Kjerringråd logo

kjerringråd > slitte tupper > slitte tupper

Slitte tupper - kjerringråd

Slitt hår og slitte tupper kan oppstå når håret har vokst en stund. Tuppene blir lettere tørre jo lenger man lar håret vokse. En dame har sendt oss et tips som hun sier har fungert for henne. Hun passer på å alltid drikke rikelig med veske og unngår dermed slitte tupper.

Hun oppdaget dette en gang hun gikk på en slankekur. I denne kuren ble man oppfordret til å drikke mye vann, sier hun. Ved en tilfeldighet ble også håret hennes mindre slitt og hun fortsatte også med dette etter at hun var ferdig med slankekuren.

Et velkjent råd er jo også å stusse håret i tuppene slik at det blir jevnere. Men hvis man ikke har så kraftig hårvekst så vil man jo ta vare på håret som man har spart så lenge på. Man er jo ikke interessert i å klippe vekk den de slitte tuppene som man har spart så lenge på. Da er det bedre å drikke mye vann.

Slitte tupper

Tuppa skrev 2008-07-21:

Hei, jeg hadde slitte tupper før, men etter at jeg begynte å drikke mer vann så har jeg ikke sett noe mer til dem. Jeg trodde ikke at det skulle fungere, men jeg prøvde det og skjønte snart at jeg tok feil for mitt hår har aldri sett bedre ut.

Madde skrev 2009-05-03:

Jeg har veldig slitte tupper, har en dårlig uvane som er å sitte å dra meg i hårtuppene. Hårtuppene mine brekker bare, og jeg tar ofte hårkurer, men ingenting hjelper. Men det er kanskje fordi jeg avhengig av rettetanga. Må rette håret hver dag, nesten.

Maja skrev 2009-08-14:

Hvor mye vann om dagen da ca?

Mine slitte tupper skrev 2009-11-09:

Etter at jeg skiftet til denne sjampoen har håret mitt blitt mye bedre. Jeg anbefaler den på det sterkeste.

marthe skrev 2010-07-01:

For ca. 1 år siden rettet jeg håret mitt hver dag. Jeg angrer så sykt, for håret mitt har så mange slitte tupper. Jeg sitter hver dag og drar av tuppene, men det gjør bare problemet verre. Jeg har heldigvis nesten sluttet med det, og har nå bestemt meg for at jeg skal begynne og drikke mer vann. Håper det funker

HÅR skrev 2011-02-15:

Jeg har veldig slitte tupper, rettet det nesten hver eneste dag uten å bruke varmebeskytter, så det har liksom brekt seg og tuppene har delt seg inn i to. Jeg skal prøve drikke mer væske og håpe på et det virker.

vannmannen skrev 2011-07-28:

Man må drikke minst 2,5 liter vann om dagen.

Ajak skrev 2011-08-13:

Tuppene mine krøller seg utover, og det er veldig plagsomt. Jeg klippte meg kort for to år siden, og før det var hele håret rett. Kan det ha noe å si? Jeg har hår ned til skuldrene nå, og det var over ett år siden det begynte å vokse ut igjen. Det er ikke slitt, jeg drikker mye vann, ca. 1- 2 liter hver dag. Så hvis noen har et tips mot krøllete tupper hadde det vært kjempebra.

Julie skrev 2011-12-05:

Tar det lang tid før du ser noe resultat? Hvor lang tid? Jeg er lei av slitte tupper.


Diskuter slitte tupper

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere