ja, denne kremen har visstnok gått ut av produksjon.Jeg har også prøvd en frå Clinique. Denne er desverre ikke like god.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21  


Diskuter rødme

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com