Kjerringråd logo

Slitt hår - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om slitt hår.

Marii skrev 2011-03-08:

De selger en ganske bra, men dyr satin hårbørste på elkjøp som er for statisk hår. Søk på elkjøp: braun satin børste jeg har ikke prøvd den selv, men hører at den skal funke. jeg sliter ganske med elektrisk / statisk hår, jeg skal prøve den selv.

Synnøve skrev 2011-03-14:

Det var masse gode råd her. Jeg har farget å bleket håret mitt for masse for tett.Jeg får vel la det få litt ro og bruke kurer.

Annie skrev 2011-03-31:

Jeg har veldig slitt hår, men ikke spesielt i tuppene, men rett under skillen(Midt på håret). Har prøvd å klippe litt, så har veldig korte hårstrå på toppen. Det går ikke an å gjøre noe, og jeg er redd for at det ikke kommer til å bli langt og glatt sånn det var før. Noen tips om hva jeg kan gjøre? Jeg burde også farge det snart, har forferdlig hårfarge.

Stine B skrev 2011-04-03:

Jeg har alltid hatt langt og glansfullt hår. For noen år siden klippet jeg det litt kortere og frisyre, og ble dermed avhengig av rettetang for det skulle se bra ut. Nå er håret mitt livløst, tørt og tuppene er splittet. Håret vokser ned til skuldrene og ikke lenger enn det, og tuppene knekker. Hva kan jeg gjøre for å få langt, sunt og glansfullt hår igjen? Det virker som håret mitt har sluttet å vokse. Jeg trenger gode råd som virkelig hjelper. På forhånd takk!

Noen skrev 2011-07-06:

Jeg har alltid hatt ekstremt slitt og tørt hår, og har prøvd å gjemme det ved å bruke strikk i håret. Dette viser seg over lengere tid, at jeg ikke burde gjort. Nå er håret mitt så ødelagt, at eneste utvei er å klippe meg skallet. Jeg er desperat etter tips som funker, for jeg vil virkelig ikke se skallet ut på ungdomsskolen.

Eiliv skrev 2011-11-17:

Kokosolje, og olje generelt er bra. Gliss anti breakage er best for slitt hår syns jeg, den på svart flaske. Varmebeskyttelse i form av vann, både som drikke og i håret er bra. Ta også pauser fra retting etc innimellom.

Louise skrev 2011-12-01:

Jeg er en karibisk kvinne med slitt krøllete hår. Har noen tips eller råd om det?

Laila skrev 2011-12-25:

Jeg er en jente på 13 år. Jeg har veldig slitt og skadet hår og har null anelse hva jeg skal gjøre mot det. Jeg har afrikansk hår og alltid drømt om å ha fint hår. Jeg tenkte å ta permanent, men det skader jo bare mer. Jeg har brukt mange produkter av sjampoer, og det virker ikke noe særlig. Jeg har en gang tatt olje i håret. Det virket strålende, men da jeg dusja og tok olje på så hjalp det ikke. Det ble bare verre. Jeg trenger virkelig hjelp.

Lykke skrev 2012-08-06:

Jeg anbefaller sterkt redken produkter, all soft & extreme, full av vitaminer, proteiner og fukt for slitt og ødelagt hår. Ikke minst kokosolje og ølgjør. Det var redningen min, helt fantastisk.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter slitt hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere