Kjerringråd logo

Småmark - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om småmark.

Emigranten skrev 2009-05-26:

Kan noen bekrefte om løk faktisk virker, eller er det bare et godt råd?

4-barnsmor m mark skrev 2009-06-18:

Lag pizza eller pasta med masse løk og hvitløk i sausen. En annen ting: Mos hvitløk og bland det med sinksalve og smør det ved endetarmen. Hvitløk alene svir. Lykke til!

18 år skrev 2009-06-18:

Finnes det noe sterkere enn vermox på apoteket, så jeg kan unngå å gå til lege? Jeg har nemmelig hatt infeksjon opptil 3 ganger nå. Og jeg er litt redd for at jeg kanskje kan være imun mot medisinen. Jeg tør ikke snakke med hele familien om det, selv om det vel egentlig er en nokså egoistisk tanke.

Gutt 18 år. skrev 2009-06-19:

Jeg har hatt småmark jeg også siden så tidlig som jeg kan huske. De kommer ca hver 4 måned med meg. Det har vært litt mye siste tiden nå har jeg merket. Jeg får helt fnatt når jeg merker at de krypene har kommet tilbake, men heldigvis har jeg funnet min egen stilling eller måte for å overleve dette om natten. Slik det blir ivertfall litt mer behagelig for meg. Har aldri brukt det Vermox greiene, men kanskje jeg skal prøve løken. Jeg føler med dere alle som sliter med samme problemet. Jeg var litt skeptisk for jeg trodde at dette var bare meg.

Mor 31 skrev 2009-07-29:

Hei folkens, jeg er så glad jeg har funnet denne siden. Jeg skal fortelle dere at jeg har hatt småmakk siden jeg var liten, ca 5 år gammel. Nå er jeg 31. Jeg har tatt alle mesidsiner som er. Allikevel er de der. Nå som voksen mer sjeldent, men 1 gang i året er de der. Det er fustrerende. Nå har jeg 2 barn og de har det innimellom også. Prøv vermox, den hjelper en stund. Etter du har tatt vermox så tar det vanligvis flere måneder før de kommer tilbake. Den koster 80 kr på apoteket reseptfritt. Hvis du klør mye om natten prøv å få noen av de ut med q tips eller toalett papir. De er vanligvis rett i endetarm åpningen. Eller at du ligger på rygg og hold varmen med dynen, jeg har alltid hatt følelsen at vis jeg fryser så beveger de seg mer.

Missye skrev 2009-07-31:

Jeg har hatt det flere ganger, og de er ekle. Nå er dattera mi veldig plaget, og hun er kjempefortvila. Hum er 11 år. Hos meg hjelper det med gresskarkjernefrø (helsekost).

Frustrert jente skrev 2009-08-25:

Hei. jeg sliter veldig med slike mark selv, er 17 år snart 18. Har drevet og lest en del om vitaminer i det siste og kom da over noe om småmark/barneorm. Det jeg leste var det at spiser man mye sukker så liker markene seg, og at Vitamin - A skal hjelpe :). Jeg skal prøve nå så lenge jeg begynner og bli ganske desperat. Det er 3. eller 4. gangen jeg får dette nå. Jeg har brukt Vermox hver gang og vasket tøy og sengetøy og alt man skal gjøre. Men fordet vender det tilbake etter noen mnd.

Anonym skrev 2009-09-13:

Jeg har småmark, og det er så ekkelt. Jeg var helt lettet når jeg så dette forumet. Jeg trodde jeg var den eneste med ekle mark i magen.

Utålmodig skrev 2009-10-06:

Har nå tatt Vanquin for ca 14 timer siden men har det nå verre enn noen sinne. Er det noen som har erfaring med hvor lang tid det tar før det begynner og virke?

Oppgitt skrev 2009-10-09:

Datteren i huset har nå fått dette svineriet, igjen. Hvordan tar man knekken på det?

Tina skrev 2009-10-26:

Er det samme hvilke løk man bruker, eller er det bare hvitløk som funker?

Hjelp skrev 2009-10-28:

Men hvordan skal man bruke løken?

Beate skrev 2009-10-29:

Løken brukes på den måten at man spiser den. Jeg tror det er best med vanlig løk, men mulig det fungerer med hvitløk mot småmark også.

jeg skrev 2009-11-11:

Som mange andre spør om: hvordan bruker jeg løken? Jeg har hatt småmark i nesten 1 år nå og begynner å bli litt lei av det.

Fortvilet skrev 2009-11-24:

Jeg har også små mark. Som mange av dere her sier har dere tatt forbehold for alt. Har vasket alt, desifisert toaletter når jeg har hatt det, men allikevel kommer de tilbake. Hva gjør vi galt? Det står at det kun smitter ved at man har fingrene nær endetarmen og deretter har dem i munnen.

Jeg tror neppe noen av oss her inne gjør det. Det må da være andre måter å få dem på. Jeg har nå tatt kur og venter på å ta en ny. Men Jeg sitter bare her og tenker, om en liten stund kommer det igjen. Dette har blitt så vanskelig at jeg blir deprimert av det. Det verste av alt er at jeg vasker meg for mye også. Det er da du begynner å lure på hvor disse greiene her dukker opp til alle tider. Jeg syns virkelig synd på dere her inne. Det må jeg virkelig få skrevet før jeg avslutter. Håper vi en gang kan for alltid blir kvitt det. Lykke til dere alle.

Kathrine skrev 2009-11-26:

Jeg har hatt småmark lenge. Er utrolig lei av det. Det klør, og værst av alt de gir seg ikke, de kommer hver eneste kveld/natt. Spørmålet mitt er: Kan det hende at markene spister opp maten i magen min, så jeg stadig blir mer sulten? Jeg skal kjøpe og prøve Vermox.

Hey skrev 2009-12-13:

Om dere har katter, er det der marken også kan komme fra.

Tulla skrev 2010-01-29:

Jeg har tidligere lest at disse markene ikke kommer fra dyr. Dyr har ikke denne typen mark.

Hennie skrev 2010-02-04:

Det har jeg også lest, men hver gang katten vår hadde mark fikk en eller flere i familien det også.

Anne skrev 2010-02-07:

Har også hatt mark flere ganger som ung, og nå har det kommet tilbake i en alder av 30. Nå kommer det tilbake to mnd etter endt kur. Jeg har vært hos lege med det, men hun vet ikke hva jeg skal gjøre.

Drittlei skrev 2010-04-01:

Jeg har også fått det tilbake etter bare to måneder. Jeg hater dem. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med løken.

Kommentarside:  1    2   3    4    5   


Diskuter småmark

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere