Kjerringråd logo

kjerringråd > skjærer > skjærer

Skjærer - kjerringråd

Ei skjære eller andre fugler kan lage mye ugagn på hagemøbler og andre ting som er plassert ute.Skjærer som hakker løs på verandamøbler kan bli til stor plage. De holder seg borte hvis du henger ut et rødt stoff

Skjærer

Eer skrev 2008-11-08:

Istedet for å irritere seg, studer heller skjærens vakre former, farger og nydelige vingebevegelser i flukt. Den er rask så ikke mange har foreviget den i flukten.

Fuglehater skrev 2009-09-12:

Skjæra er stygg, fæl og ekstremt bråkete. Jeg hater både skjærer og kråker. Skulle vært lov til å skyte dem. De er jo et skadedyr på flere enn en måte.

Chærra skrev 2010-06-07:

Jeg er glad for at det ikke er lov til å skyte dem.

Torstein skrev 2010-06-28:

Skjæren bråker og holder mennesker våken om nettene, slik blir mennesker syke og slitne. Skjærebestanden er også unaturlig høy siden den spiser boss mm. På tide å klassifisere skjæren som skadedyr i norske storbyer. Skuddpremie på de skjærene som bygger reir i boligområder og holder folk våken om natten.

Rolf skrev 2011-06-02:

Er plaget med en skjære som stadig klasker i stuevuinduene mine, så fjæra fyker. Den sloss med sitt eget speilbilde. Dette har pågått i en måned. Trenger gode råd for å bli kvitt dette.

Martha skrev 2011-06-15:

Har fått skjærer rett utenfor altanen min i hagen i et tre. De går rundt på rettverk og plen, bråker og er stadig rundt oss. Har hørt at en ikke skal fjerne disse reirene, men det må da gå an å få de bort på en human måte uten å slakte de. Hvordan og når tid er det greit å fjerne disse reira?

Trine skrev 2011-06-20:

Til Rolf: Prøv å heng ut en not foran vinduene. Dette er smarte fugler som lærer fort, så du trenger ikke å ha den hengende lenge. Har prøvd dette selv, det var effektivt og vellykket.


Diskuter skjærer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com