Kjerringråd logo

Soleksem - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om soleksem.

Milla skrev 2011-04-27:

Jeg jobber i en barnehage og det å være ute store deler av dagen er vanlig i en bhg, spesielt nå som været er så herlig og det er sol. Da er vi gjerne ute hele dagen. Jeg har slitt med soleksem i mange år, men de siste 5 åra har det bare blitt værre. Det starter med rød og irritert hud som klør. Senere så utvikler det seg til sår hud. Når sår og eksemen er borte så blir huden min så flekkete. Akkurat som store mørke pigment flekker på halsen, armer og hender. Jeg drar ofte til legen min og en hudlege som skriver ut resepter på forskjellige kremer. Noen av kremene hjelper en liten stund men så er det tilbake til eksemen igjen. Noen råd?

Vivian skrev 2011-05-09:

Jeg har soleksem på hender og litt oppetter armene. Jeg brukte først kortisonsalve. Det hjalp meg lite og ingenting. Så prøvde jeg deretter Aloe Vera fra Forever Living. Da så jeg forskjell og bedring samme dag. Nå kan jeg tenke på andre kjekke ting.

C skrev 2011-05-13:

Det kan vel ikke kalles kjærringråd, men Kortison 1% er det eneste som funker på meg, når det er skikkelig utbrudd. Aloe Vera kan lindre en stund, men med kortison 1% forsvinner blemmene og rødflammene mye fortere enn uten.

prusseluskan skrev 2011-05-14:

Etter at jeg begynte med kalsium / magnesium tabletter 2 uker før sydenturen, har jeg ikke hatt antydning til soleksem. Og nå bruker jeg kun solkrem fra Declare, tror d hjelper også. Det er stor forskjell på solkremer!

Ane skrev 2011-06-04:

Jeg bruker alltid tomat når jeg får soleksem. Funker som et skudd.

Gunn skrev 2011-06-27:

Spennende med tomaten, vi skal prøve. Ellers leser jeg at Omega- olje 3 mnd. FØR du utsettes for solen, skal ha dokumentert effekt.

Hvordan bli kvitt skrev 2011-08-01:

Soleksem kan selvsagt kureres gang etter gang, men istedet for sprøyter, allergi-piller, tomat osv er det ikke bedre å bli kvitt det helt? Det finnes bare en måte å bli kvitt soleksem på, og det er at den må herdes. Det vil si at selv om det klør, svir og er helt forferdelig, så må man bare la solen herde på huden. Det høres helt ille ut (noe som det er), men det funker.

Aina skrev 2011-09-28:

Jeg har aldri vært plaget av soleksem før nå i sommer. Men ikke pga sol ute, men solarium. Jeg hater å være bleik, så jeg soler hele året. Det klør som en gal på hele kroppen, bortsett fra ansiktet. Jeg har prøvd det meste av kremer og piller. Men ingenting hjelper. Hva skal jeg gjøre? Vil så gjerne fortsette med solarium.

Timon skrev 2011-11-14:

Ta en kald dusj, still deg forran speilet å se deg selv i øya og la vær og klø. Klarer du det i 10-15 min. så klør det ikke mer.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter soleksem

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere