Kjerringråd logo

Tannblekning - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tannblekning.

miiia :) skrev 2008-06-27:

Blir emaljen slipt bort hvis man har brukt pakepulver greiene i en uke da?

;) skrev 2008-07-03:

Emaljen blir ikke slitt bort med en gang, men bakepulver kan virke etsende og hvis man bruker det ofte over lengre tid, så er det klart at den blir mer og mer slitt og etterhvert vil bli borte. Men det skjer ikke med en gang.

Maya skrev 2008-07-15:

Man kan putte en sitronbåt i munnen mellom tennene og ha den der i ca 15 min. Deretter tar du den ut og skyller ut all sitronsyren og pusser tennene godt. tennene blir ganske ekle etterpå, men det virker bra.

Tannfeen skrev 2008-07-22:

Det er klart dette bakepulveret sliter på emaljen. Jeg ville heller anbefalt å gå til tannlegen.

Cathrine skrev 2008-07-24:

Jeg har lyst til å prøve dette med bakepulver. Men tennene blir vel ikke skjollete og sånn etterpå?

Toril skrev 2008-09-08:

HAHAHA! Dette var jo så lættis at jeg bare MÅ prøve! Skal bare kjøpe bakepulver. Eller kan jeg bruke vaniljesukker?

Lise skrev 2008-10-19:

Tøft, tror eg skal prøve dette :D

aida skrev 2008-11-17:

De som fikk så fine hvite tenner etter prøvd dette var sikkert dere som har helt hvite tenner fra før, men innbiller dere at de ikke var perfekte nok. Tviler på det hjelper mot tenner som er missfarvede eller gule.

Tone skrev 2008-11-25:

Måtte nesten bare prøve dette. Men fysj det var ekkelt. :P Jeg begynte faktisk å blø ett sted, og kan ikke si jeg merket så stor forskjell. Meeen bare prøvd engang også da :)

Gula skrev 2008-12-15:

Jeg har et stort problem med gule tenner skal prøve det.

Måtehold skrev 2008-12-27:

Bakepulver anbefales andre steder til å løse opp et brent kasserolleunderlag så du deretter kan vaske laget bort med en klut. Heavy greier. Vil nok være effektiv mot å fjerne tannbelegg, men muligens vil den etse mer av emaljen. Bakepulver inneholder natron og syre. Emaljen tåler ikke mye syre.

Katinka skrev 2008-12-29:

Jeg skal prøve det, men jeg har også hørt at hvis du tar aske å gnir det på tenna så blir tenna hvite. Det er også et kjærringstips.

Stine skrev 2008-12-31:

Dette her tror jeg at jeg skal prøve. Jeg hadde regulering, og da jeg tok den av slipte tannlegen tennene mine, sånn at de ble gulere enn de hadde vært før.

Anomym122 skrev 2009-01-01:

Jeg er ekstremt lei av å alltid ha gule tenner, det er så stygt. Har veldig lyst til å prøve dette, men er redd for skader på emaljen.

mia blomst skrev 2009-01-21:

Kan godt være bakepulver virker, men jeg kan bare anbefale dere å forsøke ordinær tannbleking. Selv har jeg benyttet typen man bestiller på nettet. Du lager til egen blekeskinne selv (veldig enkelt). Blekegeleen er av nøyaktig samme type som tannlegene bruker (dette vet jeg fordi jeg har sammenliknet tubene med tuber kjøpt via tannlege). Bruk blekegeleen annenhver dag, opptil en time av gangen i en uke til ti dager, alt avhengig av hvor gule tennene blir. Du får garantert fine tenner. Tannkjøtt blir rimelig sårt mens man holder på, og tennene kan godt bli litt flekkete og gjennomsiktige rett etter behandling, men dette gir seg etter noen dager. Har selv brukt merket Dentway. Du får geleen i 22% og 16% styrke. Bruker denne omtrent en gang i året i en uke av gangen. Man føler seg utrolig fresh med et hvitt skinnende smil.

Thina skrev 2009-01-27:

Jeg har lært at man kan bruke aske å bare gnikke med fingrene, det fungerer også, men det er ikke noe man må gjøre for ofte

Hihi skrev 2009-02-03:

Hvor lenge skal bakepulvret være på tennene?

Hmm skrev 2009-03-08:

Dette er latterlig. Drit i kjerring råd og pell dere til tannlegen. Selvfølgelig skader bakepulver emaljen. Hvorfor ellers skulle tennene deres bli hvitere? Og når emaljen er slitt bort, vil all dritten sette seg fast på tennene og dermed vil dere få enda gulere smil. Mer som hestetenner.

Kjell skrev 2009-03-29:

Den funker faktisk den bakepulversaken ;)

Stine skrev 2009-04-26:

Jeg har prøvd en gang. Så litt forskjell faktisk, men vil ikke ødelegge tennene mine helt.

Ikke særlig fornøyd. skrev 2009-04-28:

Ser noen som har prøvd tannblekingsprodukter fra Dentway. Jeg har bestilt varer fra Dentway for 1,5 måneder siden uten å ha mottatt noe som helst. De svarer ikke på mailene mine, og det er ikke oppgitt noe telefonnummer. Kun oppgitt telefonnummer til kundeservice i Sverige, og da jeg forsøkte å ringe dit, fikk jeg beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Jeg vil definitivt ikke anbefale noen å bestille fra dette firmaet. De virker særdeles useriøse.

Kommentarside:  1    2   3    4   


Diskuter tannblekning

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere