Kjerringråd logo

Strekkmerker - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om strekkmerker.

Mary skrev 2009-06-13:

Til alle fortvilte tenåringer: merkene går sakte, men sikkert vekk. Eller nesten vekk. De blekner med årene. Hadde selv strekkmerker på hoftene, mellom lårene, under rumpem og på brystene. At kvinner har strekkmerker vil jeg tørre å påstå. Det er nesten like vanlig som celulliter. Det er et stort flertall kvinner har det. PS: Mannfolka bryr seg lite om du har begge deler.

Stine 16 skrev 2009-06-19:

Jeg har brukt Trilastin i 2 uker, og jeg har fått store forandringer på strekkmerkene mine. Kan nesten ikke se dem. Er utrolig glad nå. Den funket best på gamle strekkmerker, og har reparert en god del av mine. Satser på at de er helt vekke til etter sommeren. Kan ikke love at den kommer til å funke, men den funker på meg.

Jente 14 skrev 2009-06-19:

Hei jeg er en jente på 14 år jeg trener både håndball å fotball 4-5 ganger i uka. Jeg har trent siden 3 klasse. Da trente jeg to ganger i uka. Helt siden jeg var 10 år eller noe sånt har jeg hatt strekk merker jeg har alltid vert høy for alderen også kraftig, men jeg trener veldi mye og veldi hardt. Jeg prøver og prøver, men alikevell har jeg noe enormt med strekk merker og er kraftig. Jeg har mye strekkmerker på magen og underarmene og det er rett og slett sykt. Jeg har så mye spessielt på magen og i tilleg så har vi svømming hver uke og det går ut over gym karakterene mine for jeg har ikke svømming. I fjor hadde jeg svømming og da fikk jeg en sterk 4er. Da jeg bada da hadde jeg på meg t-Skjorte å shorts men i år får jeg sikkert 2 eller 3 i gym for svømming. Gym er satt sammen. Det er helt teit, grunnen til at jeg ikke har svømming er jo PGA jeg er flau over kroppen min. Guttene ser helt idiotisk på meg. Før brukte jeg badedrakt men jeg kan ikke det nå for de ser dumt ut på meg. Jeg har også store lår og så har jeg litt strekkmerker på puppene men det har de fleste.

Pat skrev 2009-06-26:

Jeg har to barn og har fått store strekkmerker på brystene, rompa og mage, veldig stygt. Hva kan jeg gjøre?

Fortvila skrev 2009-07-06:

Hva kan man gjøre for å bli kvitt strekkmerker?

B skrev 2009-07-12:

Hvor får man kjøpt trilastin? På forhånd, takk.

Thea16 skrev 2009-07-12:

Jeg har fått noen veldig stygge strekkmerker på hele rompa iløpet av kort tid, på så kort tid at det kom som en overaskelse for meg. Håper noen av disse rådene hjeler meg. Jeg er tynn av størrelse, og har ikke gått opp en buksestørrelse siden jeg fikk strekkmerkene en gang.

j18 skrev 2009-07-14:

Har alltid vært tynn og før jeg ble gravid veide jeg 47kg. Nå, gravid i uke 38 er jeg 58kg og har fått veldig mange store, røde strekkmerker. Har egentlig ikke vokst noe serlig andre steder enn på magen, bruker mine vanlige klær. Har vært veldig flink til å smøre meg, men etter uke 36 kom strekkmerkene. Magen, rompa og puppene er værst. Noen som vet om noe som kan hjelpetil å redusere disse strekkmerkene? Noe du selv har prøvd?

Lotte skrev 2009-07-14:

Jeg har prøvd laserbehandling, og dette er noe man gjør over 3 laserbehandlinger. Jeg har nå fått laserbehandling 2 ganger, og det er kun merkene som har vært aller verst som synes, men selv disse er blitt mye bedre. For at jeg skulle få denne laserbehandlingen gikk jeg til legen min og fortalte om problemet mitt, for jeg hater og vise meg i offentlighet i bikini. Legen sendte meg til en hudspesialist der jeg kunne få behandling i Stavanger. Siden jeg bor i Bergen og måtte ta fly til stavanger ble dette dyrt. Men faktisk fikk jeg dette dekket av staten, selv bussbilettene vi brukte i Stavanger kunne jeg få penger igjen for. Strekkmerkene er blitt mye bedre, og jeg håper på at de blir bedre etter 3 behandling.

Js skrev 2009-07-15:

Hei Stine 16! Lurer på hvor mange tuber du bestilte? Ble det dyrt med frakt og sånt? Måtte man betale toll på produktet?

Sel26 skrev 2009-07-18:

Dette skal jeg prøve etter mitt andre barn. Jeg gleder meg allerede, dette har tatt mye energi og penger fra meg har prøvd ut det meste nå og ingenting av kremer funker jeg har smørt meg dag og natt når jeg gikk gravid helt fra 3. måned, men fikk masse strekkmerker på magen og sidene. Jeg har også brukt kremer etterpå og ingenting funker. Jeg håper virkelig denne behandlingen er effektiv og får de vekk for nå er jeg drit lei av å tenke på de. 4 behandlinger koster ca. 5000 det er verdt det hvis det funker.

jente 15. skrev 2009-07-20:

Jeg har strekkmerker bak knærne på baksiden av beinet. Og jeg skjemmes så fryktelig. Er helt forferdelig og gå på sommeren uten shorts, har alltid bukser som går midt på leggen eller helt ned. Er så utrolig flaut. Skal på badeland med ei veninne, og av andre grunner kan jeg egentlig ikke takke nei, så det blir skummelt. Men skal nok klare det. Er flere timer hjemmefra, så skal passe på og ikke la henne eller fameilien hennes se det så kanskje det går bra. De er ett år gamle, litt over ett år. Jeg føler meg feit, men egentlig er jeg ikke det. Bare lubben. De kom etter jeg slutta på håndball. Det rare er at jeg har ikke lest om noen som har det der. Er det flere enn meg som har det bak knærne?

Sonja skrev 2009-07-20:

Noen sier at sol hjelper mot strekkmerket, andre at det forværrer. Hva er sant? Han fått noen skikkelige merker øverst på lårene nå i sommer etter mye soling. Har aldri hatt det før, hvertfall ikke i disse grader.

Gutt 17 skrev 2009-07-20:

Unnskyld meg, jeg er 17 år og gutt. Jeg har strekkmerker på overarm, i armhulen, på mannebrysta, mage og lår. Er bare såvidt over grensa for overvektig. Alle sier at jeg skal vente til de blekner. Kroppen min er dekket av strekkmerker. Jeg er ungdom bare en gang i livet. Vil ikke kaste det bort med å gå med t-skjorte hele sommeren fordi jeg er redd for å vise meg fram. Vennene mine vet det, og sier det ikke er noe stress. Men jeg vet det er styggt og det føles utrolig ubehagelig å gå med bar overkropp. Jeg sipper ikke over dette problemet, men vil ikke kaste bort ungdomstiden min med venting. Jeg hadde ikke reagert sånn om jeg var 30+. Jeg elsker å bade og være på stranda, så kom dette og ødelegger alt.

Emilie B skrev 2009-08-10:

Heisann, jeg er en jente på 16 år som har strekkmerker på lårene. Hater å gå i bikine, helst med shorts. Det jeg vet er at ordentlig tigerbalsam definnitivt fungerer på nye og røde strekkmerker. Jeg prøvde det da jeg så noen nye, noen dager senere merket jeg at de var så godt som borte. Jeg maserte det godt inn i huden rett før jeg gikk å la meg. Det er verdt å prøve. Emilie;)

Jente 18 skrev 2009-08-26:

Jeg har fått strekkmerker på innsidene av lårene, og dette er selvsagt både stygt og flaut. Ser for meg at her må noe drastisk til. Finnes det noe hjelp der ute?

Hjelp skrev 2009-09-26:

Jeg er en jente på 13 som har strekkmerker på puppene. Jeg hater det, kan ikke gå i kort topp eller noe. Men jeg er kraftig, så det har kanskje noe med det å gjøre. Vil helst ha det vekk, hjelp plis.

Sinoh skrev 2009-10-01:

Jeg har ett godt tips som funket for meg. Smør strekkmerkene med fotkrem 1-2 ganger daglig så går de bort ettervært.

Meg skrev 2009-10-21:

Jeg har hatt strekkmerker en stund nå og er dritt lei. Jeg tør ikke gå på stranda eller gå i bikini lenger. Jeg har hørt at reien virker mot strekkmerker. Jeg skulle ønske at strekkmerker ikke fantes.

Redd 15-åring skrev 2009-10-22:

Hei, jeg er en jente på 15 år, og omtrent halve kroppen min kan betraktes som strekkmerker. Jeg har strekkmerker på, rundt og under puppene, rundt hele låret og på hoftene. Det er så forferdelig å ha det i min alder, for jeg har aldri latt noen se meg i bikini, noen sinne. Jeg er ikke spesielt overvektig eller tjukk eller noe sånt. Jeg skal prøve de tre metodene for å se om noe hjelper. Ønsk meg lykke til i fremtiden.

Gutt 20 skrev 2009-10-31:

Jeg driter i strekkmerker. Har selv noen. Men uansett, laserbehandling er den beste løsningen og det koster deretter. Jeg tror man kan grine seg til 100% rabatt om man syter til en lege eller en psykolog.

Kommentarside:  1    2    3    4    5   6    7    8   


Diskuter strekkmerker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere