Kjerringråd logo

Solbrent - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om solbrent.

Vaskjebjørn skrev 2011-06-05:

Jeg ble grundig solbrent på vannet i går, fikk selvølgelig skille i ansiktet så jeg ligner på en rød vaskebjørn. Noen som har tips om hvordan jeg kan få vekk fargen fort? Gutt 15 år

Xavi skrev 2011-06-19:

Begynner man å klø hvis man blir solbrent?

Fiona skrev 2011-07-31:

Xavi: Ja, det kan klø

MRsunburn skrev 2011-08-01:

Jeg har brent meg i dag, ser ut som en tomat. Jeg la meg i ett badekar på det kaldeste i 2 timer. Det finnes ikke noe bedre enn det, ps husk alovera etterpå.

A skrev 2011-08-13:

Del en tomat i to, og smør godt utover de brente områdene. La det virke en stund, og vask det så bort med vann. Funker kjempebra, lindrer smertene og hindrer flassing. Ellers funker geleen fra aloveraen også veldig bra. Vi har alltid en aloveraplante tilgjenglig, mye bedre enn den du kjøper på apoteket.

B skrev 2011-09-16:

Aloe Vera-planten må være gamlere enn 2 år før den får lindrende virkning. Mange produsenter følger ikke dette og da nytter det ikke hvor mye Aloe Vere det er i produktene, den virker ikke.

Lise skrev 2011-12-16:

Jeg har tatt solarium idag, og blitt solbrennt. Det svir helt utrolig mye i perioder og det klør. Jeg lurer på hvor lenge dette varer?

auu! skrev 2012-02-03:

Jeg ligger nå her å har veldig mye smerter på magen og brystet. Det svir som bare det. Hva skal jeg gjøre for å unngå det? Jeg skal også på cup i morgen, tror dere det går over fort?

Susanne skrev 2012-08-04:

Lavendelolje er genialt mot solbrent hud. Jeg synes selv dette funker bedre enn både aloe vera og after sun. Du får sikkert kjøpt det på apotek, hvis ikke kanskje på nett? Jeg kjøpte det selv i Frankrike, og der hadde de det over alt, men tror det fås kjøpt i norge også. Oljen lidrer ikke bare, men solbrentheten forsvinner overraskende fort. Jeg anbefaler det.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter solbrent

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere