Kjerringråd logo

Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om sorte prikker og hudormer.

Madelen :) skrev 2009-04-08:

Når dere snaker om å sitte over vamt vann og skal ha håndkle over hodet, er det da bare over hode ikke over ansiktet liksom? eller er hode hele den runde greia over skuldrene?

Snoopy skrev 2009-04-13:

Til Madelen: du skal bare legge et håndkle over hodet, som en hette mens du lener deg over fatet med det varme vannet. Håndkle skal henge over deg så vanndampen damper i ansiktet ditt og ikke alle andre steder. Håper det var til hjelp.

Johanne skrev 2009-04-16:

Jeg er en 10 år gammel jente som har hudormer, men noen sier at matoljen ødlegger porene og jeg vil liksom ikke se rar ut heller. Vi skal snart ta klassebilde, hva skal jeg gjøre?

Johanne skrev 2009-04-17:

Noen må gi meg et tips snart!

Tante skrev 2009-04-23:

Oljen er bare for å få sukkeret til å henge sammen når du legger det på som maske. Du trenger derfor ikke bruke mye olje. Samtidig skal maska bare brukes i en kort periode, altså et kvarters tid. Oljen får ikke sjanse til å gjøra noe skade på denne vesle tida. Det eneste som er helt sikkert, er at dette ikke er skadelig. Du kommer til å få myk hud, men skal du få vekk hudormene må du gjøra behandlinga over en lenger periode. Lykke til =)

Madelen skrev 2009-04-28:

Takk Snoopy, det hjalp, skal teste dette ut med en gang.

Bea skrev 2009-04-30:

Har prøvd det meste av disse kjerringerådene nå, huden blir myk, ja, men slik skrubbing filer nermest sagt bare bort overflaten på hudormene, prikkene mine vises ennå, selv om huden er silkemyk. Et tips: Ikke bruk basiron hvis du har kviser, jeg fikk kviser av den! Matolje meg her, det var vanskelig å fjerne den feite huden etter den behandlingen.

Kat skrev 2009-06-05:

Basiron ødelegger klær/ håndklær og jeg fikk desto mer kviser av å benytte den. Jeg bruker Sensai fra Kanebo, denne er laget for å fjerne hudormer og OM den funker! Prisen er dessverre alt for høy (300kr) men kan definitivt anbefales.

ona skrev 2009-06-08:

Melk er værre enn sukker når det gjelder uren hud. Kutt melken og huden blir bedre.

Alfen skrev 2009-06-22:

Jeg har hørt om olje og salt. Spesielt bra for hendene, også til å skrubbe seg i ansiktet med. Får kjøpt noe lignende i østauropa, med olje som dufter godt.

Maren skrev 2009-08-07:

Det funka, jeg elsker dette, men må man ta på ofte? :D

Jente 29 skrev 2009-09-11:

Ok, mange gode råd. Hva om jeg kamilletedamper ansiktet først, deretter peeler med sukkerolje, så tar jeg vademecum i en times tid, og tilslutt natt krem? (Grunnen natt krem, fordi har tenkt å gjøre det før jeg legger meg!) For meg hørtes det ut som en knall bra idè.

MarianneKM skrev 2009-10-05:

Wow, dette er det første tipset som faktisk har funket for meg. Takk!

Mia skrev 2009-10-12:

Jeg har sånne nupper på armene og når jeg klemmer på de kommer det ut guffe. Men tror ikke det er kviser, for de blir ikke hvite øverst. kan det være hudormer på armene?

Beate skrev 2009-10-13:

Til Mia: Det kan være noe som heter mollusker. Dette ligner litt på kviser, bare at de er mye mindre. Bare søk etter mollusker her på kjerringrad.com. Det finnes også kjerringråd mot det, tror jeg.

Frøken skrev 2009-11-12:

Sukker og olje var ikke så verst, akurat prøvd det. Men hele greia er jo at du peeler huden. Sukkret trekker jo ikke inn i huden, det er jo fordi det er kornete og sliper huden. Gjør ikke dette for ofte. Da kan du få sensitiv og ømfintlig hud. Vadumecum har ingen ting i ansiktet å gjøre.

Glenn skrev 2009-12-17:

Jeg hater hudormer og kviser. Ingenting hjelper egentlig og jeg har prøvd alt.

Linda skrev 2009-12-24:

Kommer vel an fra person til person om hva som hjelper mot hudormer og kviser. Har du nok så fet hud fra før, anbefales ikke olje. Som jeg har lest tidligere reagerer kviser mer på fete ting. Mulig kviseproduksjonen øker dersom du bruker olje. Jeg har hørt at sol lys hjelper mot kviser og hudormer. Jeg har selv problemer med kviser og hudormer. Kvisene er lettere å få vekk, men hudormene er umulige. Går ikke å klemme de.

Mioh skrev 2009-12-29:

Gå til legen, å si at du plages med dette. Da får du medisin til det du trenger for at det skal gå bort. Dyrt, men det funker. Jeg er kjempefornøyd med det. Det er mot kviser også.

:) skrev 2010-01-04:

For å unngå hudormene så hjelper det og spise blodappelsin i følge hudpleiern min.

Citrus skrev 2010-01-04:

Kjøp en fersk sitron, del den i to og skvis ut litt saft. Dypp en bommulspad eller dott i saften og smør på de urene partiene. Vent i noen minutter og skyll ansiktet godt med vann. Dette svir litt, men fungerer godt.

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6   


Diskuter sorte prikker og hudormer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere