Kjerringråd logo

kjerringråd > ryggsmerter > ryggsmerter

Ryggsmerter - kjerringråd

Ryggsmerter er en plage som mange sliter med. Dette kan ha årsak i ganske mye. Ryggsmerter kan både stamme fra muskler og skjelett så det anbefales å oppsøke lege men en besøkende på www.kjerringrad.com kunne fortelle at han ble kvitt ryggplagene da han sluttet å bruke gummistøvler. Hvis det for noen er så enkelt å bli kvitt ryggsmerter og ryggplager så kan det jo være lurt å prøve det.

Ryggsmerter

;-) skrev 2008-02-19:

Har hørt flere som blir bedre av ishias-smerter ved å ha en muskatnøtt i baklomma. Eller klistret på det vonde punktet. Hjelper også på impotens.

Ryggsmerten skrev 2008-08-25:

Jeg har hatt god hjelp av ei bok som heter eriks ryggbok. Den inneholder en del øvelser som gjøres enda mens man ligger.

Tor skrev 2008-12-29:

Dra på elgjakt eller småviltjakt og gå gjerne 4-5 timer pr dag en uke så blir du et nytt meneske ved ryggplager. Hold dette ved like med å gå i skogen gjerne en time pr dag. Unngå og spise for mye smertestilede det gjør kroppen bare doven og lindrer smerter der og da.

Hjelperen skrev 2011-01-03:

Det hjelper kjempe bra med svømming, uansett hva.

Vilduf skrev 2011-01-30:

Jeg har veldig vondt i ryggen min, pappa masserer meg hver dag men det hjelper bare da. En time etter på er det like ille. Jeg begynner å bli lei av det. Hvis jeg har veldig ryggsmerter pleier jeg å ta ein ryggtablett som jeg har fått av legen. Jeg er ganske liten for å ha så sterke ryggpromblemer.


Diskuter ryggsmerter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com