Kjerringråd logo

Tannpine - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om tannpine.

Jaggu skrev 2011-10-14:

Nellik gitt. Den så jeg ikke komme! Takk for tips, pulver rett på tanna ga meg en sær smak i kjeften, men det gjør ikke i nærheten av like vondt lenger. Til dere som lurer på hvorfor man har spesielt vondt når man legger seg. Jeg tror dette har med både blodsirkulasjon og konsentrasjon å gjøre. Man blir bare liggende der og kjenne etter på hvor vondt man har. Og da blir det verre.

Magika skrev 2011-10-21:

Jeg fikk sånn nellikgreie av tannlegen min, jeg. Så dette er nok ikke bare et kjerringråd.

Snusmumrikken skrev 2011-11-07:

Jeg har hatt forbigående ising og smerter på venstre side av munnen. Det strålte til øre og hodet, ventet på at det skulle gå forbi. Det ble verre og i går prøvde jeg nelliktipset, som jo hjalp litt. Om natta ble smertene verre og jeg ringte til tannlegen om morgenen. Nå har jeg vært der. Det var en betent nerve i en jeksel så det blir rotfylling. Nå fikk jeg en midlertidig plombe. Deilig å være smertefritt igjen, og vet fra før av at rotfylling gjør ikke ondt, men koster jo en del. Så ring til tannlegen folkens, ikke vent med det.

tannpine skrev 2011-12-04:

Jeg sitter her uten nellikpulver og jeg vet ikke hva vadecum er en gang. Er det noe annet som hjelper?

Signe skrev 2011-12-12:

Tusen takk for tips. Dette reddet virkelig dagen min. Jeg får vel ringe tannlegen i morgen tidlig.

TrønderEspen skrev 2011-12-15:

Jeg ønsker bare å holde denne tråden i live. Må innformere at å tygge på nellikspiker fungerte veldig bra. Plutselig er det overkommelig å vente 2 dager med å få komme til en gjeldslegh..ehh tannlege.

Moffedille skrev 2012-01-12:

Kanel fungerte på meg iallefall. Jeg smurte det på tannkjøttet og la det oppå tannen som var vond. Jeg håper jeg får tannlegetime i morgen.

huff skrev 2012-01-23:

Nå sitter jeg med tannpine, våknet i 2 tiden med intense smerter. Tviler på at jeg får sove i natt. Så jeg kommer nok til å være dårlig opplagt på skolen i morgen. Jeg har sett her litt. Jeg har prøvd Vademecum, kanel, kaldt vann, varmt vann, ingen av delene funker på meg. Har heller ingen smertestillende. Nå skal jeg på badet å ta munnskyll. Håper det funker. I morgen blir det så pappa ringer til tannlegen.

Linni skrev 2012-08-23:

Jeg har hatt intens tannverk i hele natt og ikke vist mine arme råd. Etter å ha lest litt her, og på en annen side fant jeg ut at jeg skulle prøve å gni kanel på tannkjøttet der hvor jeg hadde vondt, det hjalp, kjapt også.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6  


Diskuter tannpine

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere