Kjerringråd logo

kjerringråd > søvnløshet > søvnløshet

Søvnløshet - kjerringråd

Søvnløshet er et stort problem for den som lider av det. Som hjelp mot søvnløshet kan man prøve å drikke godt med vann før man legger seg til å sove. Dette vil gi magen noe å arbeide med som ikke er for tungt.

Å ligge å se på klokka som går mens man ikke får sove er svært frustrerende. Derfor bør man også snu klokka slik at man ikke ser den. Hvis man ligger og er søvnløs vil i alle fall ikke dette være med på å stresse kroppen. Hvis man ser på klokka hele tiden vil man kanskje tenke at: Nei nå må jeg sove. Dersom man ikke har mulighet til å se på klokka vil ikke dette være et stressmoment i søvnløsheten. Det finnes flere innkomne tips om søvnløshet så bare søk etter andre hvis disse ikke hjelper.

Søvnløshet

Jenny skrev 2007-01-23:

Det kan hjelpe å telle baklengs fra 100 til man sovner. Dette er veldig kjedelig, å virker avslappende på kroppen:)

Får ikke sove skrev 2008-08-01:

Det er en ting som har fungert for meg. Jeg ser ikke på TV eller bruker ikke Internett i en time før jeg legger meg. Dette får hjernen til å roe seg ned på grunn av at den ikke mottar masse intrykk fra verden rundt meg. Så ta fri en time fra Internett og TV før du legger deg så skal du se at du får sove.

Miss skrev 2008-08-26:

Hvis man drikker mye vann før man legger seg må man bare på do!

Master Disaster skrev 2010-06-16:

Jeg får nesten aldri sove, men det finnes noen ting som hjelper. Først må du pase på at du ligger behahgelig. Har du problemer med å sove kan du prøve å telle sauer, eller se for deg noen skrive 100 på en tavle og nedover, og hviske ut tallene. Det hjelper, noen ganger.


Diskuter søvnløshet

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere