Kjerringråd logo

kjerringråd > rynker > rynker

Rynker - kjerringråd

Rynker er noe de fleste sliter med når man begynner å få noen år på baken. Man behøver ikke å ty til ansiktsløfting for å fjerne rynkene eller at de skal holde seg borte. Noe så enkelt som å legge agurkskiver på huden skal fungere.

Innsenderen sier at hun har brukt dette over flere år og hun har ikke hatt nevneverdige plager med rynker. Dette gjøres på følgende måte. Ta noen skiver med agurk og legg de over ansiktet slik at det blir som en ansiktsmaske. Dette vil gi huden tilbake sin fuktighet. Dette gjøres cirka en gang i uka.

Rynker

hh skrev 2008-07-08:

Smør innansiktet med aloe vera gel hver kveld.

Celina skrev 2008-07-29:

Jeg bruker olivenolje hver kveld i ansiktet, er nå 50 år, og folk kommenterer meget ofte at jeg ikke ser ut som om jeg er mer enn 35!

Chris skrev 2008-09-26:

Hva med forebyggende mot rynker ? noen råd?

Anna skrev 2010-01-10:

Hørt at man får hår av å smøre seg med olivenolje.

BF skrev 2010-04-21:

Hvor lang tid tar det før man ser resultat når man bruker oliven olje.

Aromaterapeut skrev 2010-09-17:

Resultater kommer ikke sånn poff med en gang, men over tid vil gode, uraffinerte vegetabilske oljer holde huden myk. Vegetabilske oljer trekker inn i huden og fukter den innenfra, de har mindre molekyler enn mineralsk olje, som vil legge seg som ett lokk og hindre hudens pusting.

Jeg har ikke hørt at man får mer hår av olivenolje, men er du redd for det, så kan du bruke andre oljer. F.eks raps, jojoba, macadamianøtt, søt mandel, avokado, tistel osv. Det er mange muligheter. Bare sørg for at oljene er uraffinerte og uten tilsetningsstoffer, da blir huden glad.

Selma skrev 2010-10-09:

Angående rynker har jeg hørt at en dame bruker nivea hver kveld før leggetid. Dette funker ekstremt bra siden den holder huden myk.

Rynka skrev 2011-01-13:

Hvis du drikker masse vann og utfører og ansiktsmasering hver dag skal det hjelpe mye.

aud skrev 2011-03-31:

Hvor får mann kjøpt nivea? Jeg finner ikke ut hvilke butikker som har det.

Aud skrev 2011-03-31:

Er babyolje like bra som olivenolje?


Diskuter rynker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere