Kjerringråd logo

kjerringråd > sure sko > sure sko

Sure sko - kjerringråd

Sure sko kommer av bakterier som lever på foten din. Disse bakteriene lever av fotsvette og skiller ut en sterk og sur lukt. Denne lukta smitter så over på dine sokker som igjen smitter over på skoene.

I hovedsak er det 2 måter å bli kvitt den sure lukta i sko på. Noen av kjerringrådene går på å forebygge slik at det ikke oppstår sur lukt. De andre tar for seg hva man skal gjøre for å ta burt lukta av sko som har blitt sure.

Forebygge sure sko

Rense sure sko

Man får også kjøpt spesielle skodeodoranter i de fleste skobutikker. Disse inneholder stoffer som dreper bakteriene som lager sure sko.

Sure sko

Sur sko skrev 2009-11-06:

Jeg har funnet ut at de eneste skoene som ikke blir sure for meg er geox sko. De er perforert og fungerer ypperlig i tørt vær og innendørs.

Sol skrev 2010-08-22:

For å fjerne lukt i sure sko kan man ta kattesand i nettingstrømper, ha i skoene over natta og lukta er borte. Har brukt det flere ganger selv, funker flott.

Stinkebabe skrev 2010-11-21:

Noen som kanskje tulle her også? Kattesand? Javel, men prøvde selv en Klenz på Myhrens, funker veldig bra. En maskin som renser skoen for bakterier og lukt. Vurderer å kjøpe en selv, jeg.


Diskuter sure sko

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com