Kjerringråd logo

Strekkmerker - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om strekkmerker.

14 år skrev 2008-08-22:

Da vi dusjet i gymmen oppdaget veninnen min noe på rumpa mi som lignet på knivrisp. Hun tror det er strekkmerker, og jeg er bare 14 år! Jeg husker jeg begynte å klø en del på rumpa. Kanskje dette har noe med dette giftige miljøstoffet i Björn Borg-trusene å gjøre? Jeg var veldig tynn før, og nå er jeg slank. Jeg la på meg av sjokoladen jeg spiste på ferie tror jeg (MYE!!)Jeg klarer omtrent ikke legge på meg ellers av det jeg spiser.:s Kan det være strekkemerker? Det sa veninna mi til meg. Jeg skal prøve rådene som står her, takk for hjelpen! Det er virkelig fint å ha en vegg man kan gi råd om sånt på :) Hilsen flau jente over (strekkemerker?) på rumpa si...

Jente 18 skrev 2008-09-25:

Desverre. Jeg har hatt strekkmerker siden jeg var 13-14 år. Strekkmerker kommer av at underhuden strekkes!! Huden vil ikke plutselig trekke seg sammen igjen. HUden er ødelagt. Merkene blir mindre synlig gjennom årene. Ingen er perfekte. Tilogmed kjæresten min på 22 år, som er mann og er 186 og veier 70kg(undervektig) har strekkmerker på rompa. Men jeg driter i det. Slapp av litt folkens ;)

Lei skrev 2008-09-29:

Jeg har fått ganske mye strekkmerker på lårene og underarmene, og endel på sidene av magen. Jeg synes det er så utrolig flaut, jeg er jo bare 17 år. Jeg er ikke veldig overvektig, har ikke lagt på meg noe drastisk. Jeg håper noen av disse tipsene funker. Jeg er så lei av å være flau over kroppen min.

teresemor skrev 2008-10-07:

Jeg var veldig plaget med strekkmerker for bare en liten stund siden, men jeg begynte å trene, få kroppen fast og stram og merkene ble mye bedre, pluss at jeg tok solarium for å få litt farge på kroppen og svekke merkene. Dette har fungert veldig bra for meg. Merkene var forferdelige i begynnelsen lilla og store, men nå er de mye mye mindre, synes lite og siden jeg har fått farge på kroppen synes de enda mindre. Håper det kan være et triks til mange :)

Frustrert 15 skrev 2008-10-20:

Jeg har strekkmerker på hoftene og litt på innsiden av låret. Hadde på puppene også, men de er ca. borte nå. Men de strekk merkene jeg har på hoftene, vil jeg så gjerne få vekk, jeg hater dem. Flaut å vise meg når jeg har dem, er det sant at spenol og maisolje funker?

j 15 skrev 2008-10-20:

Jeg ser mange av oss har det samme problemet. Jeg har strekkmerker på rompa og litt på lårene. Fikk det når sommeren var over. Jeg vil selv si at jeg ikke har blitt noe feitere eller utviklet meg noe særlig. Men vil følge noen av rådene som står her ;-) får håpe det funker. Er ekstremt lei av å se på de!

Anja J skrev 2008-10-27:

Ingenting hjelper! Vi burde laget en støtteklubb. Jeg holder på å gå gal, jeg får strekkmerker uten noe som helst naturlig årsak, sånn har det vært i mange år nå, hvordan skal man egentlig lære å leve med det. Har vært hos alt av hudleger, men ingenting hjelper.

Hei skrev 2008-11-04:

Jeg har dype og brede strekkmerker på hele lårene, hoftene og rumpa. Og til og med litt nedover leggene. Jeg er bare 15 år og fikk dette for et par år siden pga. at legen ga meg alt for stor dose medisin. Jeg blåste opp 20 kg. og strekkmerkene kom. Jeg har gått ned i vekt igjen da, men disse strekkmerkene gjør meg gal. Jeg vil ta laser behandling på dette nå. Er det noen aldersgrense? Og hva er prisen cirka?

Jente 29 skrev 2008-11-18:

Jeg er hudpleier og venter mitt 3 barn. Har brukt omega 3 og 6, e- vitamin kapsler, vitamin maske og ampuller, olivenolje blandet med eteriske olje av geranium og lavendel. Funket utrolig bra. I puberteten fikk jeg strekkmerke på rumpe og litt hofter da kunne jeg ikke så mye om behandlinger. Forebygg før det er for sent og pass på å ikke legg på deg for mye. Tren om du kan. Jeg er sikker på at det vil funke for deg. lykke til.

Hjelp skrev 2009-01-04:

Jeg er kun 14 år og har fått strekkmerker på innsiden og utsiden av lårene, fikk det for en stund siden, men gadd ikke bry meg noe om de. Men nå har jeg merket de har blitt mer rødlig farge på og er blitt litt dype. Jeg trenger råd til å få de vekk slik at jeg ikke må gå med shorts når jeg skal bade.

Merka 24 skrev 2009-01-11:

Er 1.67 høy å 52 kilo, har ikke lagt på meg eller tatt av meg på maaange år, men rompa å lårene er blitt fulle av strekkmerker, å nå begynner jeg å få på hoftene, dette er et mareritt, sliter veldig med dette. Aldri mer bikini på meg. Føler at ungdomstida mi er ødelagt pga. dette.

Mir skrev 2009-02-02:

Jeg er 23 år å har fått strekkmerker etter mitt første barn. Jeg har prøvd laser behandling. Men det er bare tull. Jeg har trena og jeg er fin og slank, men det hjelper ikke. Jeg har prøvd krem. Det hjelper ikke heller. Oljer hjelper heller ikke. Omega hjelper ikke heller. Jeg har brukt mange tusenlapper på behandling og kremer, men ingen ting fungerer. Det eneste er vel å skjere vekk huden, mageplastikk, men også da får man et gigantisk arrbelte rundt hele magen.

Anonym skrev 2009-02-21:

Jeg er en 13 år snart 14, som har strekkmerker på lårene og på brystene. Hva skal jeg gjøre?

Hjelp skrev 2009-03-08:

Jeg er ei jente på 14 år som sliter veldig med strekkmerker på rumpa og lår, og bryst. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg har fått det. Jeg er ikke overvektig, men har litt mer fett på lårene og rumpa enn resten av kroppen. jeg trenger hjelp, ellers kan jeg ikke gå i bikini til sommeren.

Tvillinger skrev 2009-03-08:

Prøv rejene kremen på tv shop. Ikke mange som tror på sånt, men det er alltids verdt et forsøk, fungerer på meg, og så kan man ta sol. Å nei, strekkmerker går aldri helt bort, man kan gjøre dem smalere å mindre synlige rett å slett. Noen ganger så må man bare lære å elske kroppen sin. Jeg har strekkmerker på bryst, mage, hofter, lår og legger, men jeg har jo fått 2 unger, og de vil jo bleke seg selv med årene. Men de forsvinner aldri helt.

Ble kvitt det skrev 2009-03-11:

Loreals cellulittkrem funker. Den er grønn og har et massasjehode på toppen. Koster kun 60-70kr. Bruk den jevnt 2 ganger daglig, i tillegg til peeling og hampvott på problemområdene i dusjen. Mine strekkmerker ble borte.

Jente 20 skrev 2009-03-15:

Altså en ting skal sies. Det finnes ingen ting som får vekk strekkmerker med mindre en tar opersjon. Det finnes produkter som kan forebygge strekkmerker i å komme, og kan forebygge hvis en allerede har og ikke vil få flere. Det finnes ingen ting av kremer eller kjerring råd som får dem vekk, det er noe en bare må innstille seg på. Men det finnes produkter av oljer, kremer og peeling som gjør at de blir mindre synelige og blekner slik at man ikke ser dem, men de vil alltid være der. Jeg sier dette fordi jeg syns at på slike sider så skal sannhet være sannhet. Er gravid i uke 36 og har smørt med med oljer under hele svangerskapet, som har gjort at jeg ikke har fått noe særlig strekkmerker, har fått noen, det er trist å utrolig irriterende, men får trøste meg med at det som hjelper ved å gjøre dem mindre synlige er: Trening, sunn kost, smøring av hud drikke mye vann og ikke røyke og drikke alkohol. Det er det beste rådet dere kan få. Og det skjer ikke over natta, dette krever tålmodighet og tid.

Jente 14 skrev 2009-03-17:

Jeg har masse strekkmerker på magen, underarmene, brystene og hoftene. Jeg synes det er utrolig stygt og tør nesten ikke dusje i gymmen mer. Jeg skal også snart å prøve bunad, og da må jeg av med alle klærne. Gruer meg!

Jente19 skrev 2009-03-21:

Jeg tenkte å ta mye sol for å få bort mine strekkmerker, men en vennine mente at dette kunne gjøre d værre. Er dette sant?

Fortvilet 15 åring skrev 2009-04-01:

Jeg har strekkmerker på innsiden av låra. det er så utrolig stykt. Jeg hater det, det ødelegger sommeren min. Hjelper virkelig spenol?

Jente 16 skrev 2009-04-05:

Har også en del strekkmerker, men er slank og langt fra overvektig. Jeg har også spilt håndball og trent aktivt i flere år nå, så jeg tror ikke det har noe med lite trening og kosthold å gjøre heller. Kan det komme av at kroppen får mer muskler osv?

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6    7    8   


Diskuter strekkmerker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere