Kjerringråd logo

Svette - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om svette.

Gine skrev 2011-09-15:

Molkosan er et melkesyreprodukt, fåes i helsekostbutikker, og funker veldig bra mot svettelukt, kan både drikkes og brukes utvortes.

Heddy skrev 2011-09-26:

Aluminiumsklorid 25% mot sterk svette er en roll on, som man får kjøpt på apoteket. Det som er viktig er at du ikke har barbert deg på minst 3-4 dager før du bruker det, ellers svir det veldig og du kan få sår. Du vasker deg under armene og påfører et lag før du skal legge deg, lurt å ligge med en t-skjorte eller noe. Klør det litt så ikke klø. Når du våkner dagen etter vasker du deg under armene med såpe. Da svetter du ingen ting i noen dager også kan du gjøre det på nytt. Dette drev jeg med da jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg sluttet da jeg gikk 1 vgs. så jeg holdt på 2-3 år. Har aldri svettet under armene siden og jeg er 22 år nå.

Lena skrev 2011-09-29:

Hei! Vil bare si ifra at det er lurt å være forsiktige med stoppsvetteprodukter i form av deo. Ofte bare viderefører man problemet fra armhule til ansikt/rygg istedet. Jeg sier dette av erfaring. Svetten må ut uansett, og jeg svetter så og si ingenting under armene lenger, men heller mye i ansikt og rygg. Jeg ville heller vært våt under armhulene for å si det sånn.

Studenten skrev 2011-10-26:

Hei kjære dere! Jeg har også hatt (og har) problemer med store svetteringer uansett hva jeg gjør helt siden jeg gikk i 7.klasse. Lenge gikk jeg i store gensere og lag-på-lag med klær for å skjule svettingen, veldig slitsomt. Jeg vet akkurat hvordan du har det, og derfor vil jeg dele min erfaring.

Jeg har prøvd alt av deodoranter, antiperspiranter, yerka og alt som kan smøres på, uten hell. Svettet like mye, og dessuten var det jo smertefullt å smøre på sterke saker. En dag leste min mor et stykke i avisen om Botox mot svette, og bestemte seg for å gi dette til meg som gave, i håp om å bedre min livskvalitet. Jeg var spent, og gledet meg til å sjekke om dette skulle fungere.

Etter ca 10 minutter med sprøytestikk (som ikke egentli var så vondt) under armene, rundt 30 under hver arm, gikk jeg ut og skulle leve livet uten svetting. Etter tre dager merket jeg betydelig bedring, og under en uke etter insjiseringene var jeg svettefri og gikk på skolen i inntilsittende gensere med lange armer - uten å få svetteringer.

Nå skal jeg snart ta min 5. insjisering, og dette kommer jeg til å fortsette med til svettingen gir seg. For meg tok det ca 6 mnd før svettingen kom litt tilbake, og etter 8 mnd er det uutholdelig og jeg må ta ny behandling. Selvsagt er dette en dyr invistering. Jeg har betalt alt fra 4000-6000 alt etter hvor du får gjort behandlingen. Sjekk ut flere alternativ som tilbyr botox før du bestiller, du kan spare flere tusen.

Private sykehus, enkelte hudklinikker, collosseumklinikken i stavanger hvertfall tilbyr botox mot svetting. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler det på det sterkeste. Hele livet mitt ble forandret.

Anonym skrev 2011-12-08:

Er det noen som vet hvor man kan ta botox mot svette i håndflatene?

svette gris skrev 2012-01-01:

Hei jeg er en liten jente som går på ungdomsskolen, og jeg synes selv at jeg svetter for mye. Jeg svetter uten å ha gjort noe i det hele tatt. Jeg vill vite hva jeg kan gjøre for å stoppe det?

Endelig uten svetteringer skrev 2012-01-04:

Jeg har brukt en deodorant som heter Lauga 25% i et par måneder nå, og er superfornøyd. Før fikk jeg svetteringer selv når jeg slappet av, men nå kan jeg til og med gå ut og danse i silketopp.

Jeg ser noen skriver at man kan svette mer andre steder på kroppen hvis man bruker deo, men ikke jeg eller noen av venninnene mine har opplevd det.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter svette

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere