Kjerringråd logo

kjerringråd > slanking > slanking

Slanking - kjerringråd

Slanking og slankekurer er ganske normalt. Men det finnes også kjerringråd som gjør at man kan gå ned i vekt. Hvis man vil bli slank så er jo selvfølgelig mer mosjon alfa og omega, men i tillegg til vanlig slanking og slankekur så kan man også prøve følgende oppskrift. Dette er et godt tips om slanking.

Bland dette sammen. Det drikkes en liten stund før man skal spise. Dette vil gi en metthetsfølelse som gjør at man spiser mindre og vil derfor ha en positiv virkning på en eventuell slankekur som man følger. I tillegg hjelper slankedrikken kroppen med fjerning av fett på grunn av at skjoldbruskkjertelen blir stimulert.

Slanking

kalleanka skrev 2007-08-22:

Er det snakk om druejuice her eller grapefruktjuice?

Malle skrev 2007-11-07:

Tror nok de hadde skreve druejuice hvis det var det de mente. Så de mener nok grapefruktjuice ;)

magika skrev 2007-11-12:

Det som har gitt meg litt mer motivasjon til å bevege kroppen litt er noe så enkelt som. Det har fått meg litt mer opp av godstolen og sofaen.

Jannicke skrev 2008-02-25:

Skal man drikke dette før hvert måltid, eller bare på morgen?

Matrix skrev 2008-04-10:

En kollega av meg gikk på væskekur i 2 uker, og gikk ned 7 kg. Etter det begynte han å spise salat og pasta, og nå har han tatt av 10 kg. De første 2 ukene spiste han ingenting, bare drakk. Og etter det begynte han å spise igjen, uten å gå opp igjen, ved å spise lite, siden kroppen hadde vent seg til minimalt med næring.

Iren skrev 2008-08-06:

Væskekur er ikke bra for kroppen, det er sulteforing.

Slank skrev 2008-08-25:

Jeg kom tilfeldigvis over noen som anbefalte ei bok som heter tenk deg slank. Jeg tenkte med meg selv at dette var jo litt merkelig, men jeg kjøpte boka. Denne metoden var ikke bare tull, så jeg vil anbefale den til andre også.

Jane skrev 2008-09-07:

Det er ingen god løsning å la vær å spise. Løsningen er å spise sunt, og trimme.

Toril skrev 2008-09-08:

Hvis poenget er å bli tynn er det jo dødsbra å ikke spise, da raser man jo ned i vekt. Om det er så sunt er jo noe helt annet.

Lisa skrev 2008-09-17:

Spise må man jo uansett, kroppen må jo ha næring, fungerer ikke ordentlig uten det vettu, Toril.

Sunni skrev 2008-10-05:

Ikke spis pasta eller korn, spis kjøtt, egg og fisk, så går du ned kjapt, drikk masse vann.

Glis skrev 2008-11-09:

Aner ikke hva ingridiensene i denne drikken er.

bh skrev 2008-12-03:

Gå til en hypnotisør og be ham om få deg til og spise sunt og mindre.

Maja skrev 2009-01-03:

Jeg drakk den nutrilett greia å gikk ned 5 kg på 2 dager men siste ikke noe annet heller da. Og hvis man starter dagen med å trene forbrenner man mye fortere gjennom hele dagen. Hvis du starter dagen med en kopp kaffe er det nesten som avføringspiller. Har gått ned 30 kg.

K. skrev 2010-02-15:

Drikk vann og hold deg borte fra brus i uka. Brus i helgen må man jo prise seg med. Og gå turer, sånn ca 20-30 min hver dag. Jeg har selv godt ned 5 kg på 3 uker på den måten.

Jente skrev 2011-03-22:

Hvor får man kjøpt sånt? Hvilken trening er det snakk om? Jeg er veldig opptatt med vekten og hvilken mat må jeg holde meg vekk fra? Jeg må vite det, er desperat etter å gå ned i vekt. Hvor lenge må jeg holde meg vekk fra den maten? Takk hvis noen svarer.

Jente skrev 2011-03-22:

Det der smakte ikke godt.

Svar til jente skrev 2011-04-24:

Jeg har aldri opplevd at noen effektive slankemetoder som innebefatter mat eller drikke smaker noe særlig godt. Og hvis du lurer på hvor du får kjøpt nutrilett, så fåes den kjøpt i daglivarebutikker, og antageligvis på helsekost. (tror jeg)

Men min søster mente her om dagen at man ville slanke seg hvis man bare spiste egg og bacon. Er det noen som har hørt om dette før? Hun mente at det ikke innehold kalorier, men bare rene proteiner, og at kroppen ville bruke mye mere energi på å bryte ned proteiner og at man på den måten ville slanke seg?


Diskuter slanking

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere