Kjerringråd logo

Strekkmerker - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om strekkmerker.

Charlotte skrev 2009-04-11:

Jeg har hørt at hemoroide krem hjelper mot strekkmerker, vet noen om det er sant?

P skrev 2009-04-23:

Hold deg vekk fra solen. UV-stråler ødelegger hudens kollagenfibre. Dessuten så er strekkemerker mer synlige når du har farge.

JW skrev 2009-04-29:

Hei, jeg er en jente på 17 år. Da jeg var 16 år begynte jeg å få strekk merker på lårene, de var ikke så synlig da, men nå syns de veldig godt. Jeg begynner også å se det komme på rompa. Alle sier jeg har en bra kropp, at jeg ikke er tykk. Jeg tørr ikke lenger gå i shorts. Er det noe som hjelper?

Alina skrev 2009-05-03:

Hold deg vekk fra solen. UV-stråler ødelegger hudens kollagenfibre. Dessuten så er strekkemerker mer synlige når du har farge.

Ingrid skrev 2009-05-03:

Strekkmerker går aldri helt vekk, siden huden har blitt utsatt for slitasje, siden huden har strekt seg av forskjellige grunner. Men selvsagt går det an å få en behandling som gjør dem mindre synlige. Og jenter, dere må ikke være flaue ovenfor dere selv bare pågrunn av strekkmerker, fordi de aller, aller fleste har det, til og med menn. Selv de aller tynneste kan få strekkmerker. Smør på med en slags olje, enten maisolje eller babyolje. La dette trekke inn og bruk deretter en fuktighetsgivende krem. Dette fjerner ikke strekkmerker, men gjør dem merkbart mindre synlige og rødfargen blir fjernet. Det andre som også hjelper er og trene, som tidligere sagt. Tren på de stedene som er utsatt for strekkmerker. Dette må gjøres i en lengre periode, for å få best mulig resultat. Prøv dette, jeg håper det er til hjelp.

Jeanett skrev 2009-05-18:

Jeg sliter også med strekkmerker. Fikk mange når jeg kom i puberteten, men de har lysna såpass at de ikke synes nå. Men så slutta jeg med røyk og begynte å snuse i steden. Det var ikke lurt, siden det er hormoner i snus som gjør at man kan gå opp i vekt. Jeg gikk opp 25 kilo på knapt et halvt år. Dette gjorde at huden min ble helt sprengt. Jeg fikk strekkmerker på fremsiden, utsiden og innsiden av lårene, store strekkmerker på hoftene, pluss noen små bak knærne. Alle disse er dype, knallilla merker. Kjempestygt.

Nå har jeg begynt å trene og har gått ned kjempemasse, men siden jeg trener styrketrening så har jeg fått strekkmerker under armene pga. jeg har øket muskelmassen min betraktelig. Disse er heldigvis små og synes ikke, men man kan kjenne de.

Når jeg får skattepengene mine nå i juni skal jeg prøve en behandling hos en klinikk. Det er en type peeling som jeg håper skal virke. Kan si hvordan det gikk når jeg får prøvd.

Cecilie skrev 2009-05-19:

Jeg har fått strekkmerker på magen, og har det også på lårene. Jeg kommer nok ikke til å gå i bikini i sommer nei. Jeg synes dette er ganske dumt, jeg. Er bare 15 år, plis hjelp meg!

Jente 15 skrev 2009-05-19:

Jeg har strekkmerker rundt brystene, hoftene, innsiden og utsiden av lårene og litt på rompa. Fikk det da jeg var 13, men jeg tenkte ikke noe på det. Har hørt at den tv shop kremen rejene virker, er det noen som har prøvd den? Noen andre tips? Er flau for å vise meg i bikini, og sommeren nærmer seg skummelt fort nå. Håper på raskt svar!

Lise skrev 2009-05-20:

Hallo, jeg har dype røde og lilla strekkmerker ved innsiden av lårene mine, og det ser ut til at det blir mer og mer. Hjelper sitronsaft eller maisolje? Plis, svar, liker ikke å ha strekkmerker og jeg er bare 14. Nå til juni så skal vi bade med klassen, og jeg vil ikke at de skal se dem.

Hjelpeløs skrev 2009-05-20:

Jeg tror jeg er en av de mest utsatte her. Jeg er 15 år, og har strekkmerker på utsiden av hoftene, på innsiden, på baksiden av knærene, nedover rumpa og noen nedover leggene. Jeg har det helt grusomt. Det går flere ganger i uka, at jeg bryter ned. Jeg har så lav selvtillit. Jeg er ikke tykk, men var sykt tynn før, så jeg ville legge på meg litt. Men jeg endte opp med strekkmerker. Jeg sitter her og sørger, mens tårene strømmer nedover, pluss at jeg har hodepine mens jeg surfer etter en krem som faktisk funker. Tror jeg skal prøve Rejene og Revitol. Strekkmerker er helt forferdelige.

Jente 14 skrev 2009-05-24:

Jeg er bare 14 år og har masse strekk merker. Jeg har lest rådene og skal se om de går bort. Får håpe det, ellers kommer jeg ikke til å gå så mye i bikini i sommer.

J16 skrev 2009-05-25:

De aller fleste har strekkmerker, noen har veldig få som nærmest er usynlige, mens andre har store og tydelige. Jeg blei på en måte lettet og glad for at jeg ikke er den eneste jenta på 16 med tydelige strekkmerker. Strekkmerker unner jeg ingen, men det er desverre sånn at de fleste har dem. Jeg leste her at noen trudde hemoridekrem fungerte? Jeg skal prøve dette med engang, og se om dette fungerer. Jeg legger igjen en kommentar på om det er noen forandring i strekkmerkene mine i nærmeste framtid.

Strekkmerkeguri skrev 2009-05-25:

Jeg er ei jente på 19. Jeg har over det siste året lagt på meg 20 kilo. Er ikke tykk, Men kraftig. Jeg har strekkmerker på hele magen, litt på innsiden av lårene, på sideflesket, og to tre på ryggen og et par på det ene brystet. De er blodrøde. Det er forferdelig. Viser meg aldri naken for samboeren min lengre. Selv om han sier at han ikke bryr seg. Dette har etterhvert utviklet seg til å styre hverdagen min. Aldri skal noen få se min nakne kropp igjen dersom de ikke går bort. Hjelp meg!

Nina skrev 2009-05-26:

Jeg er en ganske frustrert 14 åring. Jeg har strekkmerker helt fra forsiden av låret og bak på rompa. det er kjempe flau.! Men får man strekkmerker når man vokser eller når man blir feitere? Jeg har hørt så mye forskjellig. Noen sier det er fordi jeg utvikler meg, men det er ikke så mange i min alder som har det. Jeg trener også veldig mye, så kanskje det kan være det at musklene mine utvider seg kraftig? Jeg hadde virkelig satt pris på hjelp. :)

Fjortis skrev 2009-05-30:

Jeg har strekkmerker på brystene og på hoftene. Det er utrolig flaut. Jeg har hatt det i over et år nå. Kan noen hjelpe meg med hvordan de skal gå vekk? Hilsen fortvilet fjortis.

Stine 16 skrev 2009-05-30:

Heisann, jeg har nå bestilt meg et produkt som heter TriLastin. Det kommer nok til meg om en uke eller to, så når jeg har brukt den en stund, skal jeg komme tilbake her å fortelle resultatene. Den er bestilt på internett, og er veldig godt talende krem mot strekkmerker.

Cessy skrev 2009-06-01:

Jeg bruker nå Reiene. 6 mnd nå siden jeg var gravid og mine strekkmerker dekker 50-60 prosent av kroppen min. Det er stygt og gjør det vanskelig å holde selvtiliten oppe i sommertida. Jeg må skjule mage, hofter, rompe, lår, baksiden av leggene og puppene og litt under armene. Jeg er virkelig ødelagt. Men denne kremen Reiene kjøpte jeg for 500kr, fikk 2 tuber 100mg. Det har gått ca 2 uker og jeg har brukt opp den ene, men det vises ingen forskjell på min hudtype. Det ser faktisk ut som strekkmerkene er blitt mer lilla/blå nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er/var liksom litt besatt/opptatt av utseende mitt. Så hvis noen vet om noe som funker bedre, helst ikke kremer, det er bare lureri for min del.

Jente 12 skrev 2009-06-05:

Jeg har også strekkmerker på hoftene, lårene og litt på brystene. Jeg er bare 12 år og fikk det da jeg fylte 12. Jeg tror dette kommer av at jeg har vokst utrolig fort den siste tiden. Jeg er nesten på gråten nå som sommeren er her. Jeg har kjempe dårlig selvtillit bare pga disse merkene. Jeg er utolig lei. Er det ingenting som kan få disse strekkmerkene til å forsvinne?

Uma skrev 2009-06-11:

I puberteten, da jeg var 12-13, vokste brystene mine mye fortere enn resten av kroppen. Dette resulterte i skjemmende strekkmerker som strakk seg over hele brystene. De er borte nå, etter 4 år, men huden har mistet sin elastitet. Jeg hater det, har ikke lyst på hengebryster i en alder av 17 år. Jeg har prøvd det meste mot strekkmerker og det eneste som hjalp meg var å ta sol, da ble de mindre synlige. Har en del på lårene, litt på rumpa og litt i sideflesket også.

Loftet skrev 2009-06-11:

Hei til alle dere. Strekkmerker er noe de aller fleste har. Det lureste er nok å passe på å ikke gå for fort opp i vekt, men også kun hormonforandringer kan gi strekkmerker. Hvis du smører og holder deg i god form vil merkene avta etterhvert. Lykke til!

Gutt 22 skrev 2009-06-13:

Noe dere jenter må huske på er at dere fokuserer på disse strekkmerkene og da blir de mye verre i deres øyne enn hva andre kan synes. Hvem ser for eksempel strekk merker bak kneet?

Ikke bry dere om hva gutta synes når dere går i bikini. Strekkmerker er verken kvalmt eller stygt og dere er heldige som kommer ut av puberteten med BARE strekkmerker.

Det er bedre å komme fra det med noen strekkmerker enn å måtte gå på stranda som jeg med hår på både ryggen, skuldra og magen. Ingen sier ÆSJ og glaner etter strekkmerker, men tro meg. Hårete mannfolk hører ofte æsj.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6    7    8   


Diskuter strekkmerker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere