Kjerringråd logo

Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om sorte prikker og hudormer.

Maria skrev 2010-01-15:

Jeg prøvde olje og sukker og det funket kjempebra oppå nesa, men ikke på sidene. Dampet ikke så lenge da, så jeg skal dampe litt lenger i dag. Jeg tror heller ikke man trenger urter.

Shaun skrev 2010-02-03:

Har ikke matolje, men funker det med soyaolje, olivenolje eller rapsolje?

Noe skrev 2010-02-23:

Er det noen som har råd mot arr?

Mille skrev 2010-04-04:

Prøvde nettopp vadecum, men det funket ikke i det hele tatt. Jeg har tørr hud og nå kjennes huden bare kjempestram rundt nesa. Min søster er hudpleier og hun sier man skal dampe i 10 min, så klemme, men jeg synes ikke alltid det virker så bra det heller. Har prøvd rensekrem fra vicky og den virker litt, men synes ikke det går fort nok. Det der tipset med sukker og olje virket heller ikke for meg, det eneste som skjer er at huden kjennes mykere ut, pga oljen. Men det er supert å bruke på kroppen før selvbruning.

hinna2010 skrev 2010-04-08:

Jeg har prøvet alt slags mulige kremer får å fjerne hudormene men nå er det sånn tvilling broren min har sluttet med sukker for et år nå og har nesten ingen hudormer igjen. Jeg derimot fulgte ikke hans råd og prøvde kremer isteden. Nå sitter jeg med antibac å fjerner hudormer så mye som mulig men slik er det altså at hvis du kutter ned sukker forbruket og har god toldmodighet så lønner det seg.

Gjest 1 skrev 2010-04-21:

Hei, jeg er en gutt på 18 år. Jeg har hatt hudormer på rygg, bryst, mage, lår og rompe i 5 år nå. De er ikke plagsomme på noen måter, men det ser ikke noe fint ut. Jeg var hos legen og han sa at det ikke fantes noe imot dette, og at det ville forsvinne av seg selv i alderen 24. På hvilken måte kan de forsvinne fortest mulig?

hehehe skrev 2010-05-02:

Jeg har hudormer eller prikker på nese hake og kinn, hva skal jeg gjøre? Jeg vil bli sammen med en jeg er forelska i, men tørr ikke å møte han nå som dette har oppstått, men jeg må ha noen gode råd. Jeg har prøvd alt, har til og med skrubba meg med skurekost.

Henriette Angelica skrev 2010-06-15:

Hvis du sliter med kviser og uren hud så burde du gjøre følgende: Drikk masse vann, det beste er å koke vannet. Spis grønnsaker som er kokt, det er nødvendig å koke grønnsakene litt for å knuse celleveggen i grønnsakcellene slik at en får tak i vitaminene inne i cellen. Spiser du grønnsakene helt rå, vil du få mindre vitaminer fordi den menneskelige fordøyelse ikke knuser grønnsakcelleveggen.

Vær ute i solen. Tilsett sitron eller lime i vannet. Når man damper huden så åpner porene seg, det er veldig viktig å få lukket porene igjen, hvis ikke man gjør det så kommer det masse dritt og møkk i porene igjen. Dette gjør du ved å skylle huden i kaldt vann.

Til dere som bruker sminke: Det er veldig fristende å dekke over kvisen med foundation og pudder, men prøv å unngå det. Selv om du syns det er ekkelt at kvisen er så synlig. Prøv å gå uten sminke et par uker. Du vil garantert merke forskjell. Mascara og lippgloss går jo sefølgelig greit.

Vilde skrev 2010-06-22:

Niveas clean stripes funker, de koster ca. 70 kr (overslag) og er på H&M, som jeg har sett.

Vivian skrev 2010-07-07:

Jeg hadde masse små svarte prikker ved sidene på nesen min. Jeg hadde også noen hudormer. Jeg prøvde nettopp det sukker greiene, og det funka perfekt. Jeg har nå ingen svarte flekker! (kjempefornøyd)

Axel skrev 2010-08-02:

Sukker og olje er helt genialt. Huden kjentes ut som på en nyfødt baby. Hudormende forsvant også. Dette burde alle skeptikere ta mot til seg og prøve. Han/hun som fant opp metoden er virkelig en sann sjønnhets-ekspert.

TannkremTilhengeren skrev 2010-08-07:

Bland litt tannkrem med salt og bland godt sammen. Påfør mixen på hudormene der de er, vent så i 5 minutter. Deretter gnis det inn med sirkelbevegelser, før det skylles av med varmt vann. Når alt er borte skal en skylle med kaldt vann.

Anniken skrev 2010-08-20:

Damp huden i minst 10 minutt, finn fram qtips og klem ut alle hudormene med de 2 qtipsene du skal bruke for at det ikke skal komme stor slitasje og arr på huden. Husk god krem for huden.

Reka skrev 2010-09-10:

Men dere, hvis de sitter på insiden av lårene da og ikke i ansiktet? Er det noen som har det problemet?

Kristin skrev 2010-09-29:

Hjemmelaga Nivea-strips (fungerer like bra/ok). Brukt tørkepapir og eggehvite. Pensle eggehvite på huden og legg et lag tørkepapir på. Pensle et lag til med eggehvite. La det størkne.

Jeg har prøvd det en gang, og det var like godt som Nivea-strips. Nå synes jeg ikke Nivea strips er så fantastisk. De fjerner noe, men er veldig dyre.

Damper du huden først blir nok resultatet enda bedre. Lykke til.

Bailey1 skrev 2010-10-26:

Jeg er litt skeptisk på noe, for eksempel salt og tomat. Salt er ikke bra å få i porene. Det svir og irriterer.

Jente 25 skrev 2010-10-27:

For de som ikke har lest bruksanvisbningen på Basiron-kremen så fungerer den slik at den først gir utslag med at man får noen nye kviser, for så å ha en behandlene effekt. De fleste den type medisiner fungerer slik. Jeg har vært på endel beghandlinger på privatklinikker og de anbefaler sterkt Basiron.

Someone skrev 2010-11-12:

Klem de ut da. Sett proppen i vasken, fyll den med varmt vann og damp annsiktet. Da åpner du porene og de hudormene blir fortere borte. Så skal jeg bare si at clearasil funker også veldig bra.

Meg skrev 2010-12-08:

Hvor store kopper trenger man og skal man bruke alt?

Elaiiiii skrev 2011-01-05:

Hei, nå sitter jeg her og prøver og klemme ut hudormene, men jeg blir bare rød og får masse røde flekker på nesen. Finnes det annen kur eller måter og ta det vekk på?

Frøken22 skrev 2011-01-12:

Jeg er plaget med hudormer, eller whiteheads som det heter. Har prøvd alt, flere legemidler, sikkert alle produktene på apoteket, og mange andre merker som skal være effektive uten å oppnå noe resultat. Noen som har noen gode råd som jeg ikke har prøvd? Forsiktig med basiron. Jeg har prøvd det et par ganger, og hver gang fikk jeg mild forbrenning i ansiktet selv etter bare en time. Tips: Unngå produkter med mineraloljer i.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6   


Diskuter sorte prikker og hudormer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere